Spånga

Almbygatan 6, vån 2

 • 2 295 000 kr
 • 48 kvm
 • 2 RoK
 • 3 200 kr/mån

Modernt 2:a med stor balkong och högt, fritt läge!

Välkomna till denna fina, toppmoderna 2:a med vacker utsikt över Järvafältet!

Här bor du i en ljus lägenhet med bra planlösning och stilfulla materialval med allt du behöver för en bekväm vardag. Du har ett fullt utrustat Vedum-kök, lättmöblerat vardagsrum, ett stort sovrum och en underbar, stor balkong balkong perfekt för stora sällskap, blomkrukor och utomhusmöbler.

Varmt välkommen på visning!

Pris

2 295 000 kr

Mäklare

Balkong med underbar utsikt!
Underbar balkong med milsvid utsikt!
Vardagsrum
Matplats intill köket
Modernt, ljust kök
Sovrum med härlig utsikt!
Hall och v y mot sovrum
Entré
Badrum
Utsikt
Fasad
Välkommen till Almbygatan 6!
Almbygatan 6 copy

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
48 kvm
Månadsavgift:
3200 kr
Pris:
2 295 000 kr
Lgh Nr:

1204

Våning:
2/5
Byggår:
2017/2018
Område:

Spånga

Andelstal:
2.43900%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Utblicken på Rinkebyterrassen, 769628-8757

Byggår

2017/2018

Hiss
Ja
Våning
2/5
Andelstal

2.43900

Allmän information

Brf Utblicken på Rinkebyterrassen består av 51 lägenheter. Lägenheterna karaktäriseras av stilrena och fina materialval med kvalitet som fokus. I Brf Utblicken bor du bra och bekymmersfritt med kvaliteter som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet.

Rinkebyterrassen ligger på bästa läge vid Rinkebystråket med alla dess restauranger och butiker samt med vidsträckt vy över Järvafältet.

Mer om projektet: http://www.almequity.se/projekt/utblicken/

Köparen står för överlåtelseavgiften, kostnad 1185 kr. Pantavgift betalas av pantsättaren.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Mekanisk frånluft med återvinning.

Övriga utrymmen

Cykelrum och barnvagnsrum.

TV/Internet

Fibernät.

Parkering

18 st parkeringsplatser i garage.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Praktisk hall med ljusa väggar och snyggt, mattlackat 3-stavsparkett som fortsätter in i övriga bostaden (utom våtutrymme). I anslutning till hallen finns en garderob.

Kök

Snyggt kök med allt man kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Här finns städskåp, högskåp, induktionshäll, ugn, fläkt med belysning, K/F i vitt utförande och en diskmaskin. Belysning ovan arbetsbänk och massvis med förvaring bakom vita skåpsluckor. Öppet mot kök.

Vardagsrum

Luftigt och ljust vardagsrum som är öppet mot köket. Här finns plats för soffgrupp, TV, fåtölj och annan inredning efter smak. Från vardagsrummet når du balkongen.

Sovrum

Ljust och luftigt sovrum med väggar i ljus kulör. Här finns plats för dubbelsäng och passande möblemang. Två garderober och linneskåp för maximal förvaring.

Badrum

Stort badrum med stora ytor. Utrustat med dusch, wc, handfat, kommod, spegelskåp och en kombimaskin. På golvet ligger klinker och väggarna är kaklade i vitt.

Balkong

Stor balkong som blir som ett extra rum om somrarna! Möblera med utemöbler och gör till din egna oas med blomkrukor och odlingar!

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 200 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  Värme, Kallvatten, Kabel-TV samt bostadsrättstillägg

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  I området planeras det tillsammans med ByggVesta AB för totalt ca 700 bostäder, uppdelat i 3 etapper, varav ca 400 lägenheter med bostadsrätt som byggs av ALM Equity. Bostadsrätterna i området kommer till största del vara små yteffektiva och välplanerade lägenheter om 1-2 rok med balkong eller uteplats. Närheten till Järvafältet erbjuder ett vackert natur- och strövområde med motionsspår och cykelväg. På andra sidan av Järvafältet ligger Kista, endast 700 meter från Rinkebyterrassen.

  Kommunikationer

  Från Rinkebyterrassen har du nära till kommunikationer i form av både tunnelbana och buss och på mindre än 20 minuter kan du befinna dig i centrala Stockholm. Till Kista, ett av världens främsta ICT-kluster, cyklar du lätt över Järvafältet. Bromma flygplats ligger bara ca 30 minuter bort med kollektiva transportmedel och endast 10 minuter bort med bil.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!