Älta

Älta Mossväg 9 A

 • 2 450 000 kr
 • 64.8 kvm
 • 2 RoK
 • 3 483 kr/mån

2a med radhuskänsla!

Välkommen till denna välplanerade 2a med radhuskänsla. Här bor du perfekt med egen ingång och stora sociala ytor. Bostaden har två balkonger med morgon och kvällssol. Balkongen mot husets baksida är magisk med vacker grönska och utsikt över föreningens trevlig innergård med gräsmatta och äppelträd. Bostaden kan med fördel göras om till en 3a för den som vill, se alternativ planskiss. Bostaden har ett nyare kök ifrån 2015 med vackert burspråk och plats för stora middagar, tvättstuga, stort sovrum med praktisk klädkammare och mycket rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matbord. I avgiften inkluderas en parkeringsplats och stort förråd. Det finns även två parkeringsplatser avsedda för gäster.

Här bor du perfekt med närhet till både vacker natur och stadens puls. Med goda kommunikationer når du både Slussen Gullmarsplan under 20 min! Närmsta hållplats är ca 200 m från bostaden. Bussar avgår med täta avgångar och tar dig enkelt till centrala Stockholm. Med kort promenad når du matvarubutik och fina grönområden. Närhet till populära Hellasgården och flera möjliga badplatser som Flatenbadet, Ältasjön, Strålsjön och Hellasbadet.

Vi hjälper gärna till med privatvisning. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

-Måste ses, välkommen på visning!

Visning

 • Söndag 24/03 kl 12:00-12:45Välkommen på visning!
 • Tis 26/03Anmälan krävs!

Pris

2 450 000 kr

Mäklare

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav sovrum
Boarea:
64.8 kvm
Månadsavgift:
3483 kr
Pris:
2 450 000 kr
Lgh Nr:

1

Våning:
2/2
Byggår:
1997
Område:

Älta

Andelstal:
25%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Mossdalen

Byggår

1997

Juridisk person
Nej
Hiss
Nej
Våning
2/2
Andelstal

25%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Mossdalen är en äkta bostadsrättsförening som består av 4 st lägenheter. Föreningen bildades 2014 och äger marken huset står på. Här bor du i lugnt område med grönskande tomt. På baksidan av fastigheten finns trevlig gräsmatta och ett äppelträd. Total boarea är 259,2 kvm. Sophämtningsabonnemang ombesörjs och bekostas av BRF.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning för huset är direktverkande el.

Varmvatten kommer från frånluftsvärmepumpar, vilka återvinner energi ur varm frånluft som tillskott för att värma vatten. Dessa är belägna i respektive lägenhets tvättstuga och är elanslutna till respektive lägenhets elmätare.

Ventilation, ansluten till värmepump för återvinning av energi från frånluften, 1 st per lägenhet av typ Nibe 100 eller motsvarande.

Elmätare placerad i kabelmätarskåp vid husfasaden för lägenheterna. El-installation enligt svensk standard SS 4370146. Varje bostadslägenhet har egen elmätare och betalar el-strömmen direkt till el-leverantör.

Fastigheten är ansluten till kommunalt VA-nät.

Renoveringar

2017 Installation av fiber.

Planerade renoveringar

Ommålning av huset är inplanerat.

TV/Internet

Öppen fiber, obundet ifrån specifik operatör.

Parkering

Till varje bostad hör en parkeringsplats på framsidan av huset.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Välkomnande hall med plats för avhägning direkt till vänster om entrén. Bostaden har genomgående ljust målade väggar. I entrén finns ett slittåligt laminatgolv och vitt målade väggar.

Vardagsrum

Mycket stor vardagsrum med vacker grönskande utsikt och utgång till bostadens trevliga balkong. Vardagsrummet är mycket lättmöblerat och rymmer både soffgrupp och matplats. Vardagsrummet kan med fördel öppnas upp mot köket eller byggas om till ett extra sovrum för dig som behöver det, se alternativ planskiss. Väggarna är vitmålade och golvet består av ekparkett.

Balkong

Trivsam balkong med plats för stora sällskap. Här kan du njuta av din frukost i stålande morgonsol. Balkongen har sol från morgon till lunch för dig som vill avnjuta fler soltimmar så är det bara att gå ut till den trevliga innergården som har gräsmatta och äppelträd. Föreningens tomt är vackert grönskande och mycket välskött. På framsidan finns även långbord för stora middagar utomhus.

Kök

Nyrenoverat kök ifrån 2015 med fint burspråk och grönskande utsikt. Köket är i just utförande med gott om förvaring samt bra arbetsytor. Trevlig matplats för stora sällskap om 6-8 personer. Perfekt kök för dig som gillar att laga mat och bjuda hem nära och kära på en god middag. Vitvaror i genomgående rostfritt materialval bestående av fullstor kyl och frys, ugn/spis, micro, köksfläkt och diskmaskin.

Tvättstuga

I anslutning till köket finns bostadens tvättstuga. Här finns praktisk arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare ifrån Bosh.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Väggarna är vitt målade och golvet består av ekparkett. I anslutning till sovrummet finns stor klädkammare med mycket bra förvaring.

Badrum

Fräscht badrum med helkaklade väggar i ljus kulör. Golvet är beklätt med en våtrumsmatta. Badrummet erbjuder duschhörna med glasväggar som avskärmning, handfat med kommod, spegelskåp samt vädringsfönster.

Extra om bostaden

Ett externt förråd ingår om ca 10 kvm En parkeringsplats ingår 2014-15 Genomgående nya golv i bostaden 2014-15 Ny inredning till badrummet 2015 Nytt kök

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 483 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  Inkl. vatten, parkeringsplats, sophämtning & förråd

  Hushållsel
  933 kr/månad
  Hemförsäkring
  108 kr/månad
  Tillfällig avgift fiberinstallation tom 2020-01-01
  247 kr/månad
  Bostadsrättstillägg, hemförsäkring
  191 kr/månad
  Summa driftskostnader
  1 479 kr/månad
  Personer i hushållet
  1

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!