Älta

Älta Mossväg 9 A

 • 2 500 000 kr
 • 64.8 kvm
 • 2 RoK
 • 3 483 kr/mån

Väldisponerad 2a med radhuskänsla!

Inflyttningsklar 2a med radhuskänsla. Accepterat pris 2 500 000kr. Här bor du perfekt med egen ingång och stora sociala ytor. Snabbt tillträde om så önskas. Bostaden har två balkonger med morgon och kvällssol. Balkongen mot husets baksida är magisk med vacker grönska och utsikt över föreningens gemensamma trädgård med gräsmatta, blommor och äppelträd. Bostaden har en mycket bra planlösning och kan med fördel göras om till en 3a för den som vill. Förutom ett nyare kök ifrån 2015 med vackert burspråk och plats för stora middagar finns ett stort sovrum med praktisk klädkammare, ett mycket rymligt vardagsrum med plats för en stor soffgrupp och ett matbord, samt en tvättstuga. I avgiften inkluderas en parkeringsplats och ett stort förråd. Det finns även två parkeringsplatser i föreningen avsedda för gäster. Denna lägenhet passar perfekt till dig som vill bo med närhet till både vacker natur och stadens puls.

Närmsta busshållplats ligger endast några minuter från bostaden och området erbjuder goda bussförbindelser med täta avgångar till både Slussen, Nacka och Gullmarsplan. Bostaden ligger i närhet till fin natur och det finns flera badplatser i området så som Stensöbadet, Älta friluftsbad, Strålsjöbadet, Flatenbadet och Hellasgården som även erbjuder motionsspår och skidspår vintertid. I närområdet finns matvarubutik, Älta IP och Ishall, Nacka naturvård med fina plantor, Äventyrsbana samt Golfbana.

Vi hjälper gärna till med privatvisning. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

 • Måste ses, välkommen på visning!

Visning

 • Torsdag 18/07 kl 17:30-18:00Anmäl dig till denna visning - välkommen!

Pris / bud

2 500 000 kr
 • Aktuellt bud: 2 300 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  2 tor 11 jul 10:08 2 300 000 kr

Mäklare

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav sovrum
Boarea:
64.8 kvm
Månadsavgift:
3483 kr
Pris:
2 500 000 kr
Lgh Nr:

1

Våning:
2/2
Byggår:
1997
Område:

Älta

Andelstal:
25%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Mossdalen

Bildades
2014
Byggår

1997

Hiss
Nej
Våning
2/2
Andelstal

25

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Mossdalen är en äkta bostadsrättsförening som består av 4 st lägenheter. Föreningen bildades 2014 och äger marken huset står på. Här bor du i lugnt område med grönskande tomt. På baksidan av fastigheten finns trevlig gräsmatta och ett äppelträd. Total boarea är 259,2 kvm. Sophämtningsabonnemang ombesörjs och bekostas av BRF.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning för huset är direktverkande el.

Varmvatten kommer från frånluftsvärmepumpar, vilka återvinner energi ur varm frånluft som tillskott för att värma vatten. Dessa är belägna i respektive lägenhets tvättstuga och är elanslutna till respektive lägenhets elmätare.

Ventilation, ansluten till värmepump för återvinning av energi från frånluften, 1 st per lägenhet av typ Nibe 100 eller motsvarande.

Elmätare placerad i kabelmätarskåp vid husfasaden för lägenheterna. El-installation enligt svensk standard SS 4370146. Varje bostadslägenhet har egen elmätare och betalar el-strömmen direkt till el-leverantör.

Fastigheten är ansluten till kommunalt VA-nät.

Renoveringar

2017 Installation av fiber i föreningen och samtliga lägenheter

Utförda renoveringar i bostaden: Genomgående nya golv i bostaden och ny inredning till badrummet (2014-15), Nytt kök (2015 )

Planerade renoveringar

Ommålning av huset är inplanerat.

TV/Internet

Fiber

Parkering

Till varje bostad hör en parkeringsplats på framsidan av huset.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Välkomnande hall med plats för avhägning direkt till vänster om entrén. Bostaden har genomgående ljust målade väggar. I entrén finns ett slittåligt laminatgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum

Mycket stort vardagsrum med vacker grönskande utsikt och utgång till bostadens trevliga balkong. Vardagsrummet är mycket lättmöblerat och rymmer både soffgrupp och matplats. Vardagsrummet kan med fördel öppnas upp mot köket eller byggas om till ett extra sovrum för dig som behöver det, se alternativ planskiss. Väggarna är vitmålade och golvet består av ekparkett.

Balkonger

Bostaden har två trivsamma balkonger. Den ena ligger mot föreningens gemensamma trädgård och är rymlig med plats för stora sällskap. Här kan du njuta av din frukost med strålande sol från morgon fram till lunch. För dig som vill avnjuta fler soltimmar finns det ytterligare balkongsutrymme vid bostadens ingång med eftermiddags- och kvällssol. Föreningens trevliga trädgård är vackert grönskande och mycket välskött med gräsmatta, blommor och äppelträd. På framsidan finns även långbord för stora middagar utomhus.

Kök

Nyrenoverat kök ifrån 2015 med fint burspråk och grönskande utsikt. Köket är i ljust utförande med gott om förvaring samt bra arbetsytor. Trevlig matplats för stora sällskap om 6-8 personer. Perfekt kök för dig som gillar att laga mat och bjuda hem nära och kära på en god middag. Vitvaror i genomgående rostfritt materialval bestående av fullstor kyl och frys, ugn/spis, micro, köksfläkt och diskmaskin.

Tvättstuga

I anslutning till köket finns bostadens tvättstuga. Här finns praktisk arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare ifrån Bosch.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Väggarna är vitmålade och golvet består av ekparkett. I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare med mycket gott om förvaring.

Badrum

Fräscht badrum med helkaklade väggar i ljus kulör. Golvet är beklätt med en våtrumsmatta. Badrummet erbjuder duschhörna med glasväggar som avskärmning, handfat med kommod, spegelskåp samt vädringsfönster.

Övrigt

Till bostaden hör ett externt förråd om ca 10 kvm samt en parkeringsplats.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 483 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  Inkl. vatten, parkeringsplats, sophämtning & förråd.

  Hushållsel
  933 kr/månad
  Hemförsäkring
  125 kr/månad
  tillfällig avgift för installation av fiber (endast fram till årsskiftet)
  247 kr/månad
  Summa driftskostnader
  1 305 kr/månad
  Personer i hushållet
  1

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  I Älta har du nära till sjöar, natur samt ett mindre centrum där du hittar ICA Nära, två restauranger, caféet Söta Drömmar, frisör, kiosk samt en relativt nyöppnad blombutik. Närhet till förskolor, skola och centrum gör området mycket attraktivt att bo i. Här bor man nära kommunikationer, promenadstråk och naturen samt inom kortavstånd till Älta centrum med allt du behöver för en smidig vardag, och dessutom finns Sickla Köpkvarter endast en kort bilfärd bort. Området erbjuder flera utomhus aktiviteter med bollplaner, tennisbanor, motionsspår, skidspår, skridskobanor, en 9-håls golfbana och ett av Stockholms populäraste MTB-områden. Här bor du omgiven av grönområden såsom Hedvigslundsparken, Nackareservatet och Hellasgården bland annat och med endast 20 min till Stockholms city.

  I närområdet finns det flera grundskolor och förskolor: Älta skola, en kommunal grundskola med ca 550 elever från förskoleklass-årskurs 6. Kolarängensförskola, Solängens förskola, Älta gårds förskola och en ny förskola med åtta avdelningar är planerad att byggas i närheten av Älta centrum.

  Kommunikationer

  Området erbjuder goda bussförbindelser med täta avgångar till både slussen och Gullmarsplan: Gullmarsplan - Snabbuss 801, resan tar ca 17 minuter Slussen - Buss 401, och resan tar ca 25 minuter. Nacka sjukhus - Buss 821 tar ca 25 minuter. Nacka forum - Buss 840 ca 10 minuter. Tyresö - Promenad på ca 20-30 minuter via Storkällan eller 10 minuter med cykel.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
  Utfördes: Måndag 29 jul 2013
  Energiprestanda: 78 kWh/m2
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!