Nacka Strand

Augustendalsvägen 21

 • 4 850 000 kr
 • 46 kvm
 • 2 RoK
 • 4 820 kr/mån

Modern 2:a med stor balkong!

NU har du chansen att flytta in i denna lyxiga 2:a om 95 kvm varav 46 kvm är boarea med ogenerat läge på våning 4! Här bor du helt perfekt i ett i en bostad som ger en härlig känsla av rymd som kompletteras av den ombonade interiören i naturliga färgskalor. Lägenhetens planlösning ger ett sömlöst flyt mellan de sociala ytorna där köket är öppet mot vardagsrummet, medan sovrummet ligger ostört. I närområdet finns en variation av restauranger och caféer men Nacka erbjuder dessutom stora orörda naturområden, småbåtshamnar, motionsslingor, parker och trädgårdar. Med goda kommunikationer tar du dig lätt in till stan med både bil, buss, cykel, tåg eller varför inte ta båten. Fynda i någon av de närliggande shopping kvarteren Nacka Forum eller Sickla köpkvarter eller varför inte ta en drink på Nacka Strands egen yacht club ”Restaurant J” som är fint belägen i hamnen med utsikt över vattnet och den symboliska statyn ”Gud fader på himmelsbågen”. * Tillträde 30/10-2019. * Kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar för mer info: pamela@grandfast.se eller 0761101006.

Pris

4 850 000 kr

Mäklare

Illustrationsbild

Illustrationsbild

Restaurang J

Restaurang J enbart en kort promenad bort!

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planskiss

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
46 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningen
Biarea:
49 kvm
Månadsavgift:
4820 kr
Pris:
4 850 000 kr
Lgh Nr:

1-0601

Våning:
4/6
Byggår:
1997 oå 2018
Område:

Nacka Strand

Andelstal:
0,402

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf The View

Bildades
2015
Byggår

1997 oå 2018

Hiss
Ja
Våning
4/6
Andelstal

0,402

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf The View bildades 2015 och marken förvärvades 2016. Föreningen består av 268 lägenheter och 2 lokaler.

Byggnaden

Hiss finns i respektive trapphus.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning sker genom fjärrvärme genom ett vattenburet radiatorsystem. Ventilationen sker genom mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Övriga utrymmen

Soprum vid trapphus 1 och 5 samt utanför trapphus 7. Återvinningsrum vid garageporten, plan 1. Lägenhetsförråden är på plan 3 och 4. Cykelrum på plan 1 och 3.

TV/Internet

TV, telefoni och bredband via fiber. Obligatoriskt tillägg om 240 kr/ månaden.

Parkering

Totalt kommer det finnas ca 228 garageplatser för bil. Garaget nås via hiss direkt från huset. Hyran kommer vara ca 1 200 kr/månad.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Inredningen är framtagen för att smälta samman med omgivningen kring Nacka Strand – vattnet, skogen och närheten till både myllrande stad och skön tystnad. Färgerna går i klassiskt nordiska toner –vita väggar, golv i ekparkett, vita dörrar, foder och socklar. Släta ytor som kan möbleras eller framhävas som de är i sin enkelhet.

Hall:

Funktionell och ljus hall med vita väggar och golv i ekparkett. Här finns plats för förvaring i städskåp och garderob. Från hallen når du den rymliga klädkammaren/ förrådet med ytterligare plats för avhängning.

KÖK/ Vardagsrum:

Ballingslöv-kök i vitt utförande. Bänkskiva i vitoljad ek, bänkbelysning med infällda LED-spottar kopplade till dimmer. Här finns K/F, diskmaskin, städskåp ett snygg diskbänk med två hoar och avställningsyta rostfri, köksfläkt, stänkskydd. Köket ligger öppet mot vardagsrummet som erbjuder en generös yta att umgås i med vänner och familj. Utgång till balkong.

Sovrum:

Ordentligt sovrum med skjutdörrsgarderob. Plats för dubbelsäng och skrivbord och annan passande inredning.

BADRUM:

Stort badrum utrustat med dusch, duschvägg i klarglas, spegel, kommod och tvättställ, vägghängd WC-stol, handdukstork. Vitt matt kakel på väggarna. Klinker på golv i grå kulör (Archistone lightstone).

Balkong:

Underbar balkong som vetter direkt ut mot Stockholms inlopp, som varierar i färg med årstiderna. Här ryms utemöbler och blomkrukor.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
4 820 kr/mån
Kommentar till avgiften

I avgiften ingår värme, kallvatten.

Avgiftsändringar

Förvärvaren är medveten om att årsavgiften kan komma att ändras efter beslut av styrelsen eller föreningsstämman i enlighet med vad som framgår av föreningens stadgar. Årsavgift utgår för den löpande verksamheten och fördelas enligt föreningens stadgar. En tolftedel av årsavgiften erlägges i förskott senast sista vardagen före varje kalendermånads början. Årsavgift erlägges fr o m tillträdesdagen, oavsett om inflyttning sker senare. Årsavgiften uppgår till 57 848 kr samt avgift för tv/bredband/tele, tappvarmvatten samt hushållsel.

Driftskostnader
Hushållsel
283 kr/månad
Varmvatten
166 kr/månad
Summa driftskostnader
449 kr/månad

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Välkomna till Nacka Strand. Här bor du vackert naturnära bara ett stenkast över vattnet från Djurgården och med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. I området finns en variation av restauranger och caféer men Nacka erbjuder dessutom stora orörda naturområden, småbåtshamnar, motionsslingor, parker och trädgårdar. Med goda kommunikationer tar du dig lätt in till stan med både bil, buss, cykel, tåg eller varför inte ta båten. Fynda i någon av de närliggande shopping kvarteren Nacka Forum eller Sickla köpkvarter eller varför inte ta en drink på Nacka Strands egen yacht club ”Restaurant J” som är fint belägen i hamnen med utsikt över vattnet och den symboliska statyn ”Gud fader på himmelsbågen”.

  I Nacka kommun ligger även naturreservatet Nyckelviken, en utflyktspärla för dig som älskar natur och kultur. I intressant historisk miljö, bland kryddträdgårdar, fruktträd och japanska trädgården, kan du njuta av joggingspår och långa, härliga promenadvägar. I Nyckelvikens centrum ligger en vacker herrgård med café, värmestuga samt en festvåning och strax intill en välvårdad 4h gård med bland annat ponnyridning. Nere i viken går det att bada runtom de solstekta klipporna och här hittar man även mindre sandstränder. Varje år hålls det traditionella midsommarfirandet som lockar till sig tusentals besökare, likaså är det många som besöker Nyckelvikens julmarknad, eller utnyttjar årstiden för pulkaåkning och korvgrillning.

  Skolor och Barnomsorg Nacka erbjuder attraktiva alternativ för barnomsorg och du finner flera populära förskolor och skolor i närområdet, både kommunala och privata alternativ finns. För mer information besök Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte