Nacka Strand

Augustendalsvägen 26

 • 3 995 000 kr
 • 88 kvm
 • 3 RoK
 • 4 913 kr/mån

Stor gavel 3:a med sjöutsikt från trivsam balkong

Optimalt planerad 3.a i trevligt gavelläge med genomgående fräscha ytskikt och trivsam balkong med vy mot Stockholms inlopp. Bostaden genomsyras av väldisponerade ytor och ett härligt ljusinsläpp. Förutom ett generöst kök för stora middagar och ett väl tilltaget vardagsrum finns två rymliga sovrum samt gott om förvaring. Lägenheten har ett högt, fritt gavelläge med fönster i två väderstreck som ger fint ljusinsläpp. Den stora balkongen erbjuder plats åt flera gäster med en generös glimt över Stockholms inlopp. Välplanerad bostad där varje kvm används helt rätt. Här bor du perfekt i populär förening med bra ekonomi och låg månadsavgift som inkluderar fiber.

Föreningen har garageplatser som nås via en hiss från Augustendalstorget. Populärt och expansivt område med närhet till både Stockholms innerstad, vackra naturområden och skärgårdens öar. Här erbjuds riktig livskvalité! Goda kommunikationer samt möjligheten att pendla till Stockholm med båt gör denna bostad unik. Via SL reser du smidigt till bland annat Nybroplan, Djurgården, Fjäderholmarna och Lidingö på endast 15-20 min. Med buss når du Slussen på 10 min. Ett perfekt boende med närhet till mycket bra restauranger, caféer, butiker och gym.

Visning

 • Tisdag 25/06 kl 19:00-19:30Kontakta ansvarig mäklare 070 575 33 13

Pris

3 995 000 kr

Mäklare

Augustendalsvägen
Endast 20 min till nybroplan med båten
Nybroplan
Himelsbågen
Restaurant J, område
Nyckelviken
Nacka forum med butiker, restauranger och nöje
Tornhuset
198

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
88 kvm
Månadsavgift:
4913 kr
Pris:
3 995 000 kr
Lgh Nr:

2644/1304

Våning:
4/8
Byggår:
1994
Område:

Nacka Strand

Andelstal:
0,86334 %%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Himmelsbågen

Bildades
2016
Byggår

1994

Juridisk person
Nej
Hiss
Ja
Våning
4/8
Andelstal

0,86334 %

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Himmelsbågen är belägen på Augustendalsvägen 24 – 32 i Nacka Strand. Föreningen består av fem stycken hus med 125 lägenheter och 5 lokaler. Föreningen bildades 1 september 2016 och har mycket god ekonomi till stor del pga de hyresrätter som har förmedlats och inbringat intäkter till föreningen från start. Föreningen har kvar 9 st hyresrätter som fungerar som ett dolt kapital. Föreningen äger marken husen står på. Byggnadsår är 1994 och föreningen bildades 2016. Längs backen ner mot Tornvillan, hamnen och Saltsjön. Här bor du i Nacka Strand nära vatten, natur och Stockholm stad, med bra kommunikationer i form av båt och buss, eller med cykel och bil.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Frånluftsventilation med värmeåtervinning. OVK är planerad 2019-01-23.

Renoveringar

Renovering träfasader i etagelägenheterna hus 24 (2017) Installation fiber fastighetsnät (2017) Renovering av entreér, trapphus och nytt låssystem (2018) Renovering träfasader i etagelägenheterna hus 26, 28, 30 och 32 (2018)

Planerade renoveringar

Hissar (2019) Föreningens projekt finansernas genom likvida medel avsatta i form av föreningens renoveringsfond.

Övriga utrymmen

I varje huskropp finns: Förrådsutrymmen samt cykelförråd. Soprum med sortering. Tvättstuga på entréplan med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt 1 torkskåp. Övernattningslägenhet i hus nummer 26.

TV/Internet

Fastigheten är ansluten till tre tjänsteleverantörer Ownit, Comhem och Telia.

Parkering

Systemet med boendeparkering gäller fortsatt där boendebiljett löses i parkeringsautomater, giltig i kombination med Parkeringstillstånd för boende. För närvarande en avgift på 250 kr för 14 dagar eller 535 kr för 30 dagar. Gäller i första hand i Torggaraget och i begränsad omfattning på gator, enligt skyltad boendeparkering. Vid överlåtelse av bostadsrätt gäller att köparen övertar befintligt parkeringstillstånd och passerkort till garage från säljaren, under eget ansvar.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande

Hall

En mycket välkomnande hall med ett smakfullt stengolv i carrara marmor. Otroligt goda förvaringsmöjligheter i både hall och inre hall i de flertalet garderober som erbjuds! Bostaden har genomgående vitmålade väggar.

Vardagsrum

Rymligt och ljust vardagsrum med plats för en soffgrupp och tillhörande möblemang. Stora fönster och glasdörren till balkongen ger rummet ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Utgång till bostadens hemtrevliga balkong i lugnt läge med naturskön utsikt och sjöglimt över stockholmsinlopp, en skyddad oas att avnjuta middagar eller grillkvällar med plats för flera gäster.

Kök

Kök i sobert utförande med carrara marmor på både bänkskiva och golv. Vitvaror i form av integrerad kyl, frys, diskmaskin och micro samt häll och ugn från 2015. Perfekt kök för dig som gillar att laga mat då köket erbjuder en rejäl matplats framför köksfönstret att bjuda hem nära och kära på en god middag.

Badrum/WC

Helkaklat badrum i dov grå ton. Vitt porslin i form av badkar med glasvägg, wc-stol och handfat i carrara marmor med kommod för den goda förvaringen.

Sovrum 1

Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i form av en garderobsvägg. Det finns även ytterligare förvaring i en stor garderobsvägg i den anslutande hallen.

Sovrum 2

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord samt förvaringsmöbler. Detta rum nås både via den inre hallen och vardagsrummet.

Förråd

Till bostaden hör ett stort externt förråd om ca 7 kvm, förrådet är lättillgängligt och finns parallellt med bostaden på samma våningsplan.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 913 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  I avgiften ingår VA, värme samt bredband med fiberanslutning via Ownit 700-1000 Mbps och TV grundutbud via Comhem

  Avgiftsändringar

  Inga planerade avgiftshöjningar. Styrelsen beslutade att sänka årsavgiften juli 2018.

  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  250 kr/månad
  Summa driftskostnader
  550 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  2 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  1 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Välkomna till Nacka Strand. Här bor du vackert naturnära bara ett stenkast över vattnet från Djurgården och med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. I området finns en variation av restauranger och caféer men Nacka erbjuder dessutom stora orörda naturområden, småbåtshamnar, motionsslingor, parker och trädgårdar. Med goda kommunikationer tar du dig lätt in till stan med både bil, buss, cykel, tåg eller varför inte ta båten. Fynda i någon av de närliggande shopping kvarteren Nacka Forum eller Sickla köpkvarter eller varför inte ta en drink på Nacka Strands egen yacht club ”Restaurant J” som är fint belägen i hamnen med utsikt över vattnet och den symboliska statyn ”Gud fader på himmelsbågen”.

  I Nacka kommun ligger även naturreservatet Nyckelviken, en utflyktspärla för dig som älskar natur och kultur. I intressant historisk miljö, bland kryddträdgårdar, fruktträd och japanska trädgården, kan du njuta av joggingspår och långa, härliga promenadvägar. I Nyckelvikens centrum ligger en vacker herrgård med café, värmestuga samt en festvåning och strax intill en välvårdad 4h gård med bland annat ponnyridning. Nere i viken går det att bada runtom de solstekta klipporna och här hittar man även mindre sandstränder. Varje år hålls det traditionella midsommarfirandet som lockar till sig tusentals besökare, likaså är det många som besöker Nyckelvikens julmarknad, eller utnyttjar årstiden för pulkaåkning och korvgrillning.

  Skolor och Barnomsorg Nacka erbjuder attraktiva alternativ för barnomsorg och du finner flera populära förskolor och skolor i närområdet, både kommunala och privata alternativ finns. För mer information besök Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

  Kommunikationer

  Flertalet bussförbindelser: 443,404,150,840,475 till Slussen eller ut mot Nacka Sjukhus, Saltsjöbaden, Haninge och Nacka Forum, mer information hittar du på www.sl.se.

  Vill du ta dig in till Stockholm med båt så går det bra att ta SLs båtlinje SjöVägen som utgår från Nacka Strand och tar dig till bland annat Nybroplan och Frihamnen. Mer information om SjöVägen hittar du på http://www.sjovagen.nu/

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 16 apr 2009
  Energiprestanda: 101 kWh/m2
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!