Svedmyra

Brevvägen 1, 3 tr

 • 50 kvm
 • 2 RoK
 • 3 046 kr/mån

Ljus 2a högst upp i huset med balkong!

Välkommen till denna fina 2a med stor balkong högst upp i huset. Bostaden har genomgående fräscha ytskick som nytt kök, nymålade väggar samt fräscht helkaklat badrum från föreningens stambyte 2009, badrummet är förberett för tvättmaskin. Optimalt planerad bostad där varje kvm används helt rätt. Populär förening med bra ekonomi och låg månadsavgift. Expansivt område med närhet till goda kommunikationer och vacker natur precis runt knuten. Hiss finns, välkommen på visning!

Mäklare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
2 RoK
Boarea:
50 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
3046 kr
Lgh Nr:

1009

Andelstal:
2,221290%
Våning:
3/3
Byggår:
1949
Område:

Svedmyra

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Brevlådan 3

Byggår

1949

Juridisk person
Nej
Hiss
Ja
Allmän information

Brf Brevlådan 3 är en bostadsrättsförening i Svedmyra. Föreningen består av 5 lokaler och 58 lägenheter varav 10 är hyresrätter vilket fungerar som ett bra dolt kapital. Föreningen är belägen på Brevvägen 1, 3, 5, 7 och 9 och äger marken husen är uppförda på. Svedmyra är ett trivsamt område med mestadels bostadsrätter och villor. Här bor man perfekt med närhet till goda kommunikationer via tunnelbanans gröna linje och vacker natur alldeles runt knuten.

Renoveringar

2014 Nya hängrännor samtliga hus med fasadlagningar 2014 Ny led belysning trapphus Brevvägen 1, 3, 5. 2013 Ny led belysning trapphus Brevvägen 7, 9. 2013 Ommålning av trapphusen Brevvägen 1, 3, 5. 2013 Ommålning av tvättstugor Brevvägen 1, 3, 5. 2013 Nya tvättmaskiner och torktumlare i alla tvättstugor. 2013 Stamspolning av köks och badrumsstam alla fastigheter. 2012 Installation av portkoder. 2011 Ny undercentral för fjärrvärme. 2011 Byte av yttertak samtliga fastigheter. 2009 Stambyte med ny el Brevvägen 1, 3, 5. 2004 Renovering tvättstugor Brevvägen 7, 9. 2004 Ommålning trapphus Brevvägen 7, 9. 2004 Stambyte med ny el Brevvägen 7, 9.

Övriga utrymmen

I källarplan i varje huskropp finns bokningsbar tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel.

TV/Internet

Bredband Telia öppen fiber https://www.bredbandswebben.se/ eller bredband från ComHem båda finns att välja på.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Ljus välkomnande hall med ljust målade väggar och plats för avhägning direkt till höger i den inre hallen. Hela bostaden har fint laminatgolv som snyggt flyter i bostaden. Hela bostaden upplevs väldigt ljus och trivsam. I taket för hall, kök och vardagsrum finns dimbara spotlights.

Kök

Påkostat kök med bra arbetsytor och gott om förvaring samt bra arbetsytor med den snygga köksön. Bänkskiva består av ljus sten som snyggt matchar det sjusa stänkskyddet ovanför arbetsytan. Maskinpark består av integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro och kolfilterfläkt. Köket har en ljus och luftig känsla med öppen planlösning mot vardagsrummet samt två fönsterpartier. Köksön rymmer stora sällskap om 4-6 personer. Trivsamt kök perfekt för dig som gillar att laga mat i goda vänners lag.

Vardagsrum

Fint vardagsrum med social och öppen planlösning mot köket. Lättmöblerat rum med utrymme för stor soffgrupp. Här finns utgång till den trevliga balkongen högst upp i huset med morgonsol. Den stora balkongen om hela 4 kvm rymmer både bord och stolar om så önskas.

Sovrum

Rofyllt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng. Här finns bra förvaring i form av en klädkammare som snyggt göms bakom vita skjutdörrar.

Badrum

Fräscht helkaklat badrum från föreningens stambyte 2009. Väggarna är vitt kaklade och golvet består av mörkgrå klinker. Här finns duschhörna, wc och handfat. Badrummet är förberett för tvättmaskin. För den som vill ryms badkar.

Förråd

Till bostaden hör ett källarförråd. Hissen går hela vägen ner till källarplanet.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
3 046 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

värme, vatten & kabel-tv (basutbud)

Driftskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Svedmyra är ett väldigt populärt område i södra Stockholm med bra kommunikationer via tunnelbanans gröna linje 19. Restid till söder är 8min och till centralen ca 16min. I området passerar även bussarna 161 och 163 som enkelt tar dig till centrala Stockholm. I Svedmyra finns även vackra grönområden som Majroskogen och Svedmyraskogen . Ett lugnt område till stor del bestående av villabebyggelse och bostadsrätter från 1940-50-tal. Vid Globenområdet finns två stora arenor, här är nöjesutbudet nästintill obegränsat och dessutom finns ett upplevelsecenter under Tele2 arena med flertalet restauranger samt bowlingbana, minigolf etc. Det är heller inte långt till innerstadens puls, ca 8min resväg till Södermalm där man hittar pubar, barer, biografer och teatrar. Affärer och Restauranger I Svedmyra ligger den utmärkta och lokalt kända ICA-butiken BEA i två plan. Här finns allt man kan behöva ifrån ett välsorterat matutbud till kläder, husgeråd och prylar. På torget hittar man också en liten torghandel samt Pizzeria. I bostadsområdet kring Oppundavägen finns en delikatessbutik och Sushirestaurang och på Postiljonsvägen finns en närlivsbutik samt en skomakare. Tunnelbanan gör det även lättillgängligt med ett större utbud av restauranger och affärer i Globenområdet, 3 stationer från Svedmyra. Skolor och Barnomsorg Grundskola finns i närliggande Stureby, Sockenplan och Gamla Enskede. Förskolor finns ett flertal i området, för utförlig information se Stockholm stads webbsida. Det finns förslag gällande nybyggnation av 270 bostäder och en förskola längs med Enskedevägen-Grycksbovägen i Svedmyra. Familjebostäder planerar ca 120 lägenheter och JM ca 150 lägenheter. För mer infor besök bygg.stockholm.se

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte