Svedmyra

Brevvägen 5, 3 tr

 • 47 kvm
 • 2 RoK
 • 2 863 kr/mån

Påkostad 2a i gavelläge högst upp i huset!

Ljus och välplanerad 2a med gavelläge högst upp i huset med stor balkong i eftertraktat sydvästläge. Bostaden har nytt kök från 2017 med öppen planlösning mot vardagsrummet. Fräscht helkaklat badrum från föreningens stambyte 2009. Optimalt planerad bostad där varje kvm används helt rätt. Bostaden har genomgående fräscha ytskick som nytt påkostat parkettgolv samt ljust målade väggar. Här bor du perfekt helt fritt från insyn i stabil förening med bra ekonomi och låg månadsavgift. Populärt område med närhet till goda kommunikationer via Svedmyras tunnelbana och vacker natur precis runt knuten. Hiss finns, välkommen på visning!

Mäklare

Tele2 Arena
Globen
Kort promenad till närmsta tunnelbana
Ica Bea

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav sovrum
Boarea:
47 kvm
Månadsavgift:
2863 kr
Lgh Nr:

1032

Våning:
3/3
Byggår:
1949
Område:

Svedmyra

Andelstal:
2,08796 %%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Brevlådan 3

Byggår

1949

Juridisk person
Nej
Hiss
Ja
Våning
3/3
Andelstal

2,08796 %

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Brevlådan 3 är en bostadsrättsförening i Svedmyra. Föreningen består av 5 lokaler och 58 lägenheter varav 7 är hyresrätter vilket fungerar som ett bra dolt kapital. Föreningen är belägen på Brevvägen 1, 3, 5, 7 och 9 och äger marken husen är uppförda på. Svedmyra är ett trivsamt område med mestadels bostadsrätter och villor. Här bor man perfekt med närhet till goda kommunikationer via tunnelbanans gröna linje och vacker natur alldeles runt knuten.

Renoveringar

2018 Upprustning av innergård
2017 Nya hissar för samtliga hus.
2016 Nya tvättmaskiner i brevvägen 5,7 &9.
2016 Räcken till entréer och källare slipas och målas.
2016 Nya parkeringsplatser.
2016 Tilläggsisolering på alla vindar.
2016 Nya 3-glas fönster i samtliga fastigheter, med bullerdämpande rutor och ventilation.
2015 Entrétak slipas, oljas och målas på samtliga hus.
2015 LED-belysning vid entréer.
2015 Ny pump i undercentral för cirkulation av varmvatten.
2015 Nya balkonger2015. Sju parkeringsplatser uppförs på föreningens mark.
2014 Nya hängrännor samtliga hus med fasadlagningar
2014 Ny led belysning trapphus Brevvägen 1, 3, 5.
2013 Ny led belysning trapphus Brevvägen 7, 9.
2013 Ommålning av trapphusen Brevvägen 1, 3, 5.
2013 Ommålning av tvättstugor Brevvägen 1, 3, 5.
2013 Nya tvättmaskiner och torktumlare i alla tvättstugor.
2013 Stamspolning av köks och badrumsstam alla fastigheter.
2012 Installation av portkoder.
2011 Ny undercentral för fjärrvärme.
2011 Byte av yttertak samtliga fastigheter.
2009 Stambyte med ny el Brevvägen 1, 3, 5.
2004 Renovering tvättstugor Brevvägen 7, 9.
2004 Ommålning trapphus Brevvägen 7, 9.
2004 Stambyte med ny el Brevvägen 7, 9.

Övriga utrymmen

I källarplan i varje huskropp finns bokningsbar tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel.

TV/Internet

Bredband Telia öppen fiber https://www.bredbandswebben.se/ eller bredband från ComHem båda finns att välja på.

Parkering

Föreningen har i dagsläget 9 bilplatser och 2 MC-platser. Ingen bilplats är för tillfället ledig. Det är sex personer i kön. En MC-plats finns ledig. Kostnad bilplats 500 kr / månad. Kostnad MC-plats 100 kr / månad.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Välkomnande hall med plats för avhägning direkt till höger. Från hallen når man bostadens samtliga rum. Hela bostaden upplevs väldigt ljus och trivsam,samtliga väggar är ljustmålade och golvet består av parkett. Säkerhetsdörr finns.

Kök

Perfekt kök för dig som gillar att laga mat. Nytt kök från 2017 i vitt utförande med vita skåpsluckor, vitt kakel samt bänkskiva i sten. I köket finns gott om förvaring och bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Ljust och trivsamt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket erbjuder stor matplats för 4-6 personer med möjlighet till långbord.

Vardagsrum

Ljust och trivsamt vardagsrum med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Socialt vardagsrum med öppen planlösning mot kök och mysig balkong. Vardagsrummet är helt fritt från insyn med vackert ljusinsläpp hela dagen.

Balkong

Stor balkong högst upp i huset med bästa sydväst läge! Balkongen är den perfekt platsen att avnjuta varma sommardagar på. Här flödar solen från lunch till kväll. Den stora balkongen rymmer både bord och stolar om så önskas.

Badrum

Fräscht helkaklat badrum från föreningens stambyte 2009. Väggarna är vitt kaklade och golvet består av ljusgrå klinker. Här finns duschhörna, wc och handfat. Badrummet är förberett för tvättmaskin. För den som vill ryms badkar.

Sovrum

Rofyllt sovrum helt fritt från insyn med plats för dubbelsäng. Längs ena kortsidan av rummet finns en praktisk garderobsvägg. Väggen bakom sänggaveln är täckt av snygg pärlspont i vitt som ger en härlig känsla.

Övrigt

Till bostaden hör ett källarförråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 863 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  värme, vatten & kabel-tv (basutbud)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Svedmyra är ett väldigt populärt område i södra Stockholm med bra kommunikationer via tunnelbanans gröna linje 19. Restid till söder är 8min och till centralen ca 16min. I området passerar även bussarna 161 och 163 som enkelt tar dig till centrala Stockholm. I Svedmyra finns även vackra grönområden som Majroskogen och Svedmyraskogen . Ett lugnt område till stor del bestående av villabebyggelse och bostadsrätter från 1940-50-tal. Vid Globenområdet finns två stora arenor, här är nöjesutbudet nästintill obegränsat och dessutom finns ett upplevelsecenter under Tele2 arena med flertalet restauranger samt bowlingbana, minigolf etc. Det är heller inte långt till innerstadens puls, ca 8min resväg till Södermalm där man hittar pubar, barer, biografer och teatrar. Affärer och Restauranger I Svedmyra ligger den utmärkta och lokalt kända ICA-butiken BEA i två plan. Här finns allt man kan behöva ifrån ett välsorterat matutbud till kläder, husgeråd och prylar. På torget hittar man också en liten torghandel samt Pizzeria. I bostadsområdet kring Oppundavägen finns en delikatessbutik och Sushirestaurang och på Postiljonsvägen finns en närlivsbutik samt en skomakare. Tunnelbanan gör det även lättillgängligt med ett större utbud av restauranger och affärer i Globenområdet, 3 stationer från Svedmyra. Skolor och Barnomsorg Grundskola finns i närliggande Stureby, Sockenplan och Gamla Enskede. Förskolor finns ett flertal i området, för utförlig information se Stockholm stads webbsida. Det finns förslag gällande nybyggnation av 270 bostäder och en förskola längs med Enskedevägen-Grycksbovägen i Svedmyra. Familjebostäder är i slutskedet kring byggandet av de ca 120 lägenheter du har uppfört i området och JM har påbörjat arbetet med ca 150 lägenheter. För mer infor besök bygg.stockholm.se. Även HSB har ett nybyggnadsprojekt med 97 lägenheter där inflyta kommer att ske under 2 kvartalet 2019.

 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!