Spånga

Almbygatan 10, vån 13

  • 1 495 000 kr
  • 33 kvm
  • 1 RoK
  • 1 925 kr/mån

Balkong i söderläge och milsvid utsikt! Avgiftsfritt i 6 månader!

Här är den perfekta lägenheten för dig som vill njuta mer av livet! På Almbygatan 10, våning 13 finner du denna toppmoderna 1,5:a med vacker utsikt över Järvafältet, himmel och takåsar! Här finns allt du behöver för en bekväm och lyxig vardag. Den fantastiska och stora balkongen bjuder in till socialt umgänge med vänner och familj. Tack vare det goda solläget kan du sitta här till solen går ner. På balkongen finns det gott om plats för stora sällskap, blomkrukor, odlingar, mysig belysning och utomhusmöbler. Det generösa köket från Vedum inspirerar till matlagning och pricken över i:et är att kunna äta dagens alla måltider med en fantastiskt utsikt som du aldrig kommer tröttna på. Från köket når du det rymliga vardagsrummet som tar dig sedan vidare till sovalkoven där du får plats med stor säng och nattduksbord. Badrummet är stort och fräscht utrustat med dusch, golvvärme och en kombinerad tvättmaskin/ torktumlare. *Allt möblemang i lägenheten ingår i priset samt en del av inredningen. * Separat förråd i källaren. *Kommunikationer och service utanför porten. *Fri avgift i 6 månader!- Området erbjuder även närhet till både tunnelbana och bussar. Kista galleria ligger endast ca 10 min resväg bort och T-centralen nås på ca 20 min. Varmt välkommen på visning!

Visning

  • Söndag 23/1 kl 13:00-13:40Välkomna på visning!
  • Mån 24/01Välkommen att boka tid för visning. Tel: 0761101006 eller maila till pamela@grandfast.se

Pris

1 495 000 kr

Mäklare

Välkommen till ett underbart hem med stor balkong i söderläge!

Milsvid utsikt med vy över himmel och takåsar

Allrum med plats för säng, soffa och TV

Diskret

Badrum med duschhörna, glasdörr och kombimaskin

Praktisk hall med flera garderober och gott om plats för hallinredning

Välkomna till Almbygatan 10. Bostaden är belägen på våning 13!

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
1 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
33 kvm
Enligt Föreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
1925 kr
Pris:
1 495 000 kr
Lgh Nr:

2306

Våning:
13/16
Byggår:
2018
Område:

Spånga

Andelstal:
0, 6866 %

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

BRF RT16 på Rinkebyterrassen

Byggår

2018

Hiss
Ja
Våning
13/16
Andelstal

0, 6866 %

Allmän information

RT 16 har högklassig arkitektur och består av 16 våningar med 114 ljusa lägenheter i 1 – 3 rok med fantastisk utsikt över det grönskande fältet. Fastigheten ligger på den nya Rinkebyterrassen med närhet till Järvafältets natur, gångbanor och det nya utomhusbadet. På några minuters promenad tar du dig till Rinkeby Centrum där det finns ett rikligt utbud av affärer, restauranger och tunnelbanestationen samt bussar. Du tar dig till Stockholm City på 19 minuter. Dessutom ligger Kista endast 700 meter bort med biograf och ytterligare utbud.

Projektets hemsida: http://www.almequity.se/projekt/rt-16/

ÖVERLÅTELSEAVGIFT/PANTSÄTTNINGSAVGIFT I samband med överlåtelsen utgår en överlåtelseavgift (ca 1208kr) samt pantsättningsavgift (ca 483kr/pant). Köparen står för bägge avgifterna.

Övriga utrymmen

Separat källarförråd.

TV/Internet

De boende tecknar eget avtal med leverantör för TV/bredband/telefoni. Föreningen har ett grundavtal med Telia som äger nätet i byggnaden. Basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften

Parkering

Följande parkeringsalternativ finns i garaget på Hjulstavägen 88:

Liten plats 850 kr Normalplats 1000 kr Plusplats 1150 kr Premiumplats 1300 kr

Parkando administrerar uthyrning av garageplatserna och kontaktas för köstatus och bokning: kundservice@parkando.se 08-408 396 38

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Praktisk hall med ljusa väggar och snyggt, mattlackad 3-stavsparkett som fortsätter in i övriga bostaden (utom våtutrymme). Här finns en praktisk hatthylla och gott om plats för skoförvaring. I anslutning till entrén finns tre garderober och ett städskåp. Säkerhetsdörr.

Kök

Snyggt Vedum-kök med allt man kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, fläkt med belysning, K/F i vitt utförande, integrerad diskmaskin. Belysning ovan arbetsbänk och massvis med förvaring bakom vita skåpsluckor. Kakel ovan arbetsbänken som går i en mörkgrå kulör. Matplats intill fönster med en fantastisk milsvid utsikt.

Allrum

Luftigt och ljust vardagsrum med utgång till balkong en i härligt söderläge och med milsvid utsikt! Sovalkoven gör det extra bekvämt för säng, nattduksbord mm. Här står ett linneskåp för maximal förvaring. I allrummet finns även plats för soffgrupp, TV, fåtölj och annan inredning efter smak.

Badrum

Stort badrum utrustat med dusch, wc, handfat, kommod, spegelskåp och en kombimaskin. På golvet ligger svart klinker och väggarna är kaklade i vitt. Golvvärme.

Balkong

Stor balkong i perfekt söderläge! Här njuter inte du bara av solen som bjuds på utan även av den magiska utsikten som bjuds på året om och oavsett väder. Låt detta bli ett extra rum om somrarna och gör till din egen oas med ljusslingor, blomkrukor och odlingar!

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
1 925 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

Värme, vatten, Kabel-TV och bostadsrättstillägg.

Driftskostnader
Hushållsel
175 kr/månad
Hemförsäkring
67 kr/månad
Summa driftskostnader
242 kr/månad
Personer i hushållet
2

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte