Spånga

Almbygatan 6, vån 3

  • 31.5 kvm
  • 2 RoK

Modernt 2:a med stor balkong

Välkomna till denna fina, toppmoderna 2:a! Här bor du i en ljus lägenhet med bra planlösning och stilfulla materialval med allt du behöver för en bekväm vardag. Du har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för köksbord, soffa, TV och även arbetshörna! Sovrummet har plats för dubbelsäng och garderoberna som ingår ger dig gott om utrymme för klädförvaring. Den fina balkongen ger dig många soltimmar när du kan blicka ut mot den välskötta innergården. Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Pamela Aguilar!

Mäklare

Välkommen till Almbygatan 6!

Fasad

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
31.5 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Lgh Nr:

1301

Våning:
3/5
Byggår:
2017
Område:

Spånga

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Utblicken på Rinkebyterrassen

Byggår

2017

Hiss
Ja
Allmän information

Brf Utblicken på Rinkebyterrassen består av 51 lägenheter. Lägenheterna karaktäriseras av stilrena och fina materialval med kvalitet som fokus. I Brf Utblicken bor du bra och bekymmersfritt med kvaliteter som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet.

Rinkebyterrassen ligger på bästa läge vid Rinkebystråket med alla dess restauranger och butiker samt med vidsträckt vy över Järvafältet.

Mer om projektet: http://www.almequity.se/projekt/utblicken/

Köparen står för överlåtelseavgiften, kostnad 1185 kr. Pantavgift betalas av pantsättaren.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Mekanisk frånluft med återvinning.

Övriga utrymmen

Cykelrum och barnvagnsrum.

TV/Internet

Fibernät.

Parkering

18 st parkeringsplatser i garage.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Praktisk hall med ljusa väggar och snyggt, mattlackat 3-stavsparkett som fortsätter in i övriga bostaden (utom våtutrymme). I anslutning till hallen finns en garderob.

Kök

Snyggt kök med allt man kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Här finns städskåp, högskåp, induktionshäll, ugn, fläkt med belysning, K/F i vitt utförande och en diskmaskin. Belysning ovan arbetsbänk och massvis med förvaring bakom vita skåpsluckor. Öppet mot kök.

Vardagsrum

Luftigt och ljust vardagsrum som är öppet mot köket. Här finns plats för soffgrupp, TV, fåtölj och annan inredning efter smak. Från vardagsrummet når du balkongen.

Sovrum

Ljust och luftigt sovrum med väggar i ljus kulör. Här finns plats för dubbelsäng och passande möblemang. Två garderober och linneskåp för maximal förvaring.

Badrum

Stort badrum med stora ytor. Utrustat med dusch, wc, handfat, kommod, spegelskåp och en kombimaskin. På golvet ligger klinker och väggarna är kaklade i vitt.

Balkong

Stor balkong som blir som ett extra rum om somrarna! Möblera med utemöbler och gör till din egna oas med blomkrukor och odlingar!

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Beskrivning mån.avg.

Värme, Kallvatten, Kabel-TV samt bostadsrättstillägg

Driftskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Område
    Kommunikationer

    Från Rinkebyterrassen har du nära till kommunikationer i form av både tunnelbana och buss och på mindre än 20 minuter kan du befinna dig i centrala Stockholm. Till Kista, ett av världens främsta ICT-kluster, cyklar du lätt över Järvafältet. Bromma flygplats ligger bara ca 30 minuter bort med kollektiva transportmedel och endast 10 minuter bort med bil.

  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök berörd kommuns hemsida för mer information.

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte