Solna

Ankdammsgatan 33, 1tr

 • 95 kvm
 • 4 RoK
 • 5 077 kr/mån

Gavelfyra i mycket bra skick med stor balkong!

Nu är det äntligen dags att visa denna mycket svårslagna gavelfyra. Placeringen i gaveln på huset samt den väl genomtänkta planlösningen gör att lägenheten blir väldigt ljus och trivsam. Mycket social planlösning med stora öppna ytor mellan t.ex. matsal och vardagsrum, vilket är perfekt när gäster är på besök. Via vardagsrummet nås den stora balkongen med utsikt över området. Lägenheten erbjuder även tre stora sovrum som alla rymmer både säng, garderober och ytterligare möblemang om så önskas. Både badrum och gäst-wc är snyggt renoverade där badrummet också erbjuder tvättmöjligheter med tvättmaskin. Lägenhetens hjärta, köket, är stiligt och modernt. Köksskåp och luckor är ljusbeigefärgade med en mörk bänkskiva och vitt kakel ovanför. Här finns det otroligt gott om förvaring i de många skåpen och köket har allt som ni kan tänkas behöva i maskinell utrustning. Läget är perfekt, med närhet till både Skytteholmsparken och Solna centrum med sitt rika utbud av shopping och service. Populära Bullens bageri ligger en kort promenad från lägenheten. I Solna centrum finns både T-bana (endast ca 10 min till Stockholm city) och flera busslinjer. Pendeln eller tvärbanan nås också med en kort promenad. Här bor ni även nära Sundbybergs centrum och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. I Mall of Scandinavia finns något för alla. Massvis med restauranger i olika prisklasser, trevliga caféer och shopping utan dess like. Här finns även gym, matbutiker och biograf. Flertalet dagis och skolor finns i närheten. Skytteholmsskolan ca 5 minuters promenad. Förskolan Dungen ca 3 minuters promenad. Nybodaskolan ca 6 minuters promenad. Nära är det också till Ekensbergsskolan och Råsundaskolan med ca 5-10 min avstånd.

Mäklare

Fasad

Planlösning

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
4 RoK varav 3 sovrum
Boarea:
95 kvm
Enligt Föreningens ekonomiska förvaltare.
Månadsavgift:
5077 kr
Lgh Nr:

10110-1104

Andelstal:
2.0373%
Våning:
1tr/14
Byggår:
1959-60
Område:

Solna

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Ankdammen 33

Bildades
2011
Byggår

1959-60

Hiss
Ja
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Föreningen förvärvade fastigheten Byggmästaren 4 i Solna 2012-04-27. Fastigheten består av ett flerbostadshus med adress Ankdammsgatan 33.

Det finns 52 st lägenheter i huset, 3 st upplåts med hyresrätt och 49 st som bostadsrätter. Lägenheterna är fördelade på 7 st 3 rok ca 75 kvm, 38 st 4 rok ca 95 kvm och 7 st 5 rok ca 112 kvm. Inga planerade försäljningar av hyresrätter finns för närvarande. Föreningen har 7 st uthyrda lokaler.

Juridiska personer godkänns ej som köpare i föreningen.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme och mekanisk frånluft

Renoveringar

Stambyte 2012-13
Omtrådning EL 2012-13
Omläggning takavvattning 2012-13
Nya hissar 2013
Radiatorventiler utbytta 2013
Sopanläggning Molokbehållare 2014
Undercentral för fjärrvärme utbytt 2014
Nya entrépartier och låsning 2014-15
Fiberbaserat bredband till alla lägenheter 2015
Värme och ventilationsåtgärder 2016
Renovering fasad partiellt, yttre trappa och fasadbelysning 2018
Högtrycksspolning avlopp 2018
Brandsäkerhetskomplettering allmänna utrymmen 2018
Ventilationsrenovering, injustering 2019
Utbyte av en hissmotor, kringutrustning och elektronik 2019
Byte av belysning trapphus, hisshallar, nödbelysning 2019

Stambyten med helrenovering av badrum och WC samt byte av installationer för vatten och avlopp i kök gjordes 2012-2013. Samtidigt utfördes en komplett elsanering, samtliga uttag är jordade och 3-fas finns i elcentral.

Planerade renoveringar

Föreningen planerar att renovera cykelrummet så att de får en mer yteffektiv cykelförvaring, injustering av ventilationen i lägenheterna samt OVK.

Övriga utrymmen

Tvättstuga med torkmöjligheter, barnvagnsrum och cykelförråd.

TV/Internet

TV - Com Hem, grundutbud ingår i avgiften.
Internet - Telia, 700/700 Mbit/s ingår i avgiften.

Parkering

På parkeringsplatsen finns det 32 p-platser. Samtliga är för närvarande uthyrda.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med parkettgolv och vita väggar. Hallen binder smidigt samman samtliga delar av lägenheten och erbjuder även förvaring i klädkammare och garderober.

Badrum

Modernt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med toalett, badkar, golvvärme, spegelskåp, dusch, handfat och tvättmaskin.

Gäst-wc

Gäst-wc med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med handfat, toalett och spegelskåp.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med parkettgolv och vita väggar. Här finns gott om plats för både en stor säng och ytterligare möblemang. Förvaring finns i garderob.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med parkettgolv och vita väggar. Här finns gott om plats för både en stor säng och ytterligare möblemang. Förvaring finns i skjutdörrsgarderob.

Sovrum 3

Lägenhetens största sovrum med parkettgolv och vita väggar. Här finns gott om plats för både en stor säng och ytterligare möblemang. Här finns även 3 st garderober.

Kök

Snyggt kök med vita väggar. Köksskåp med ljusgråbeige luckor samt mörk bänkskiva med vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Här finns även en matplats för 2-4 personer.

Vardagsrum och matsal

Stort och lättmöblerat vardagsrum. Här får ni utan problem plats med både matsalsbord, soffgrupp och mediamöbel. Från vardagsrummet nås även lägenhetens inglasade balkong.

Balkong

Stor och möbleringsbar balkong med ett fritt läge.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
5 077 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme, vatten, källarförråd och kabel-TV (Comhem grundutbud) och trappstädning (städfirma). Även bredband (Telia 700/700 Mbit/s) ingår i avgiften.

Avgiftsändringar

Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar. (Kontrollerat med styrelsen 2022-02-07)

Driftskostnader
Överlåtelseavgift
1 208 kr betalas av Säljare
Pantsättningsavgift
483 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Energiprestanda: 114 kWh/m2
  Energiklass: E
 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte