Barkarbystaden / Järfälla

Barkarbyvägen 90

 • 1 495 000 kr
 • 24 kvm
 • 1 RoK
 • 2 448 kr/mån

3.8 meter i takhöjd- möjlighet till sovloft. Fin 1:a med uteplats!

- Accepterat pris! - 3.8 meter i takhöjd- möjlighet till att bygga sovloft. - Bli först att flytta in! - Snabbt tillträde möjligt. Otrolig 1:a med generös takhöjd om 3.8 meter som ger bostaden en fantastisk rymd och karaktär! Tack vare den generösa takhöjden finns det möjlighet till att bygga sovloft. Du erbjuds stora sociala ytor, rymlig allrum, fräscht badrum, elegant kök i varmgrå ton och en ljuvlig uteplats i soligt söderläge! - Detta är utan tvekan en unik 1:a för er som vill bo bekvämt i en växande stadsdel med naturupplevelserna, gym, joggingspår, förskolor, skolor, shopping, restauranger, caféer, lekparker, bra kommunikationer och kollektivtrafik. - Endast två kvarter bort beräknas tunnelbanans blåa linje till Barkarby vara belägen. -RÄNTEGARANTI- Byggbolaget Credentia går in med en räntegaranti om 1%-enhet under bindningstiderna för föreningens lån som är bundna från 3 månader till 5 år. Detta innebär att föreningen skyddas från kraftigt ökade kostnader under de första åren och månadsavgiften blir 902 kr/ kvm. På så vis slipper du och dina grannar riskera kraftigt höjda månadsavgifter i ert nya hem. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar för mer information, tel: 0761101006.

Pris

1 495 000 kr

Mäklare

Vackra luckor i kök från Ballingslöv (Bistro Varmgrå)

OBS! Detta är inte den faktiska bostaden utan bild lånad från Ballingslöv.se för att visa hur luckorna i köket är.

Kökslucka Bistro Varmgrå

Vackra knoppar till de varmgrå köksluckorna (knopp-RK85)

Bänkskiva i kök (laminat-2396)

Bild från Ballingslöv.se

Säljarens egna bild

Badrum med kombimaskin

Badrum

Fasad, Barkarbyvägen

Grönskande innergård

Orangeri

Brf Watts placering i Barkarbystaden. T-bana ligger enbart några minuter bort.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
1 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
24 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
2448 kr
Pris:
1 495 000 kr
Andelstal:
0,89150%
Våning:
BV/5
Byggår:
2022
Område:

Barkarbystaden / Järfälla

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

BRF Watt

Bildades
2019
Byggår

2022

Hiss
Ja
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Watt är en trevlig förening med 67 bostadsrätter fördelade på ett flerbostadshus på 4-5 våningar. Föreningen innehar marken med äganderätt. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1313 kr av bostadsrättshavaren och en pantsättningsavgift på 525 kr/ pant av pantsättaren.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. FTX. Återvinning av värme från ventilationsluft via värmepump.

Övriga utrymmen

I markplan finns barnvagns-/rullstolsförråd. Cykelplats i bottenvåning och utvändigt. På gården planeras för härliga sociala ytor med ett gemensamt orangeri, en pergola och en boulebana. För barnen blir det en lekyta.

TV/Internet

Lägenheterna förses med tv-, telefoni- och internetmöjligheter.

Parkering

Underliggande garage med 26 platser samt en bilpool. Kostnad för en parkeringplats: 1100 kr/ månad.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Entré

Praktisk hall med fin ekparkett på golv som fortsätter in i kök, vardagsrum och sovrum. Ljust tapetserade väggar (Borosan Easy-Up 3864). Plats för passande hallinredning och skoställ samt hatthylla i direkt anslutning till entrén.

Badrum

Helkaklat badrum med elegant varmgrå klinker (Runö Grey) på golv och vit, matt kakel på väggarna. Utrustat med WC, duschhörn med raka dörrar i klarglas, tvättställ med kommod, matchande spegelskåp med LED-belysning och kombimaskin (tvätt/tork) från Cylinda. Komfortvärme.

Kök

Ett ordentligt och elegant arbetskök med stilrena luckor i varmgrå kulör (Bistro Varmgrå) med vackra knoppar i mässing. Vitt, blankt kakel som stänkskydd som bryts av en snygg bänkskiva i slittåligt laminat (Laminat 2396). Utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, spiskåpa, mikrovågsugn, diskmaskin och K/F i vitt utförande. Samtliga vitvaror från Cylinda.

Allrum

Rymligt allrum med gott om plats för soffgrupp, TV och medieförvaring, garderob och säng. Tack vare den generösa takhöjden får du ett fins ljusinsläpp in i rummet. Utgång till den trevliga uteplatsen. Tack vare den generösa takhöjden så finns det möjlighet att bygga sovloft om så önskas.

Uteplats

Härlig uteplats i soligt söderläge. Här kan du göra detta till din egna oas med utemöbler, blomkrukor och utomhusbelysning. Uteplatsen ingår i upplåtelsen och förses med marksten.

Förråd

Till bostaden hör ett separat förråd i entréplan.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 448 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme, kallvatten och TV, bredband och IP-telefoni.

Driftskostnader
Varmvatten
174 kr/månad
Summa driftskostnader
174 kr/månad

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Energideklaration
  Status: Energideklaration behövs ej
 • Område
  Område

  För dig som uppskattar natur och friluftsliv är Barkarbystaden perfekt. Precis runt knuten ligger Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden, med både åkrar, ängar, sjöar och skog. Idealiskt för morgonens joggingtur, helgens picknick eller sköna promenader.

  I dag finns fem kommunala förskolor i Barkarbystaden. två grundskolor för förskoleklass och årskurs 1-6 i Barkarbystaden, Herrestaskolan och Ålstaskolan. De högstadieskolor som ligger närmast Barkarbystaden idag är Björkebyskolan, Kvarnskolan, Vittra och Internationella Engelska skolan. Det finns två gymnasieskolor i Järfälla; Järfälla gymnasium och Didaktus skolor i Jakobsberg.

  Kommunikationer

  Barkarby blir en viktig knutpunkt för hela regionen när Stockholm växer. Inom några år kommer Barkarby att erbjuda en svårslagen tillgänglighet som gör det lätt att röra sig i regionen mellan hem och arbete och besöka släkt och vänner långt utanför den myllrande stadsmiljön. I Barkarby pågår unika satsningar på infrastruktur; nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny regional-och fjärrtåg station. Här kommer tunnelbana, bussar, pendeltåg, regionaltåg, fjärrtåg, E18 och Förbifart Stockholm skapa ett nav för kommunikationer som utvidgar och knyter samman Stockholmsregionen med Mälardalen. Här finns också närheten till Bromma flygplats, Arlanda och resten av världen.

  Tunnelbana öppnar 2026. Förbinder Barkarby med Kista, och i förlängningen Nacka. Du kommer enkelt att kunna välja mellan tunnelbana, pendeltåg, buss, regionaltåg och fjärrtåg för att ta dig norrut, västerut eller till Stockholms innerstad. Men, redan nu är det enkelt att resa till Barkarby med buss, pendeltåg, bil eller varför inte med Sveriges första BRT-linje?

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök berörd kommuns hemsida för mer information.

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte