Kista-Kistahöjden

Heklagatan 73 A, vån 2/2

 • 31.4 kvm
 • 1 RoK
 • 2 113 kr/mån

Balkong i väst. Fönster i 3 väderstreck!

-Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information- Hörnlägenhet på lugna Heklagatan med stor balkong i västligt läge och fantastisk utsikt över himmel och trädtoppar! Ljust och luftigt kök från Ballingslöv med mycket förvaring i de många skåpluckorna i vitt. Tack vare att bostaden ligger i gaveln så får du extra dagsljus tack vare fler fönster i allrummet. Lägenheten är perfekt disponerad med sociala ytor som rymmer både soffa, matbord och säng. Här finns även goda förvaringsytor i rymliga garderober. På golvet ligger en fin ekparkett och väggarna går i en ljus kulör. Helkaklat badrum med vitt kakel och grå klinkers på golvet. Utrustat med bland annat komfortvärme och kombimaskin. Här bor du perfekt intill natur och rekreation samtidigt som du bor nära till goda kommunikationer, bad, skolor och Kista Galleria med sammanlagt cirka 180 butiker. Här finns även restauranger, caféer och hotell med biograf, gym, bowling och gokart. Ca 200 meter bort från bostadsområdet finns en busshållplats varifrån bussen tar dig till bl.a Kista där du med T-banan tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. Från samma busshållplats går flygbussar direkt till Arlanda och Brommaplan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Pamela Aguilar: 0761101006.

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Här finns plats för utemöbler, blomlådor och mysbelysning.

Underbar balkong med vy över trädtoppar och blå himmel!

Underbar vy över trädtoppar och himmel!

Från kök mot vardagsrum och balkong!

Allrum med plats för säng, soffa och soffbord.

Vy förbi kök mot hall.

Köket utrustat med allt för en bekväm vardag!

Modernt kök med spis med ugn, inbyggd mikro och diskmaskin.

Vardagsrum med extra fönster som gör lägenheten luftig och ljus!

Hall med massvis med förvaring bakom de många garderoberna.

Badrum med bl.a. duschhörna, kombimaskin och komfortvärme i golv

Badrum med bl.a. duschhörna, kombimaskin och komfortvärme i golv

Hall med gott om plats för skoställ och hatthylla.

Välkommen till Heklagatan 73A

Heklagatan-Områdesbild

Kista Galleria med massor av restauranger, bio och shopping!

Kista Centrum

Kista Galleria

Kistatornet

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning, gavel-1:a med extra fönster!

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
1 RoK
Boarea:
31.4 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
2113 kr
Lgh Nr:

05:73A

Våning:
2/2
Byggår:
2016
Område:

Kista-Kistahöjden

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Kistaterrassen

Bildades
2015
Byggår

2016

Hiss
Nej
Markägare
Marken är tomträtt
Allmän information

Brf Kistaterrassen bildades 2016 och består av 11 st tvåvåningshus. Moderna och välplanerade lägenheter med radhuskänsla. I de 11 husen finns mellan 6 och 18 bostadslägenheter i vardera, totalt 111 lägenheter. Husen är grundlagda med delvis isolerad betongplatta på mark och delvis med betongplintar, stålpelare och limträbalkar. Till föreningen betalas en överlåtelseavgift om 1313 kr betalas av köparen och pantsättningsavgift om 525 kr / pant betalas av pantsättaren.

Andel av BRF:s nettoskuldsättning: 306 401 kr. Underlagen för beräkningen kommer från årsredovisning 2021. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.

Byggnaden

I Kista i norra Stockholm i det nya bostadsområdet Kistahöjden har Rikshem uppfört 111 bostadsrättslägenheter. Lägenheterna är fördelade på 11 mindre tvåvåningshus placerade längs Heklagatan. Lägenheterna består av 1-2 rum och kök om 31 - 47 kvm med genomgående hög standard och smarta lösningar. Husen ligger längst in på en lugn lokalgata och det höga läget i området ger en trevlig utsikt från de soliga balkongerna.

Värme- och ventilationsanläggning

Bergvärme. Lägenheterna värms upp med vattenburna element. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning i respektive lägenhet.

Planerade renoveringar

Underhållsbehovet bedöms som lågt eftersom byggnaden är nybyggd. Ett belopp motsvarande 50 kr/kvm bostadsarea avsätts årligen för att säkerställa underhållet av husen.

Övriga utrymmen

Cykelparkeringar är placerade utanför hus 2, 5 och 7. Det finns 2 miljöstationer som är placerade utanför hus 1 och 6 samt miljöstugor för sopsortering i närheten. Tvättstuga finns inte. Alla lägenheter är upprustade med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Grönområden, gemensamma parkeringsplatser och lekplats.

TV/Internet

Bostäderna är anslutna med fiber för TV, IP-telefoni och data.

Parkering

Det finns 46 parkeringsplatser som hyrs ut till en kostnad av 400/månad. Det är separat kö till platserna.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:

Funktionell hall med klinker på golv och vita väggar som fortsätter in i lägenheten. Här finns plats för avhängning i kapphyllan.

Rum:

Härligt rum med plats för säng, soffa, medieförvaring, matbord och annan passande inredning. Från rummet når du den stora balkongen i väst om nästan 4 kvm där du enkelt kan möblera med utemöbler och blomkrukor! Njut av solen sena sommarkvällar.

Kök:

Ljust och luftigt kök från Balingslöv med med mycket förvaring i de många skåpluckorna i vitt som bryts av den vackra bänkskivan i grå granit. Köket är utrustat med K/F, diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt och diskho och mikrovågsugn. All maskinell utrustning finns för ett bekvämt boende.

Duschrum/WC:

Rymligt och fräscht duschrum med helkaklade väggar i vitt och grå klinkers på golv. Utrustat med dusch, wc, handfat med praktisk kommod och egen kombitvättmaskin. Komfortvärme (el) i golv och vädringsfönster.

Övrigt:

Till lägenheten hör ett förråd strax utanför ytterdörren om ca 1-2 kvm.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 113 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme och vatten.

Avgiftsändringar

Inga planerade avgiftsändringar.

Driftskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Fredag 9 jul 2021
  Energiprestanda: 49 kWh/m2
  Energiklass: D
 • Område
  Område

  Kistahöjden är ett nybyggt bostadsområde beläget på en skogbeklädd höjd cirka en kilometer norr om Kista Centrum. I dagsläget utgörs bostäderna i området uteslutande av radhus, parhus och kedjehus. Här bor man med direkt närhet till naturen. Naturmarken, med skog och hällar, som omger Kistahöjden bjuder in till promenader och friluftsliv. Här finns även en fornlämning i form av ett röse. Kista gränsar också till Järvafältet, ett av länets största naturreservat med ca 2 000 hektar mark, som bjuder in till olika friluftsaktiviteter. I närheten av Kistahöjden finns också en rackethall samt ett träningscenter.

  Kommunikationer

  Närmaste busshållplats ligger endast ca 200 meter från husen. Tunnelbana är det några få minuters promenad till T-banestationen i Husby, där den blå linjen tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. För den bilburne nås E4:an mycket enkelt, där man tar sig vidare in till city på 15 minuter och till Arlanda på 20 minuter med bil.

 • Allmänt

  INFORMATION TILL DIG SOM SKA KÖPA:

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske.

  Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl.

  Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök berörd kommuns hemsida för mer information.

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte