Södermalm

Samaritgränd 1

  • 50 kvm
  • 2 RoK
  • 2 400 kr/mån

Underbar 20-tals 2:a med central adress!

Välkommen till en fantastisk 2-rummare med vackra detaljer som andas 20-tal. Spröjsade fönster, djupa fönsternischer och vacker fiskbensparkett. Här bor du i perfekt avstånd till kommunikationer (bussar, T-bana och pendeltåg) och till härliga Tantolunden samt Årstaviken. Kvarteren talar för sig själva med kontinental stämning och fartfylld atmosfär. Södermalms generösa utbud av caféer, butiker och service finns runt knuten samtidigt som naturen och lugnet är nära. Anmäl intresse så informeras du om när det är dags för visning!

Mäklare

Hornstulls strand

Tantolunden

Tantobadet enbart en kort promenad_cykeltur från bostaden

Långholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
50 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
2400 kr
Våning:
BV/5
Byggår:
1929
Område:

Södermalm

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Samaritgränd 1

Bildades
2006
Byggår

1929

Våning
BV/5
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Samaritgränd 1 är en av många små bostadsrättsföreningar i hjärtat av Södermalm. Fastigheten heter Postsäcken 9 och byggdes 1927. Belägen i Södermalms kanske mest attraktiva kvarter med direkt närhet till restauranger, shopping och caféer. Skolor och dagis finns runt knuten och det är nära till Mariaberget och Skinnarviksbergets gemytliga kvarter med pittoreska 1700-tals hus och Tantolundens härliga grönområde.

Föreningen bildades 2006 och består av 29 lägenheter. Vi finns på Samaritgränd 1, en tvärgata till Rosenlundsgatan.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 400 kr/mån
Driftskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte