Högdalen-Bandhagen

Stenkvistavägen 10

 • 2 800 000 kr
 • 45.5 kvm
 • 2 RoK
 • 2 951 kr/mån

Välplanerad lägenhet i toppskick med stor balkong!

Nu visas denna fantastiska lägenhet högt upp på våning 7 i ett nybyggt hus från 2018-2019! Här får ni en milsvid utsikt och generöst med utomhusytor på den stora balkongen. Det höga läget och de stora fönsterpartierna bidrar även till att skapa ett härligt ljus. Lägenheten är i toppskick och utrustad med fina materialval. Planlösningen är mycket välplanerad och genomtänkt. Direkt när ni stiger in genom dörren möts ni av en rymlig klädkammare som löser alla era förvaringsbehov. I andra änden av hallen ligger det snygga badrummet med mörkt klinkergolv, vitt kakel och egen tvättmaskin samt torktumlare. Längre in i lägenheten öppnar det rejäla vardagsrummet upp sig och här får ni utan problem plats med både matbord, soffgrupp och mediamöbel. Via vardagsrummet nås den stora och möblerbara balkongen med vacker utsikt över området. Köket är modernt och har stilfulla luckor i vitt samt ligger med en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket är precis som man vill ha det! Denna sociala planlösning gör att lägenheten upplevs som betydligt större än sina 45,5 kvm. Det rogivande sovrummet ligger precis i anslutning till vardagsrummet och här finns plats för en dubbelsäng om så önskas. Detta möjliggör för minst två personer att kunna bo väldigt rymligt och bekvämt i lägenheten. Sammanfattningsvis finns här allt för ett framtida drömboende. Det är en chans som ej bör missas och vi hälsar er varmt välkomna på visning! Område: Här bor ni med närhet till både T-bana (ca 500 meter) och Högdalens centrum. I området finns även matbutiker, restauranger, caféer, apotek, post och bibliotek. Träningsmöjligheterna är goda med två gym och ett nybyggt badhus. Om ni känner för att ta ett dopp utomhus är det inte långt bort till sjön Magelungen där ni kan bada på sommaren. Bra kommunikationer med både buss samt tunnelbana och det tar runt 20 min ta sig in till T-centralen. Accepterat pris, för bud/ frågor kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar, tel: 0761101006 eller maila: pamela@grandfast.se. Varmt välkommen!

Pris

2 800 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Höger sida om balkongen

Stor balkong med plats för stora sällskap!

Högt och insynsfritt läge! Bild tagen rakt fram på balkongen.

Vänster sida om balkongen

Härlig utsikt från balkongen!

Från matplats mot vardagsrum/ balkong

Vy från vardagsrum mot balkong och sovrum

Vardagsrum med utgång till balkong

Vy från vardagsrum mot kök, hall och matplats

Vy från kök mot matplats och vardagsrum

Matplats för stora sällskap

Detaljbild matplats

Ordentligt arbetskök med mycket förvaring

Köket med vitvaror från Siemens

Från sovrum mot balkong och vardagsrum

Från vardagsrummet når det det rymliga sovrummet

Sovrum med plats för dubbelsäng

Fräscht badrum med heklaklade väggar och klinker på golv

Utrustat med bland annat dusch och tvättpelare

Hall med säkerhetsdörr och ingång till rymlig klädkammare/ förråd

Klädkammare/ förråd

Välkommen till Stenkvistavägen 10

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
45.5 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
2951 kr
Pris:
2 800 000 kr
Lgh Nr:

P2 1-1704

Andelstal:
0,84028 %
Våning:
7/12
Byggår:
2018
Område:

Högdalen-Bandhagen

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

BRF Regissören i Teaterkvarteret

Byggår

2018

Hiss
Ja
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Regissören i Teaterkvarteren ligger i det nybyggda kvarteret består av på adresserna Stenkvistavägen 10 och 12. Föreningen består av ett höghus och ett låghus som blev klara för inflyttning 2019. Som nybyggda lägenheter har alla bostadsrättsinnehavare garanti på sin bostad.

Överlåtelseavgift betalas av förvärvaren och pant-sättningsavgift betalas av pantsättaren. Överlåtelseavgiften är 2,5 % av gällande prisbasbelopp, ca 1208 kr. Pantsättningsavgiften är 1 % av gällande prisbasbelopp, ca 483 kr.

Hushållsel och varmvatten mäts individuellt per lägenhet och betalas utanför avgiften. Kostnaden för förbrukad el och varmvatten debiteras kvartalsvis i efterskott. Föreningen har stadig ekonomi och en engagerad styrelse. För mer information besök föreningens hemsida: https://www.brfregissoren.se/

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. FTX.

Övriga utrymmen

Under kvarteret finns samfällighetens garage där föreningen har 34 parkeringsplatser. I kvarteret finns även ett miljörum, rymliga hissar, cykelrum och barnvagnsförråd. Föreningen äger marken och har en egen uteplats med grill och odlingar. Föreningen har bygglov för de bostadsrättsinnehavare som vill glasa in sin balkong.

TV/Internet

Basabonnemang för TV-kanaler ingår i månadsavgiften, s k Must Carry. Fiber är indraget i huset och det finns trådlös uppkoppling i lägenheterna. Bostadsrättsföreningen har kollektivt upphandlat internet 100/100 samt kabel-tv, paket Lagom från Telia, till en kostnad om 229 kr per månad och lägenhet.

Parkering

Föreningen har tillgång till 34 platser. En garageplats kostar idag 1.125 kr/månad inkl moms. F.n är det kö till plasterna. Anmälan om intresse görs hos styrelsen. Föreningen är via sitt parkeringsbolag Regissören Parkering AB delägare i kvarterets gemensamma garage. Gäster med bil hänvisas till Rangstaplan eller annan centrumparkering.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Hallen binder smidigt samman lägenhetens samtliga delar och erbjuder även förvaring i en stor klädkammare/förråd.

Badrum

Snyggt badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med toalett, dusch med glasvägg, tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod och badrumsskåp.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här får ni utan problem plats med matbord, soffa och mediamöbel. Via vardagsrummet nås även den stora och möblerbara balkongen.

Kök

Modernt och smakfullt kök med skåp och luckor i vitt. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn, mikro och diskmaskin.

Sovrum

I anslutning till vardagsrummet är sovrummet rofyllt beläget med utsikt över terrassen. Här finns plats för en dubbelsäng. Man kan bygga till en skjutdörr för att avskärma rummet ytterligare. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 951 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme, vatten och bostadrättstillägget. En kostnad på 229 kr/mån för internet och kabel-TV (basutbud) tillkommer. Hushållsel och varmvatten mäts individuellt per lägenhet och debiteras utanför avgiften.

Driftskostnader
Hushållsel
85 kr/månad
Summa driftskostnader
85 kr/månad

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Fredag 13 nov 2020
  Energiprestanda: 72 kWh/m2
  Energiklass: C
 • Område
  Område

  Föreningen är beläget bakom Högdalens centrum med tillgång till bra kommunikationer och ett närområde för en aktiv fritid, kultur och friluftsliv. Närheten till tunnelbanan, Högdalens bollplan (konstgräs 2023), förskola, skola, simhall, bibliotek, gym, livsmedelsbutiker och restauranger. Ett stenkast bort ligger populära Bandängens parklek med plaskdamm, lantgård och bemannad lekplats. För den med spring i benen ligger skog och utegym i närheten,

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte