Nacka - Tollare

Tollareslingan 12

  • 63 kvm
  • 2 RoK
  • 3 524 kr/mån

Utsikt över glittrande vatten!

Snart är denna rymliga 2:a ute till salu! - Ljus och väldisponerad bostad som måste upplevas på plats! - Fantastisk utsikt över det glittrande vattnet - Stor balkong i västläge som rymmer utemöbler och grillmöjligheter. Balkongen är även inglasad - Naturen runt husknuten - Förråd tillhör bostaden - Gångavstånd till gym, yoga, sushi, bageri, skola/dagis, bussar, badplatser, löparspår och rekreation! Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Pamela Aguilar 0761101006

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Vacker utsikt över glittrande vatten!

Här får du härlig eftermiddagssol till solen går ned!

Njut av underbara solnedgångar!

Från vardagsrum mot kök och matplats

Klädkammaren nås från sovrummet

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
63 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
3524 kr
Lgh Nr:

2-1104

Våning:
8/10
Byggår:
2020
Område:

Nacka - Tollare

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Tollare Terrass

Bildades
2017
Byggår

2020

Hiss
Ja
Våning
8/10
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Tollare Terras. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av 124 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningens adresser är Tollareslingan 8-22 (jämna nummer). Föreningen förvärvade fastigheten 2020 (äger marken). Föreningen har Energiklass C och ett kollektivt bostadsrättstillägg vilket därmed inte behövs i den privata hemförsäkringen. Juridisk person godkänns ej. Delat ägande godkänns med minsta ägarandel 10%.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 208 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 483 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2022.

Planerade renoveringar

Inga planer på renoveringar eller ombyggnationer finns för närvarande.

Övriga utrymmen

Det finns garage, barnvagnsförråd, cykelrum och miljörum. Till de gemensamma utrymmena finns gårdar mellan husen med planteringar, lekytor och sittplatser.

TV/Internet

TV, bredband och telefoni går via öppen fiber. I varje lägenhet finns en mediacentral för vidaredistribution av media till uttag i lägenheten. Leverantör väljs via Zitius Market.

Parkering

Det finns 103 garageplatser i föreningen varav 22 är laddplatser. Garaget kommer även förses med en Bilpool. Garageplats kostar 1500 kr per månad för vanlig plats och 1600 kr för en laddplats. Garaget är en gemensamhetsanläggning med Brf Vyn. För att erhålla en p-plats anmäls intresse till Parkando som sköter driften av garaget. (https://parkando.se/)

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
3 524 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I månadsavgiften ingår vatten, värme och bostadsrättstillägget.

Avgiftsändringar

Inga avgiftsändringar inplanerade.

Driftskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte