Huddinge- Visättra Ängar

Visättra Backe 17 B

 • 2 595 000 kr
 • 70 kvm
 • 3 RoK
 • 4 475 kr/mån

Idyllisk bostad med radhuskänsla! Sol hela dagen & vy över naturreservat!

Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt, nästan lite tjatigt arbete. Trösten är att vissa bostäder är väl värda att vänta på- och en sådan är denna på Visättra Backe 17 B. Här bor du i en svårslagen 3:a med radhuskänsla och en fantastisk, trädäckad altan om ca 30 kvm med sol från morgon till kväll. Uteplatsen är en given plats för samvaro med vänner och familj! Här kan du plantera blommor, odla tomater och örter om du önskar samt ha hela släkten på besök utan att behöva trängas. Pricken över i:et är vyn över det vackra naturreservatet. Bostaden består av två rymliga sovrum, en klädkammare, ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Generösa förvaringsutrymmen genom klädkammare, platsbyggda garderober och utomhusförråd. Detta är ett perfekt hem för den växande familjen beläget intill vackra grönområden samtidigt som du har närheten till förskolor, skolor och kommunikationer. Du behöver aldrig heller oroa dig över parkeringsplatser när du kommer hem från jobbet. Här har du lyxen att det ingår en parkeringsplats i avgiften! Förutom parkering ingår värme, vatten, TV och bredband i avgiften. Stabil brf sedan 2015 som innehar marken med äganderätt. Pendeltåg från Flemingsberg tar dig till city på 19 minuter! Mataffärer och barnomsorg finns i området. Runt hörnet finns ett sportcenter, natur och en promenad bort finns vatten. Denna bostad måste upplevas på plats! Välkommen på visning.

Visning

 • Söndag 8/10 kl 12:00-12:45Välkomna på visning!
 • Måndag 9/10 kl 18:00-18:30Välkomna på öppen visning!

Pris

2 595 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Välkomna till stor och solig altan med vy över naturreservat!

Året om har du en underbar utsikt över Flemingsbergsskogens naturreservat

Stor altan med sol hela dagen!

På den härliga altanen finns plats för grill, loungemöbler och blomkrukor

Gott om sittplatser

Vy från matplats mot vardagsrum och sovrum 2

Vy över matplats och kök

Matplats intill fönster med vy över den egna altanen

Sovrum 2

Sovrum 2 har ingång från vardagsrum

Sovrum 1

Badrum utrustat med dusch

Badrum med TT & TM

Lekpark intill bostaden

Lekpark intill bostaden

Lekpark intill bostaden

Visättra Sportcentrum

Förskolan Visättravallen några minuter bort!

Pendeltågsstationen Flemingsberg

I området finns bl.a. gym, Ica Maxi och apotek

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Visättra Backe 17 B copy

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
70 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
4475 kr
Pris:
2 595 000 kr
Lgh Nr:

9967 / K31R

Andelstal:
2,39449 %
Andelstal insats:

2,39449 %

Andelstal avgift:

0,0221796

Våning:
1/2
Byggår:
2015
Område:

Huddinge- Visättra Ängar

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf BoKlok Ängsbacken

Bildades
2013
Byggår

2015

Hiss
Nej
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Boklok Ängsbacken är en trevlig förening bestående av 46 bostadsrätter. Bebyggelsen består av åtta flerfamillshus. I anslutning till husen ligger separata förrådsbyggnader med ouppvärmda lägenhetsförråd. Föreningen innehar marken med äganderätt.

Överlåtelseavgift (1313 kr) och pantsättningsavgift (525 kr/ pant) betalas av köparen/ pantsättaren.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. FTX

Planerade renoveringar

Under 2025 och 2026 är det planerat att måla om fasaderna.

Övriga utrymmen

Soprum finns placerat i anslutning till parkering.

TV/Internet

Fastigheten är försedd med digital-TV, bredband och bredbandstelefoni via fiberanslutning.

Parkering

Varje bostadsrätt har en egen parkeringsplats med elstolpe. Ingår i avgiften.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Funktionell entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Från hallen når du duschrum, det större sovrummet, klädkammaren och köket.

VARDAGSRUM

Stilfullt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Rummet är lätt att möblera med soffgrupp, soffbord och passande inredning. Från vardagsrummet tar du dig ut till den fantastiska altanen.

KÖK

Välplanerat och ljust kök med gott om förvaring bakom ljusa köksluckor. Matplatsen rymmer bord för ca 6 personer. Maskinellt utrustat med kyl/frys, ugn, spis samt köksfläkt och integrerad diskmaskin.

SOVRUM 1

Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och lekhörna samt passande möblemang.

Sovrum 2

Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Två fönster ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden.

duschRUM

Dusch/wc med vitt kakel på väggarna och våtrumsmatta på golv. Utrustat med dusch, wc, handfat med kommod och tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk ovan.

KLÄDKAMMARE

Perfekt yta för kläder och skor eller för den som vill.

Altan

Underbar altan om ca 30 kvm som du kan göra till din egna oas med soffgrupper, lekhörna och en given plats för sommarmiddagarna.

Förråd

Separat utomhusförråd ingår.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
4 475 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och p-plats.

Avgiftsändringar

Föreningen följer den ekonomiska planen där avgiften höjs med 2% varje år. Under 2023 höjdes avgiften med 5 %.

Inga fler planerade avgiftshöjningar finns i dagsläget (dock ej uteslutna), avstämt med styrelsen 25/9-2023.

Driftskostnader
Hushållsel
264 kr/månad
Hemförsäkring
245 kr/månad
Summa driftskostnader
509 kr/månad
Personer i hushållet
2

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Lördag 10 feb 2018
  Energiklass: D
 • Område
  Område

  Närheten till Flemingsbergs naturreservat och Visättra sportcenter möjliggör ett aktivt friluftsliv. Vid Visättra sportcenter finns utegym, fotbollsplaner samt löpar- och boulebana. Det finns även en frisbeegolfanläggning, skateboardramper och en inomhushall för BMX, MTB och skateboard. Vintertid finns bandy- och skridskoplan. Ishallen har verksamheten igång under nästan hela året. I naturreservatet finns ett flertal motionsspår och ett elljusspår. Station för pendeltåg och regionaltåg finns inom gångavstånd, vilket gör det lätt att ta sig till bl.a. Stockholm och Södertälje.

  Det finns flera förskolor i området och en kommunal grundsskola, Visättraskolan (Förskoleklass-åk 6). Skolinspektionen har definierat Visättraskolan som en mycket välfungerande skola och rektorn fick 2020 både Stora skolledarpriset (utdelas av Sveriges skolledarförbund) och utmärkelsen Årets rektor (utdelas av Lärarförbundet, Skolledare och Lärarstiftelsen). Både rektor och biträdande rektor har utsetts till Årets rektor i Huddinge kommun. Skolan har byggt upp verksamheten kring elevhälsan under ledorden trygghet, trivsel och kunskap, där konceptet "roligare raster" utgör en del av arbetet.

  Det finns även två fristående skolor i närheten av föreningens hus, Internationella Engelska skolan och Södertörns friskola. För studier på gymnasienivå finns Yrkesgymnasiet samt Widerströmska gymnasiet, och NTI-gymnasiet (de två senare i Flemingsbegrs centrum).

  Det finns en lokal matbutik i Visättra, som kompletteras av ICA Maxi och Lidl i närliggande Flemingsbergsdalen. I Flemingsbergsdalen finns även ett apotek, en körskola och en multisporthall. Flemingsbergsdalen är ett område under projekteringsfas, där industriområden fasas ut till förmån för butiker, utbildning, företag, kultur och bostäder.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte