Sollentuna - Tureberg

Engelbrekts väg 16, vån 5

 • BUD: 2 555 000 kr
 • 51.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 065 kr/mån

Modern 2:a med balkong i västerläge!

Välkommen till en centralt belägen 2:a med LÅG AVGIFT i populära Tureberg! Här bor du i ett stilfullt hem med balkong i härligt västerläge! Perfekt för varma sommarkvällar där du får bevittna vackra solnedgångar kväll efter kväll!

Generösa arbetsytor och bra förvaring erbjuds i köket som öppnas mot det luftiga vardagsrummet. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättpelare. Stort sovrum med brett fönsterparti och en garderobsvägg bestående utav vita garderober.

Stabil och solid bostadsrättsförening där kabel-tv, bredband och ip-telefoni ingår i avgiften. Här bor du i en lugn del i Sollentuna samtidigt som du har nära till Sollentuna Centrum, affärer, restauranger, pendel och buss. För dig med bil finns parkerings- och garageplatser att hyra och man tar sig upp på E4 på ca 3 minuter.

Varmt välkommen!

Pris

2 450 000 kr
 • Aktuellt bud: 2 555 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 ons 20 feb 20:31 2 555 000 kr

Mäklare

Underbar balkong i perfekt västläge!

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
51.5 kvm
Månadsavgift:
3065 kr
Pris:
2 450 000 kr
Lgh Nr:

61-2319-1-16-4

Våning:
5/6
Byggår:
2009
Område:

Sollentuna - Tureberg

Andelstal:
1,20644%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

HSB BRF Engelbrekt i Sollentuna

Bildades
2006
Byggår

2009

Hiss
Ja
Våning
5/6
Andelstal

1,20644

Andelstal avgift

1,20644

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

HSB Brf Engelbrekt i Sollentuna innehar med äganderätt fastigheten Sollentuna Traversen 20 och består av 59 bostadslägenheter på adresserna Engelbrekts väg 16-20. Byggnaden uppfördes 2009.

Förvaltning: Teknisk förvaltning och fastighetsskötsel har enligt avtal skötts av HSB Norra Stor-Stockholm. Administrativ förvaltning sköts av HSB Norra Stor-Stockholm. BRF kräver individuellt medlemskap i HSB-föreningen.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Mekanisk.

Övriga utrymmen

-1 st styrelserum -1 st tvättstuga -1 st Wc-utrymme i anslutning till tvättstuga och styrelserummet -1 st soprum för hushållssopor och källsortering -3 st barnvagnsrum med plats för laddning av rullstol - Förråd finns på markplan.

TV/Internet

Brf Engelbrekt har avtal med Telia, alla fasta avgifter ingår i årsavgiften.

Parkering

28 st parkeringsplatser med motorvärmare och 22 st garageplatser Separat kö till både garage och p-plats.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

I hallen finns det en god avhängningsyta för ytterkläderna. På golvet ligger ekparkett som fortsätter in i vardagsrum, kök och sovrum.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med stort fönsterparti och balkongdörr vilket ger rikligt med ljusinsläpp. Utgång till en trädäckad balkong med västerläge. Öppet mot kök.

BALKONG

Här kan du njuta av många härliga soltimmar då balkongen vetter i väst samt är belägen mot den lugna och fina innergården. Trädäckad balkong med plats för bord, stolar och exempelvis blommor.

KÖK

Ljust kök med matplats för ca 4-6 personer och med öppen planlösning till vardagsrummet. Fina ytskikt med vit köksinredning med vitt kakel ovan disk- och arbetsbänkar. Generösa arbets- och avställningsytor. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, kyl, frys och fläkt. Parkettgolv och vita väggar.

DUSCHRUM

Modernt och rymligt duschrum med vitkaklade väggar, fondvägg i mörkt kakel och ljust klinkergolv med golvvärme. Utrustat med dusch, handfat, vägghängd WC, handdukstork, handfat, belyst spegelskåp, samt tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare).

SOVRUM

Stort ljust sovrum med brett fönsterparti samt bra förvaring med tre dubbelgarderober. Plats för dubbelsäng och nattduksbord samt ytterligare möblemang t ex byråer.

Övrigt

Till bostaden hör ett källarförråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 065 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bredband.

  Hushållsel
  68 kr/månad
  Hemförsäkring
  128 kr/månad
  Summa driftskostnader
  196 kr/månad

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 dec 2012
  Energiprestanda: 135 kWh/m2
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!