Arenastaden

Evenemangsgatan 34

  • 43 kvm
  • 2 RoK
  • 2 723 kr/mån

Högt upp & fantastisk utsikt!

Snart kan du flytta in i denna fantastiska 2-rummare med fantastisk utsikt från den 11:e våningen. Du får en inglasad balkong, perfekt planlösning och bekvämt och modernt kök och ett lättplanerat vardagsrum. Det ordentliga sovrummet erbjuder plats för stor säng och passande möblemang. Balkongen är pricken över i:et med en utsikt som många kan avunda! Den stora ytan ger dig möjlighet att sitta med vänner och familj samtidigt som ni skådar den fantastiska utsikten! Utmärkta kommunikationer finns utanför porten, bl.a. bussar, pendeltåg och tvärbana. Restauranger, mataffärer, apotek och service runt hörnet. Friends Arena med storslagna nöjen och evenemang gör att du aldrig får en tråkig stund. För den shoppingsugne finns shopping i världsklass i Mall of Scandinavia och vill du hellre ut och springa finns det motionsslingor längs Råstasjön och Hagaparken. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för info/ lägga bud 0761101006 pamela@grandfast.se

Mäklare

Exempel på inredning, vardagsrum

Ej faktiska lägenheten

Exempel, sovrum

Ej faktiska lägenheten

Välkommen till Evenemangsgatan 34

Illustrationsbild från Peab

Översiktsbild

Illustrationsbild från Peab

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
43 kvm
Enligt Upplåtelseavtalet
Månadsavgift:
2723 kr
Lgh Nr:

D-2408

Våning:
11/22
Byggår:
2018
Område:

Arenastaden

Andelstal:
0,52529%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Vip Logen

Bildades
2014
Byggår

2018

Hiss
Ja
Våning
11/22
Andelstal

0,52529%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf VIP-logen ett ståtligt hus med 22 våningar och består av 146 bostadslägenheter och 2 lokaler och ligger på ägande mark. Totalentreprenadkontrakt tecknades med Peab Bostad. Delat ägande accepteras. Överlåtelseavgift: ca 1108 kr

Pantsättningsavgift: ca 443 kr

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Ventilation sker genom mekanisk till- och frånluft.

Övriga utrymmen

Gemensamma utrymme: det finns cykel- och barnvagnsrum vid entréplan, tvättstuga vid plan 2 och ytterligare ett cykelrum vid ett gårdshus.

TV/Internet

Telia fiber bredband. TV via Telia. Bostadsrättsinnehavaren tecknar separat avtal om så önskas.

Parkering

1800 kr (för heltid) /mån och 900 kr för helger samt 17.00-08.00 vardagar. Bokas genom Parkman.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Ljusa ytskikt, ekparkett och avhängningsmöjligheter. Här finns även garderob med förvaring i massor.

KÖK/VARDAGSRUM

I öppen planlösning finns här de perfekta förutsättningarna för socialt umgänge. Vi har ett välutrustat kök från Vedum med maskinell utrustning i form av ugn/spis, diskmaskin och kyl/frys samt fläkt. Gott om förvaringsmöjligheter i köket genom över- och underskåp. Ljusa väggar och ekparkett. Tack vare det stora fönsterpartiet blir vardagsrummet ljust och luftigt. Från vardagsrummet nås även den inglasade balkongen med plats för möblemang och med fantastisk utsikt mot Råstasjön.

SOVRUM

Stort och rymligt med plats för dubbelsäng, garderober samt ytterligare förvaring såsom byrå. Ljusa väggar och ekparkett.

BADRUM

Väl tilltaget badrum i helkaklat utförande med vita väggar och grått golv. Tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns i dusch med glasvägg, wc samt handfat.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 723 kr/mån
Kommentar till avgiften

I avgiften ingår VA, värme.

Driftskostnader
Hushållsel
125 kr/månad
Summa driftskostnader
125 kr/månad
Personer i hushållet
2

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte