Finnboda- Nacka

Finnboda Kajväg 6, vån 6

 • 6 395 000 kr
 • 80.5 kvm
 • 3 RoK
 • 4 136 kr/mån

Makalös utsikt över Saltsjön & Djurgården!

Ring för visning: 0761101006 Välkommen till ett hem med enastående planlösning, exklusiva material och underbar sjöutsikt. Med fyra balkonger och stora fönsterpartier skapar den öppna planlösningen luftiga och trevliga umgängesytor. Köket är ett påkostat Vedum-kök som har flertalet praktiska funktioner, samt en elegant bänkskiva i Carrara-marmor. De smakfulla materialvalen skapar en genomgående varm och harmonisk känsla. Från balkongerna blickar du ut över Djurgården, Stockholms inlopp och grönskade närområden. Lägenheten erbjuder även två bra sovrum, samt ett modernt helkaklat badrum med egen tvättsektion. Separat och stort källarförråd hör till bostaden.

I Finnboda finns goda kommunikationer med båt och buss, samt flertalet restauranger, gym och caféer. Du har alltid nära till grönska, båtliv och natur samtidigt som närheten till city.

Pris

6 395 000 kr

Mäklare

Från hall mot vardagsrum och fransk balkong
Dubbeldörrar öppnar upp mot den stora balkongen
Underbar utsikt över Mälaren
Fasad -Brf Finnboda Terrass
Kvällsbild, Finnboda Terrass

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
80.5 kvm
Månadsavgift:
4136 kr
Pris:
6 395 000 kr
Lgh Nr:

23

Våning:
6/10
Byggår:
2017
Område:

Finnboda- Nacka

Andelstal:
0,98313%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Finnboda Terrass i Nacka

Bildades
2007
Byggår

2017

Hiss
Ja
Våning
6/10
Andelstal

0,98313

Andelstal insats

0,93328

Andelstal avgift

0,98313

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Finnboda Terrass består av 93 lägenheter och ligger i Finnboda Hamn, mitt emot Djurgården. Föreningen består av tre punkthus om 10 våningar vardera som i gestaltning och uttryck påminner om fyrar. Brf Finnboda Terrass är medlem i HSB Stockholm. För att bli medlem betalar man en andel på 500 kr. Den får man tillbaka när man begära utträde ur HSB. Den årliga medlemsavgiften är 300 kr.

Arkitekter: ÅWL Arkitekter.

Byggnaden

Brf Finnboda Terrass är den sista etappen i Finnboda Hamn och föreningen består av tre nybyggda huskroppar om tio våningar. Lägenheternas storlekar variarerar från tvåor till femmor. Alla lägenheter har balkong och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Byggnationen startade december 2015.

Värme- och ventilationsanläggning

Mekanisk från- och tilluft.

Övriga utrymmen

Cykelrum, källsortering, tvättstuga, föreningslokal med pentry, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

TV/Internet

Leverantör av Tv/telefoni/ bredband är ComHem och ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med 205 kr per månad.

Parkering

Föreningen har tillgång till 39 garageplatser i Finnboda Kajgarage varav 2 elbilsplatser och 42 P-platser på Finnboda Kajväg. Corepark tar hand om fördelning av platser. Pris för garageplats är idag 1200 kr/mån och för markparkering 600 kr/mån. Handikapparkering finns i garaget och vid Finnboda Kajväg. För närvarande är det inga lediga platser.

Föreningen har två bilar i Sunfleets bilpool. HSB Bostad betalar den fasta kostnaden för samtliga lägenheter under de första två åren, du betalar för det du kör. Det enda du behöver göra är att anmäla dig på Sunfleets hemsida.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall:

En trevlig och funktionell hall med bra möjligheter till avhängning och förvaring i garderob med Elfa-inredning och skjutdörrar. . Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det slittåligt klinkers som sedan övergår till den matta 1-stavs parketten.

Sovrum 1:

Ljust och rogivande sovrum med plats för säng samt garderob för förvaring. Fönster med utsikt mot vattnet.

Kök:

Från hallen möts ni av det trevliga köket som har släta varmgråa luckor från Vedum som ger ett modernt och stilrent uttryck. Detta förstärks ytterligare av de helintegrerade och uppgraderade vitvarorna från Electrolux. Köket är utrustat med induktionshäll, kyl, frys, diskmaskin, inbyggd ugn med ångfunktion. och mikrovågsugn. Gott om förvaring i lådor och skåp samt i sockellådor.

Vardagsrum:

Från både kök, hall och master bedroom når du den härliga vardagsrummet med luftiga sällskapsytor samt generöst ljusinsläpp. Detta är en naturlig plats för sällskapsdel, med plats för soffgrupp, TV och medieförvaring och annan inredning. Från vardagsrummet finns utgången till den rymliga balkongen där matbord eller loungemöbler har gott om plats.

Sovrum 2:

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och det finns även bra möjligheter till förvaring i garderob med spegelklädda skjutdörrar. Inredningen i garderoben är från Elfa och är enkel att komplettera och variera i efterhand efter önskemål. Utgång till balkong med härligt soligt söderläge.

Badrum:

Stort och luftigt badrum med allt för en bekväm vardag. Utrustat med klinker på golv, komfortvärme, helkaklade väggar, wc, spegelskåp, handfat, kommod i ek, kombinationsdusch med duschväggar i frostat glas och handduksvärmare. Utöver detta finns en egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk ovan och ytterligare förvaring i badrumsskåpen.

Balkonger:

Från vardagsrummet via dubbeldörrar når du den största balkongen om 9 kvm. Härifrån har du en fantastisk utsikt över glimrande vattnet och passerande båtar. Balkongen är inglasad vilket gör att du kan använda den till sen höst! Plats för loungemöbler, blomkrukor och passande balkonginredning. Från sovrummet når du lägenhetens andra balkong (4.5 kvm). Här finns plats för caféset och blomkrukor. Utöver detta finns det två franska balkonger. Den ena öppnas från köket via dubbeldörrar och den andra är belägen i vardagsrummet.

Övrigt:

Separat förråd hör till lägenheten.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 136 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  I måndagsavgiften ingår värme och kallvatten. Varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften, mäts individuellt.

  Hushållsel
  230 kr/månad
  Varmvatten
  250 kr/månad
  Summa driftskostnader
  480 kr/månad
  Personer i hushållet
  2

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Hela området andas historia, vilket syns på byggnader i området men också i form av lämningar från varvstiden. Finnboda varv var under sina storhetsdagar ett av Sveriges största varv med kapacitet att bygga exempelvis tankfartyg och isbrytare. Några av de historiska kvarlämningarna tas till vara och renoveras, exempelvis kranbanan av stål och de fem betongfundamenten som finns mellan pirarna i grannföreningen Finnboda Pirar.

  Servicen i området har succesivt utökats och idag finns både restaurang, gym, möbelbutik och till hösten öppnar en matbutik i området. Finnboda Hamn har förvandlats från varvsområde till ett attraktivt och modernt bostadsområde.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!