Bromma - Beckomberga

Beckomberga allé 13

 • 3 400 000 kr
 • 66 kvm
 • 2 RoK
 • 3 286 kr/mån

Fantastisk bostad med uteplats i sydväst!

Här är 2,5:an för dig som söker efter ett snyggt och välplanerat hem med generösa ytor samt separat kök och vardagsrum! Bostaden har genomgående nymålade väggar, ett stilrent Vedum-kök i ljusgrå kulör med moderna rostfria vitvaror, matkvarn, integrerad diskmaskin och stora arbetsytor. I dagsläget disponeras bostaden som en 3:a då man byggt till ett extra sovrum. Utöver detta får du ett snyggt badrum med nylagt klinker, badkar och egen tvättsektion . Brf Vingården i Beckomberga har god ekonomi, innehar marken med äganderätt och har fina faciliteter i form av övernattningslägenheter, festlokal, odlingslotter och grovtvättstuga! Grage nås via trapphusets källarplan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Pris

Aktuellt bud: 3 295 000 kr Klicka för budhistorik

Budlista

# Datum Bud
1 ons 15 jun 16:21 3 295 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Stilfullt kök med allt man behöver för en bekväm vardag

Vedum-kök i grå kulör

Mycket förvaring i de många skåpen

Vardagsrum med utgång till uteplatsen

Vy från vardagsrum mot sovrum 1, kök och badrum

Sovrum 1 med ingång från hallen

Sovrum 1

Sovrum 2 med ingång från köket

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum med badkar och egen tvättsektion

Snygg spegel ovanför handfat

Praktisk hall med skjutdörrsgarderob och gott om plats för hallinredning

Uteplats i fantastiskt söderläge!

Stor uteplats mot den lummiga innergården. Plats för stora sällskap!

Föreningens lokal med utemöbler

Välkomna till Beckomberga allé 13

Bromma Blocks

Sim- och idrottshall

Beckombergaskolan

Beckombergaskolan

Kontakta mig- Pamela Aguilar

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Nuvarande planlösning

Planlösning, original

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
66 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
3286 kr
Pris:
3 400 000 kr
Lgh Nr:

231267001-0511

Våning:
1/5
Byggår:
2017
Område:

Bromma - Beckomberga

Andelstal:
0.83859

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Vingården i Beckomberga

Byggår

2017

Hiss
Ja
Våning
1/5
Andelstal

0.83859

Andelstal avgift

0.83858

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Riksbyggens Brf Vingården Beckomberga består av 89 lägenheter samt 2 lokaler fördelade på adresserna Beckomberga Allé 3-27, Styresman Sanders väg 1, 3A-D samt Follingbogatan 2.

Intill Beckombergas historiska byggnader ligger Brf Vingården i Beckomberga som tillsammans med lånade detaljer från förr och nya moderna inslag skapar ett helt nytt formspråk i Beckomberga. Bostäderna håller en för området extremt hög standard och sticker tack vara detta ut från mängden. I Brf Vingården finns allt från kvadratsmarta 2:or till stora rymliga stadsradhus om 5 rok med fantastisk takhöjd och dubbla rymliga uteplatser.

I anslutning till föreningen fastigheter ligger den stora Klockhusparken om 13 000 kvm. Här finns det bland annat grannarnas gemensamma kolonilotter, boulebana, uteplatser, skridskobana och grill. Dessutom finns det stora grönytor för umgänge och lek. I hjärtat av parken finns en Kulturpaviljong på 625 kvm där du får ta del av västerorts blomstrande kulturliv.

I Beckomberga finns det flera skolor och förskolor, både privata och kommunala.

Värme- och ventilationsanläggning

Bergvärme. FTX.

Övriga utrymmen

Föreningen har även tillgång till grovtvättstuga, gemensamhetslokal, barnvagnsrum samt cykelrum. I föreningen finns ett välutrustat och omhändertaget orangeri. Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra det trevliga orangeriet med tillhörande grill och uteplats för olika typer av sammankomster. Det finns även möjlighet att boka en övernattningslägenhet som är delad mellan alla föreningar inom samfälligheten.

TV/Internet

Kabel-TV (basutbud) och Bredband 100/100 ingår i avgiften. Leverantör för Bredband och Kabel-TV är Ownit (Stockholms stadsnät).

Parkering

Brf Vingården innehar 81 garageplatser som går att hyra för 1000kr/mån man har också 3 MC-platser som hyrs för 400kr/mån. Garaget nås från angränsande fastighet och har infart från Styresman Sanders väg.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:

Funktionell hall med ekparkett på golv och nymålade vita väggar. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt förvaring i städskåp och garderoberna som döljs av de vackra spegelklädda skjutdörrarna. Från hallen når du bostadens alla rum.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum om med plats för säng, skrivbord och annan passande inredning. Väggarna går i en sval grå kulör och på golvet ligger vacker ekparkett.

KÖK:

Funktionellt och tidlöst kök med snickerier från Vedum med grå luckor och rostfria handtag. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro rostfri i högskåp. Helintegrerad diskmaskin. Bänkskiva i Frosty Carrina. LED-spotlights infällda i belysningsbotten under väggskåp. Rostfri fläktkåpa och praktisk matkvarn. Fönsterbrädor av grå kalksten.

Vardagsrum:

Lättmöblerat med plats för soffgrupp, medieförvaring och annan passande inredning. Utgång till uteplatsen. Fönsterbrädor av grå kalksten.

Badrum:

Stort och fräscht duschrum utrustat med vägghängd WC-stol, tvättställ, spegel (ca 1,5 m hög). Utrustat med badkar, eluppvärmd kromad handdukstork. Infällda LED-spotlights i tak. Nylagt klinker på golv och vit kakel på väggarna. Duschvägg i glas finns för den som önskar.

Förråd:

Till bostaden hör ett källarförråd.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
3 286 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband samt kabel-TV (basutbud).

Driftskostnader
Hemförsäkring
150 kr/månad
Varmvatten
400 kr/månad
Summa driftskostnader
550 kr/månad
Personer i hushållet
3

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Serviceutbudet i området är även det mycket bra i korsningen Spångavägen/Bällstavägen (ca 500 m från lägenheten) ligger en ICA-butik med öppettider från 7 till 23. I området finns en restaurang, pizzerior och thaikiosk. Vid Ängby Torg finns ytterligare butiker. Vid Brommaplan finns all tänkbar service såsom apotek, systembolag, banker, restauranger, träningscenter, vårdcentral, närakut mm. Vid Bromma flygplats finns mycket bra shopping med Bromma Blocks. Vällingby Centrum med deras stora utbud av butiker ligger inom en radie på ca 2,5 km.

  Naturnära och barnvänligt område. Expansivt och uppskattat med flera nybyggen och fina grönområden med härliga lekytor och promenadstråk. Naturen finns nära bl.a. kring Kyrksjön där man kan bada på sommaren och åka skridskor på vintern. Runt sjön finns en fin jogging/promenadslinga. Även Judarnskogen som ligger i närheten bjuder på fantastiska grönområden, inom promenadavstånd kan du också ta dig ner till Mälaren.

  Kommunikationerna är mycket bra, på gångavstånd ligger tunnelbanans gröna linje med Islandstorget som närmsta station ca 10 minuters promenad från porten, tunnelbanan tar dig då in till city på ca 20 min. Buss 117 tar ca 8 minuter till Brommaplan där tunnelbanan ansluter för vidare färd till City. 117 har täta turer och under rusningstid går bussen så ofta som var 5:e minut. 117 går även till Spånga station där anslutning finns till pendeltåg. Buss 113 går längs Bällstavägen mellan Islandstorget och Solna Centrum. Vid såväl Brommaplan som Spånga station går bussar som trafikerar de flesta områden i norra och västra Stockholm.

 • Allmänt

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte