Upplands Väsby

Drabantgatan 7, vån 3

  • 1 550 000 kr
  • 33 kvm
  • 1.5 RoK
  • 2 570 kr/mån

Ljus och välplanerad 1:a med panoramafönster & balkong i soligt läge!

- Möblemang ingår! - 3 månaders fri avgift! -Vackra panoramafönster & separat förråd i källaren. - 1 min till centrum och allt utbud och service! Fantastiskt ljus 1:a om 33 kvm med perfekt planlösning och bekvämligheter som ger en extra lyx i vardagen. Härlig balkong att njuta varma sommardagar och blir som ett extra rum om somrarna. Här finns plats för bord och stolar samt blomkrukor, odlingar samt mysig belysning. Du erbjuds bland annat ett stilfullt, funktionellt kök, en sovalkov som passar större säng och ett snyggt inbyggt skrivbord/ arbetsbänk med passande inbyggd bokhylla och ett rymligt badrum med dusch och plats för att installera tvättmaskin. Här får du 3 månaders fri avgift och möblerna som är nästintill helt nya samt viss inredning ingår! Kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar för mer information eller visning, tel: 0761101006 eller maila till : pamela@grandfast.se

Visning

  • Sön 28/08

Pris

1 550 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande
Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
1,5 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
33 kvm
Enligt Bostadsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
2570 kr
Pris:
1 550 000 kr
Lgh Nr:

153-A1316

Andelstal:
1, 08696 %
Våning:
3/4
Byggår:
2018
Område:

Upplands Väsby

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Eda 2

Bildades
2015
Byggår

2018

Hiss
Ja
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Eda 2 är en trevlig förening beståendes av 92 st bostadsrätter och 3 lokaler om totalt 472 kvm. Föreningens adresser är Drabantgatan 7A-7C samt Regndroppsgatan 1-3.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. FTX (Mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning).

Övriga utrymmen

Brf Eda 2 har två tvättstugor i byggnaden. En vid ingång 7 och en vid ingång 11. För att använda tvättstugorna behöver man boka tid som görs via appen/hemsidan tvättstugetid.se.

TV/Internet

Förningen har ett tecknat gruppavtal med Tele2 (tidigare ComHem) som innebär att boende i föreningen får en rabatt på 100% på internetabonnemang (upp till 100 Mbit). Basutbudet på Digital TV från Tele2 ingår även i avgiften.

Parkering

Brf Eda 2 erbjuder parkeringsplatser för boende där det krävs en särskild nyckel för att komma in. Parkeringen i sin helhet är uthyrd sedan föreningen etablerades och därav är det inte föreningen boende skriver avtal med eller föreningen som kan påverka priset av parkeringen.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med plats för skor och ytterkläder. Förvaring i garderober och städskåp. Säkerhetsdörr.

Sovalkov

Rymlig sovalkov mellan hall och vardagsrum. Här finns plats för stor säng, nattduksbord och passande inredning.

Kök

Snyggt, stilfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Hög kvalitet och modern standard med matta, släta skåpsluckor i grå kulör. Utrustning består av rostfria vitvaror såsom induktionshäll, ugn, fläkt och kyl/frys. Inbyggda spottar under överskåp.

Vardagsrum

Välplanerat rum med plats för både matbord och soffgrupp. Utgång till lägenhetens balkong.

Duschrum

Rymligt duschrum med bra förvaring i kommod med utdragbara lådor samt spegel med belysning. Dusch med glasdörr. Vitkaklade väggar och mörkgrått klinker golv. Utrustat med handfat, spegel, WC, dusch och handdukstork.

Förråd

Till bostaden hör ett källarförråd.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 570 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägget.

Driftskostnader
Hushållsel
89 kr/månad
Hemförsäkring
100 kr/månad
Varmvatten
80 kr/månad
Summa driftskostnader
269 kr/månad

Föreningen har ett kollektivt el avtal med E.ON på grund av det behöver inte boende sluta enskilda elavtal. Boende står själv för sin el och varmvatten vilket faktureras en gång i kvartalet i samband med avgiften.

Personer i hushållet
1

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte