Vega- Haninge

Gaffelseglet 41

 • 2 095 000 kr
 • 47.5 kvm
 • 2 RoK
 • 2 956 kr/mån

Välplanerad 2:a med balkong och generös takhöjd!

Välkomna till denna fantastiska 2:a med generös takhöjd om ca 2.8 meter, ett snyggt kök i grå kulör som går hela vägen upp till taket, öppen planlösning, rymligt sovrum och balkong i ett lugnt och lummigt läge. Här är varje kvadratmeter välplanerad vilket man känner direkt när man kliver in i bostaden. Bostaden är perfekt för singelhushållet eller paret tack vare det rymliga sovrummet och de goda förvaringsmöjligheterna! Detta är med andra ord en bostad som måste besökas! På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service. Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Pendelstationen i Vega ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter! Här finns även en Ica-affär och sushirestaurang för den hungrige. Snabbt tillträde möjligt. Varmt välkomna på visning!

Pris

 • Aktuellt bud: 2 000 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 mån 14 jun 15:06 2 000 000 kr

Mäklare

Kök och vardagsrum med utgång till balkong

Vardagsrum, matplats och sovrum

Vy från hall

Vy mot badrum, förråd och entré

Gott om plats i vardagsrum. Utgång mot den lummiga balkongen!

Matplats 4-6 personer

Elegant och påkostat kök

...med fönster mot balkongen

Sovrum

Sovrum med garderober, plats för 2 nattduksbord

Den stora balkongen kan du inreda och göra till din alldeles egna oas!

Badrum med dusch och kombimaskin

En av föreningens gemensamma balkonger i sydvästläge!

Välkomna till Gaffelseglet 41

Pendeltågsstationen i Vega

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
47.5 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
2956 kr
Pris:
2 095 000 kr
Lgh Nr:

B1003

Våning:
BV/5
Byggår:
2019
Område:

Vega- Haninge

Andelstal:
1,91%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Bonneville i Vega

Bildades
2016
Byggår

2019

Hiss
Ja
Våning
BV/5
Andelstal

1,91%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Bonneville i Vega består av 45 bostadsrätter belägna i 2 flerfamiljshus på 5 våningsplan på adresserna Gaffelseglet 39 och 41. Föreningen äger marken. Vera Arkitekter Stockholm har skapat en unik arkitektur med balkonger som sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan vilket gör att samtliga lägenheter får stora balkonger längs med hela sin utsträckning. Den totala boarean är 2 584 kvm.

Lägenhetsfördelning: 2 rum och kök - 32 st 3 rum och kök - 9 st 4 rum och kök - 4 st

Föreningens ekonomiska förvaltning hanteras av Fastum AB och den tekniska av Victor Hansson AB. Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.

Under 2019 invigdes den nya pendelstågstationen i Vega som tar dig in till city på 20 minuter.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Mekanisk (FTX).

Planerade renoveringar

Byggnaderna är nyproducerade varför något underhållsbehov, förutom löpande underhåll, ej beräknas föreligga under år 1-16.

Övriga utrymmen

Föreningen har gemensamma balkonger. Gemensamt sophus inom fastigheten. Cykelparkering utomhus under tak.

TV/Internet

Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör för TV och bredband via fiber.

Parkering

Parkering sker längs med gatorna. Boendeparkering inom området kostar 500kr/mån

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall:

Öppen och funktionell hall med garderob i anslutning till entrén. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger vacker mattlackat 3-stavsparkett som fortsätter in i vardagsrum, sovrum och kök.

Kök:

Elegant och fullt utrustat kök med K/F, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, induktionsspis, ugn, spiskåpa och bänkskiva i laminat samt heltäckande diskbänk med 2 hoar. Matplats för 4-6 personer. Från vardagsrummet har du god uppsyn mot vardagsrummet.

Vardagsrum:

Lättmöblerat vardagsrum med plats för TV, medieförvaring, soffgrupp och annan inredning. Utgång till balkongen.

Sovrum:

Rogivande och rymligt sovrum med gott om plats för stor säng och nattduksbord samt annan passande inredning.

Badrum:

Helkaklade väggar i vitt och klinkers i grå kulör på golv. Utrustat med dusch med glasdörrar, handfat, kommod, handdukstork och praktisk kombimaskin. Komfortvärme i golv.

Balkong:

Stor balkong om ca 8 kvm som sträcker sig längs hela lägenheten. Balkongen är en perfekt plats att umgås i varma sommarkvällar i goda vänner slag. Plats för utemöbler, odlingar och blomkurkor.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 956 kr/mån
Kommentar till avgiften

I avgiften ingår värme, kallvatten & bostadsrättstillägget. Kostnad för varmvatten tillkommer.

Driftskostnader
Hushållsel
243 kr/månad
Hemförsäkring
180 kr/månad
Varmvatten
130 kr/månad
Summa driftskostnader
553 kr/månad
Personer i hushållet
2

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  I Vega växer en ny stadsdel fram, anpassad efter framtidens behov. Nära natur, skärgård och vatten och med en ny pendeltågstation som för Vega närmare resten av Stockholm. På sikt kommer det att finnas 3 500 bostäder för 10 000 människor i Vega. Vega utvecklas gemensamt av de bostadsutvecklare som är involverade i att utveckla området. På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service. Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden. För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel. Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden för sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Här kommer också finnas en stor cykelparkering och garage så du kan låta bilen stå. Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

  Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden för sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Här kommer också finnas en stor cykelparkering och garage så du kan låta bilen stå. Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte