Barkarbystaden / Järfälla

Gripengatan 22, vån 2

 • 2 500 000 kr
 • 48 kvm
 • 2 RoK
 • 2 920 kr/mån

Fantastiskt hem att göra till sitt!

Lyxig och påkostad 2:a med balkong i soligt söderläge! Välkomna till denna lägenhet med många fönster, genomgående målade väggar och vackra mattlackade ekgolv. Bostaden erbjuder en optimal planlösning med stort vardagsrum, ett ordentligt kök med mycket förvaring och matplats för de större helgmiddagarna med familj och vänner! Köket är påkostat med bland annat vacker carraramarmor som stänkskydd och en matchande bänkskiva. Köket inspirerar till matlagning i goda vänners lag och man har god uppsikt över vardagsrum. Ni erbjuds även ett bra sovrum för en god natts sömn och en stor med skjutdörrsgarderob för maximal förvaring, ett fullt utrustat och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare i större storlek (tillval). Från balkongen som ligger i söderläge erbjuds ni mycket sol och en trevlig utsikt över innergården. Separat källarförråd och hiss direkt ner till garageplan finns i fastigheten. Detta är utan tvekan den perfekta 2:an för er som vill bo bekvämt i en växande stadsdel med naturupplevelserna, gym, joggingspår, förskolor, skolor, shopping, restauranger, caféer, lekparker, bra kommunikationer och kollektivtrafik. Endast två kvarter bort beräknas tunnelbanans blåa linje till Barkarby vara belägen. Varmt välkomna!

Pris

2 500 000 kr

Mäklare

Stilfullt kök

Vardagsrum mot kök, matplats och balkong

Snyggt kök med påkostade tillval

K/F i rostfritt utförande

Härlig balkong i söderläge!

Detalj, balkong

Stort sovrum med garderober

Badrum med duschhörna och glasdörr

Välkomna till Gripengatan 22

Föreningens trevliga innergård

Stora Torget ligger några minuter bort från lägenheten

Stora torget

Flottiljen Köpkvarter

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
48 kvm
Enligt Bostadsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
2920 kr
Pris:
2 500 000 kr
Lgh Nr:

803-E1102

Våning:
2/5
Byggår:
2018
Område:

Barkarbystaden / Järfälla

Andelstal:
0,79854 %

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Gripen

Byggår

2018

Hiss
Ja
Våning
2/5
Andelstal

0,79854 %

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Gripen är en äkta bostadsrättsförening med 102 bostadsrätter i en huskropp med 7 st separata trapphus och innehar marken med äganderätt. Föreningen har tecknat el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget elabonnemang. Individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet. Inga avgiftshöjningar är planerade för 2021.

Överlåtelseavgift, 1190 kr betalas av köparen. Pantsättningsvavgift 476 kr/ pant betalas av pantsättaren. För mer information besök föreningens hemsida: https://gripen.smartbrf.se/

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Mekanisk till- och frånluft. Ur frånluften återvinns värme.

Övriga utrymmen

Rullstols- och barnvagnsförvaring finns i källarplanet på varje trapphus. Cykelförråd finns i trapphus A och C.Trevlig innergård med utemöbler och lekyta. Sopsug och källsortering.

TV/Internet

Föreningen har Telia (Telia Triple Play) som leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler och internet ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen har 55 garageplatser. Kostnad: 900 kr/månad. För att ställa dig i kö kontakta parkeringsoperatören Parkona: 08-27 37 08. F.n är det ca 8 personer i kö. Avstämt 22/9/21.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Entré

Praktisk hall med fint mattlackat ekparkett på golv som fortsätter in i kök, sovrum och vardagsrum. Målade väggar. Här finns en garderobsvägg för förvaring av ytterkläder an och klädstång för maximal förvaring. Utöver detta finns det gott om plats för både hallmöbler och skoställ i direkt anslutning till entrén.

Sovrum

Stort sovrum med generös dubbelgarderob och plats för dubbelsäng, nattduksbord och annan sovrumsinredning.

Kök

Ett ordentligt och påkostat arbetskök med stilrena släta vita luckor, marmorplattor som stänkskydd och matchande arbetsbänk och en påkostad diskbänk. Utrustat med varmluftssugn, häll, mikro, diskmaskin, inbyggnadshäll, K/F, avfallskvarn. Samtliga vitvaror i rostfritt. Matplats intill fönster. Mellan kök och vardagsrum finns utgång till den stora balkongen med utsikt över den trevliga innergården.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp, TV och medieförvaring. Många fönster ger ett fins ljusinläpp in i rummet. Fönsterbänk i natursten.

Badrum

Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med toalettstol, duschhörna, tvättställ med kommod med spegel med belysning, egen tvättmaskin och torktumlare i större modell (tillval).

Balkong

Stor balkong soligt söderläge. Här kan du göra detta till din egna oas med utemöbler, blomkrukor och utomhusbelysning.

Förråd

Till bostaden hör ett separat källarförråd.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 920 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme, vatten och Telia Triple-Play (basutbud tv, ip-telefoni, bredband 100/100 mbit/s). Till månadsavgiften tillkommer kostnader för hushållsel.

Driftskostnader
Hushållsel
100 kr/månad
Hemförsäkring
207 kr/månad
Summa driftskostnader
307 kr/månad
Personer i hushållet
2

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  För dig som uppskattar natur och friluftsliv är Barkarbystaden perfekt. Precis runt knuten ligger Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden, med både åkrar, ängar, sjöar och skog. Idealiskt för morgonens joggingtur, helgens picknick eller sköna promenader.

  Kommunikationer

  Här bor du nytt och bekvämt nära en mängd butiker och service som underlättar vardagen. I Barkarbystaden har du goda kommunikationer till och från stan i och med närheten till E18 och med pendeltåget från Barkarby Station tar du dig till Stockholms Central på under 20 minuter. Tunnelbanan kommer att byggas klart till år 2026.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte