Hornsbergs strand - Kungsholmen

Kellgrensgatan 10, vån 11

 • 4 995 000 kr
 • 53.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 473 kr/mån

Balkong i sydväst med milsvid utsikt!

Vissa bostäder är väl värda att vänta på! En sådan bostad är denna på Kellgrensgatan 10 på 11:e våningen. Här erbjuds du en fantastisk lägenhet med milsvid utsikt och balkong i sydväst! Solen skiner på balkongen från tidig eftermiddag och hela dagen för att sedan erbjuda dig en vacker solnedgång. Denna moderna 2:a med toppenläge erbjuder ett lyxigt & bekvämt boende av högsta klass! Du får ett tidlöst HTH-kök som är placerat med god uppsyn över både vardagsrum och matplats. Köket har fina materialval som bänkskiva och stänkskydd i svart granit, tilltagna arbetsytor - perfekt för matlagning i goda vänners lag. På golvet ligger vackra vitlaserade ekgolv och väggarna går i ljusa toner. Stor balkong med vackra mässingsräcken, access från både vardagsrum och sovrum. Balkongen blir som ett extra rum om somrarna och tack vare att både gasol- och elgrill får användas är middagar på balkongen givet! * 2 min till närmsta T-bana Stadshagen som sedan tar dig vidare till city på 5 minuter. * Garage (ingen kö) finns i huset - direkt access med hiss! * Stabil Brf med 3 stora lokaler som inbringar intäkter till föreningen. Ring ansvarig mäklare för visning, tel: 0761101006.

Visning

 • Tisdag 5/7 kl 18:00-18:30Anmälan görs till ansvarig mäklare Pamela Aguilar, tel: 076-110 10 06 eller maila till pamela@grandfast.se

Pris

4 995 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Vardagsrum med utgång till balkong!

Fantastisk balkong med högt och västligt läge!

Underbar balkong med sol hela kvällen!

Milsvid utsikt med spektakulär utsikt!

Vy över grönskande träd och takåsar.

Stilfullt HTH-kök med matplats för 4-6 personer om man önskar!

Matplats för stora sällskap.

Köket är utrustat med ugn, spis, fläkt och integrerad K/F och integrerad diskmaskin.

Detaljbilder på den snygga bänkskivan i svart granit.

Härligt sovrum med utgång till den stora balkongen.

Alltid härligt ljusflöde in i bostaden!

Rymligt sovrum med ingång till klädkammare.

Detaljer, sovrum.

Klädkammare.

Detaljer, kök.

Stort badrum med bl.a. takdusch, glasdörr, badrumsskåp, TM och TT.

Storskaligt mörkt klinker på golv och väggar ger en exklusiv känsla!

Vy mot hall med mycket förvaring bakom de vita skåpsluckorna. Vy över matplats och vardagsrum.

Välkomna till Kellgrensgatan 10!

Två hissar på entréplan som snabbt tar dig upp till 11e våningen.

Lindhagens Galleria med bl.a. ICA Maxi, frisör, restauranger, Systembilaget och caféer och lunchrestauranger.

Populära restaurangen Piren beläget intill vattnet.

Utegym.

Här bor du alltid nära Mälaren

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning.

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
53.5 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
3473 kr
Pris:
4 995 000 kr
Lgh Nr:

78111-01-01-1114

Våning:
11/14
Byggår:
2015
Område:

Hornsbergs strand - Kungsholmen

Andelstal:
0.424

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Gladan

Byggår

2015

Hiss
Ja
Våning
11/14
Andelstal

0.424

Markägare
Marken är tomträtt
Allmän information

Brf Gladan är en äkta bostadsrättsförening och är Sveriges största passivhus dvs, husen klarar energikraven för klassificeringen. Föreningen består av 187 lägenheter fördelade på Kellgrensgatan 10 och Warfvinges väg 18 och 3 lokaler (varav en förskola). Husen ligger på en kulle så dess två torn ligger högt upp och syns från långa håll.

Ett modernt uppvärmningssystem gör att lägenheten slipper element, vilket gör det enklare att möblera. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Värme upp till 21 grader ingår, extra värme debiteras separat. Varje lägenhet förses med mätning av varmvatten och debiteras separat. Individuell mätning av elförbrukning. Med en app kan du enkelt följa dina energikostnader och även reglera din värme inomhus på ett smidigt sätt.

Endast el- eller gasolgrill är godkänd att använda på balkonger och terasser.

Juridisk person godkänns inte. Föreningen godkänner delat ägande med minsta ägarandel på 10 %. En överlåtelseavgift tas ut om f.n. 1208 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om f.n 483 kr/pant. Föreningen har länge haft ett starkt kassaflöde och en tillräcklig kassa. Föreningen har även i omgångar amorterat extra på lånen. Fastighetsägarna sköter föreningens förvaltning.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. FTX.

Planerade renoveringar

Fastigheten är i gott skick och inga större renoveringar planeras för tillfället.

Övriga utrymmen

Cykelrum, barnvagns - och miljörum finns i huset. En gemensam nedre gård och en gemensam terrass på det nedre taket mellan de två tornen finns för medlemmarnas förfogande. Förråd i olika storlekar finns att hyra. Kostnad från 350 kr- 500 kr/ mån.

TV/Internet

Bredband (100/100) via Bahnhof och TV via Sappa. Nätverksuttag finns i samtliga rum. Ingår i månadsavgiften.

Parkering

167 st garageplatser i källarplan. Kostnad: 1 550 kr/mån. Lediga plaster finns f.n, avstämt 2022-04-26.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Ordentlig hall med säkerhetsdörr och plats för avhängning av ytterkläder och skor. Förvaring i 2 garderober och 1 städskåp. Från hallen når du badrum, kök och vardagsrum.

BADRUM

Stilrent och elegant badrum med grå klinkers på väggar och golv. Duschhörna, wc, handfat med svart kommod och spegel ovan samt spotlights i taket. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens samt arbetsbänk och svart väggskåp ovan. Komfortvärme.

KÖK

Snyggt och tidlöst HTH-kök med vita skåpsluckor, bänkskiva + stänkskydd i granit, integrerad diskmaskin, induktionshäll, kombiugn med micro, köksfläkt samt integrerad K/F. Samtliga vitvaror från Siemens. Bostadens sociala kök inspirerar till matlagning och middagar med vänner!

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt med lättmöblerade ytor och utgång till balkongen. Plats för soffgrupp, tv och soffbord samt gott om matplats för större middagssällskap.

SOVRUM

Rogivande sovrum med fönster mot innergården. Här finns plats för dubbelsäng och passande inredning samt ingång till en rymlig klädkammare/ förråd. Utgång till balkong.

BALKONG

Stor balkong med plats för bord och stolar samt blommor och plantering. Här erbjuds du sol från tidig eftermiddag fram till solnedgång. På golvet ligger trätrall. Balkongen är av prefabricerad betong med räcken i mässingsplåt med glasdetaljer. Ingång från både sovrum och vardagsrum.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
3 473 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme, kallvatten och TV och bredband (100Mbit).

Avgiftsändringar

Inga planerade avgiftsändringar för 2022, avstämt 2022-04-06.

Driftskostnader
Hushållsel
220 kr/månad
Hemförsäkring
220 kr/månad
Varmvatten
100 kr/månad
Summa driftskostnader
540 kr/månad
Personer i hushållet
1

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Underbart läge på Kungsholmen med närhet till innerstadens puls med krogar, affärer, restaurangbesök samt spontana träningspass i parkmiljö. Samtidigt har du lika nära till skolor, förskolor, kommunikationer och sjukvård. Dessutom har du nära till strandpromenaden med allt vad det innebär av restauranger, krogar och bad vid Kristinebergsklipporna. Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  Kommunikationer

  Tack vare det geografiska läget med T-bana på gångavstånd, busstrafik med linje 49 till Fridhemsplan och linje 56 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har du stora tidsvinster vart du än behöver åka. Tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och gröna linjen i Thorildsplan.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte