Kungsängen

Kokillbacken 8, 4tr

 • 2 795 000 kr
 • 82.5 kvm
 • 3 RoK
 • 5 305 kr/mån

Mälarvy och dubbla balkonger!

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING! Nu finns det en chans för er att bli ägare till en fantastiskt fin 3:a i Brf Kungsvyn. Lägenheten har en svårslagen planlösning samt två stora balkonger och båda går att möblera helt efter eget tycke. Den ena balkongen har en vacker utsikt ner mot Mälarens glimrande vatten och det andra har förmiddagssol vilket gör den perfekt för härliga sommarfrukostar. Interiört finns det två sovrum i bra storlek, ett snyggt kök i anslutning till det lättmöblerade vardagsrummet, badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt en separat gäst-wc i hallen. Som om inte detta vore nog finns det också fönster i tre olika väderstreck vilket gör lägenheten otroligt ljus och hemtrevlig. Lägenheten erbjuder även rikligt med olika förvaringslösningar samt att det finns ett förråd i fastighetens entréplan. Läget kan inte bli bättre med Kungsängens centrum precis runt hörnet. Här finns bl.a. restauranger, caféer, butiker, Systembolaget och matbutiker etc. Härifrån går det även både bussar och pendeltåg som bl.a. tar er in till centrala Stockholm. Varmt välkomna på visning!

Pris

2 795 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Fantastisk utsikt från balkong.

Balkong som nås direkt via köket.

Kök med härligt ljus och stor matplats.

Köket ansluter även in till vardagsrummet.

Gott om förvaring och arbetsytor.

Lättmöblerat vardagsrum.

Utgång till den stora och inglasade balkogen.

Inglasad balkong med bra möbleringsmöjligheter.

Sovrum 1 med plats för dubbelsäng.

Sovrum 2 med fönster i två väderstreck.

Snyggt och rymligt badrum.

Egen tvättmaskin och torktumlare samt vikbord.

Gäst-wc och den funktionella hallen som erbjuder gott om förvaring.

Fasad Kokillbacken 8

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
82.5 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare.
Månadsavgift:
5305 kr
Pris:
2 795 000 kr
Lgh Nr:

67

Andelstal:
1,5797%
Andelstal avgift:

0,015797

Andel av BRF nettoskuldsättning:
1 039 310 kr
Pantsättning:
är pantsatt
Byggår:
2020
Område:

Kungsängen

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

HSB Brf Kungsvyn i Upplands-Bro

Bildades
2016
Byggår

2020

Hiss
Ja
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Kungsvyn består av totalt 76 st bostadsrätter med en totalyta på 5 231 kvm. Inga lokaler finns i föreningen.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme och FTX-ventilation (mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning).

Renoveringar

Föreningens fastighet är byggd 2020 så inga renoveringar är nyligen utförda.

Planerade renoveringar

Föreningens fastighet är byggd 2020 så inga kommande renoveringar finns i dagsläget.

Övriga utrymmen

Föreningen har en gemensam föreningslokal med pentry och wc som kan användas som styrelserum och för övernattning, garage, barnvagns- och cykelrum, grovtvättstuga och ett miljörum för källsortering.

TV/Internet

Telenor TV paket bas, bredband via fiber 250 Mb/s Bredband och TV levereras via Telenor.

Parkering

I bottenplan, under de två husen som vetter mot vattnet, finns ett garage (29 platser) och det finns även några markparkeringsplatser (7 platser) mellan gårdarna.

P-plats utomhus (med värmare) kostar 473 kr/mån, garageplats 1050 kr/mån, garageplats med laddstolpe 1576 kr/mån (allt inkl moms). För närvarande råder kö till platserna.

Corepark handlägger och förvaltar garaget. Vid frågor kontakta Corepark kundservice på tel nr 08-650 02 15.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med klinker- och parkettgolv. Hallen binder smidigt samman lägenheten och erbjuder gott om förvaring och möjligheter att hänga av ytterkläder. Via hallen nås en gäst-wc.

Gäst-wc

Gäst-wc med klinkergolv, kaklade väggar, toalettstol, handfat och spegelskåp.

Sovrum 1

Stort sovrum med parkettgolv och målade väggar. Här finns plats för en dubbelsäng och ytterligare möblemang om så önskas. Gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Vacker utsikt ner mot Mälaren.

Kök

Modernt kök med parkettgolv och målade väggar. Rejäl matplats för minst 6 personer. Vita skåp och luckor samt bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, mikro och ugn. Genom köket nås även en av lägenhetens härliga balkonger med vy ner mot Mälarens vatten.

Badrum

Rymligt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med golvvärme, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, vikbord, toalettstol och dusch med två vikbara duschdörrar.

Sovrum 2

Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Ljust rum med fönster i två väderstreck. Går att möblera med både säng och t.ex. en arbetsstation.

Vardagsrum

Lättmöblerat och luftigt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Här får ni utan problem plats med både soffgrupp, soffbord och mediamöbel. I den andra änden av rummet går det att få plats med ett matsalsbord eller t.ex. en läshörna om det skulle locka mer. Via vardagrsummet nås den stora inglasade balkongen.

Inglasad balkong

Inglasad balkong med mycket gott om yta. Här får ni utan problem plats med både bord, stolar, grill och ytterligare möblemang.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
5 305 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme och kallvatten. Individuell mätning sker för varmvatten och elförbrukning. Obligatorisk tillägg för bredband 250 mbit/s och TV via Telenor tillkommer om 214 kr/mån.

Avgiftsändringar

I dagsläget finns det inga planerade avgiftsförändringar.

Driftskostnader
Hushållsel
300 kr/månad
Hemförsäkring
225 kr/månad
Varmvatten
65 kr/månad
Summa driftskostnader
590 kr/månad
Personer i hushållet
1
Överlåtelseavgift
1 838 kr betalas av Säljare
Pantsättningsavgift
788 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 5 nov 2020
  Energiprestanda: 61 kWh/m2
  Energiklass: B
 • Allmänt

  Andel av BRF:s nettoskuldsättning: 1 014 901 kr. Baserat på uppgifter hämtade från föreningens årsredovisning för 2022.

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid tillträdet. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök berörd kommuns hemsida för mer information.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök berörd kommuns hemsida för mer information.

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte