Järfälla/Kallhäll

Kopparvägen 51, 3tr

  • 1 375 000 kr
  • 26.5 kvm
  • 1 RoK
  • 2 043 kr/mån

Nyrenoverad och perfekt planerad lägenhet med balkong!

Kontakta ansvarig mäklare Daniel Broné, tel: 0708-99 79 34 alt. daniel@grandfast.se för bokning av privat visning! Varmt välkomna till denna härliga etta i toppskick med balkong. Vågar vi säga att detta är områdets snyggaste etta i dagsläget? Vi tror att det mycket väl kan vara så eftersom att lägenheten har nyligen genomgått en total ytskiktsrenovering där även kokvrån helrenoverades. Här kan en framtida köpare med andra ord bara flytta in och börja bo direkt. Kokvrån är som tidigare nämnt helt ny med all utrustning som kan tänkas önskas och har vita skåp samt luckor. Det stilrena badrummet med kaklade väggar och klinkergolv stambyttes 2019. Rummet är stort och lättmöblerat samt rymmer utan problem bl.a. soffa, säng, bord och arbetsstation. Genom rummet nås också den rymliga och möbleringsbara balkongen i västligt läge. Hallen binder i sin tur samman lägenheten på ett mycket bra sätt och erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter. Vi ses på visning!

Pris

1 375 000 kr

Mäklare

Stort och lättmöblerat rum.

Stort fönster och bredvid finner vi ett praktiskt barbord.

Från rummet nås balkongen.

Här finns verkligen plats för allt som kan behövas.

Detaljbilder rum.

Kokvrån nås via rummet.

Helt nyrenoverat.

Kokvrån har även ett eget fönster som skänker dagsljus.

Stilrent och stambytt badrum.

Funktionell hall som erbjuder förvaring.

Möbleringsbar balkong.

Fin utsikt över området.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
1 RoK
Boarea:
26.5 kvm
Enligt Föreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
2043 kr
Pris:
1 375 000 kr
Lgh Nr:

61-3024-4-120-4

Våning:
3tr/8
Byggår:
1961
Område:

Järfälla/Kallhäll

Andelstal:
0,16144%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Koppartackan i Järfälla

Bildades
1961
Byggår

1961

Hiss
Ja
Våning
3tr/8
Andelstal

0,16144%

Andelstal insats

0,16144%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Koppartackan bildades år 1961 och består av två fastigheter, Kopparvägen 43 - 53 och Kopparvägen 55 - 65.

I husen finns: 304 bostadsrätter
304 lägenhetsförråd
31 garageplatser
76 lokaler för uthyrning
Ett antal föreningslokaler

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme och mekanisk frånluftsventilation.

Renoveringar

1991 - Renovering av fasaderna, balkongerna byttes ut och de gamla fönstren ersattes med nya tre-glasfönster.
2006 - Övergång till fjärrvärme.
2019 - Stambyte utfördes.
2019 - Hissar byttes.
2020 - Nytt tak.

Övriga utrymmen

I varje hus finns det tre tvättstugor, en för grovtvätt och två för vardagstvätt. I anslutning till grovtvättrummet finns ett stort tokrum. I de flesta portar finns ett utrymme för förvaring av barnvagnar, cyklar etc.
Föreningslokalen Koppargrottan (Går att hyra dagtid för 300 kr och 500 kr för kväll).
En bastu är belägen på baksidan Kopparvägen 65. För att nyttja bastun betalar du i deposition för nyckel 250 kr och en årsavgift på 250 kr.
Lägenhetsförråd
Garage
Gästrum (200 kr/natt)

TV/Internet

I avgiften ingår ett digitalt tv-grundutbud från ComHem. Önskar du mer kanaler köper du tjänster från ComHem, det finns även möjlighet till bredband och telefoni.

Bredband går att teckna via Ownit för 149 kr/mån.

Parkering

För 30 dagars boendeparkering krävs ett parkeringstillstånd och ett avgiftskvitto på 100 kronor. Bägge ska placeras väl synliga på framrutans insida. Man kan ladda ner Aimo parkeringsapp MobilPark via deras hemsida. aimopark.se

All parkering gäller i högst 30 dagar. Därefter ska bilen flyttas. Efter 30 dagar räknas det som uppställning och riskerar böter och senare bortforsling.

För 12 månaders boendeparkering krävs ett parkeringstillstånd och ett avgiftskvitto på 1200 kronor. Kvitto på parkeringsavgiften beställs via Aimo-Park telefon 0771-96 90 00. Bägge ska placeras väl synliga på framrutans insida.

Endast boende i de tre föreningarna kan mot en engångsavgift på 250 kr erhålla 1 parkeringstillstånd, som byts ut engång om året.

Ett extra tillstånd kostar 250 kr vid varje köp. Max 2st tillstånd per lägenhet medges.

Det finns även korttids- och besöksparkering.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med grått klinkergolv och målade väggar i ljusgrått. Hallen binder smidigt samman lägenhetens samtliga delar och erbjuder gott om plats för avhängning av ytterkläder.

Badrum

Snyggt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med toalett, handfat, spegelskåp, handdukstork och dusch med vikbara duschdörrar. Här finns även värmegolv och det är förberett för installation av tvättmaskin.

Rum med balkong

Stort och ljust rum med laminatgolv och målade väggar i ljusgrått. Mycket lättmöblerat rum där ni får plats med allt som kan tänkas behövas som soffa, säng, arbetsstation etc. Här finns det även ett platsbyggt barbord för att optimera användningen av ytan. Via rummet nås även den härliga balkongen i västligt läge och med nylagd trätrall. Balkongen går att möblera med t.ex. bord, stolar och växter om så önskas.

Kokvrå

Nyrenoverad och modern kokvrå med laminatgolv samt målade väggar i ljusgrått. Vita skåp och luckor samt grå laminatbänkskiva. Kokvrån är utrustad med diskho, blandare, mikrovågsugn, spis, kolfilterfläkt och kyl/frys.

Övrigt

Stringhyllan i rummet ingår ej i köpet om inte annat är överenskommet med säljaren. Nuvarande ägare disponerar även ett vindsförråd.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 043 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme, vatten och grundutbud kabel-tv.

Driftskostnader
Hushållsel
250 kr/månad
Hemförsäkring
100 kr/månad
Summa driftskostnader
350 kr/månad
Personer i hushållet
1
Överlåtelseavgift
1 208 kr betalas av Köpare
Pantsättningsavgift
483 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte