Vasastan/Hagastaden

Ninni Kronbergs gata 16, 3 tr

  • 4 495 000 kr
  • 41 kvm
  • 2 RoK
  • 2 481 kr/mån

Helt unik nyproduktion i Hagastaden med balkong! Påkostade tillval!

Nu säljs en perfekt planerad hörnlägenhet i ett helt unikt projekt i den spännande nya stadsdelen Hagastaden. Den mycket välplanerade planlösningen utnyttjar varje kvadratmeter till fullo och lägenheten har även utrustats med en balkong. Här får ni en bostad i toppskick som är utrustad med exklusiva och påkostade materialval och placerad i en fantastiskt vacker fastighet. Lägenheterna är bl.a. utrustade med vattenburen golvvärme och FTX-ventilation för högsta möjliga komfort för de boende. Köket byggs med naturliga materialval som stilfulla ekträluckor och bänkskiva av kompositsten. Påkostade och exklusiva tillval på 48900 kr som innefattar grått klinker och kakel i badrummet som ger en SPA-känsla. I köket är tillvalen bland annat ett lyxigt stänkskydd i Venato Bianco, rostfri mikro och handtag, helintegrerad K/F. Separat förråd ingår. För information kring materialval och utrustning vänligen se den bifogade filen "Rumsbeskrivning- etapp 2" och "Mina inredningsval" under fliken dokument. Nya Norra Stationsparken utanför dörren blir ett grönskande stråk med mycket lekytor, vattenspeglar och ett mysigt café vid klocktornet. City ligger på promenadavstånd och tunnelbanans nya gula linje, som håller på att byggas, kommer att stanna nästan utanför din dörr. Bussar och citybanan hittar du runt hörnet. Lägenheten säljs på ritning och kan därför inte visas då den fortfarande byggs. Preliminärt tillträde är beräknat till 24 augusti. För mer information kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar, 0761101006. Om ni vill se inspirationsbilder/renderingar och läsa ytterligare kring projektet kan ni även besöka Folkhems projektsida för Cederhusen på https://www.folkhem.se/nyproduktion/stockholm/vasastan/hagastaden/cederhusen/ Om projektet: Projeketet Cederhusen kommer att bestå av totalt fyra hus och inrymma 240 st lägenheter. Projektet är unikt iom att detta blir det första flerbostadshuset som byggs med massiv trästomme i Stockholm samt ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Det blir ett helt fantastiskt och vackert boende med en tydlig klimat- samt hållbarhetssatsning då stora delar byggs av naturmaterial. Bor ni här kommer ni att få en härlig upplevelse varje dag då naturen bokstavligt talat sitter i väggarna. Skulle ni trots allt detta vilja lämna lägenheten någon dag och kliva ut genom porten kommer ni direkt till den nybyggda Norra Stationsparken som kommer att uppföras. Sammanfattningsvis blir detta ett toppmodernt och harmoniskt boende mitt i stan!

Pris

4 495 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Välkomna till Ninni Kronbergs gata 16, 3 tr.

Hörnlägenhet. Illustrationsbild lånad av Folkhem

Alla dörrposter och fönsterfoder är beklädda i ekfanér och fönsterbrädorna är gjorda av natursten. Materialen är hållbara för att leva länge och som kan underhållas istället för att förbrukas

Fasad, söder mot park

Illustrationsbild lånad av Folkhem

Vacker cederträfasad

Närbild, fasad

En vacker dörr i mörkbetsad ek möter dig vid den välkomnande entrén. När du kliver in i trapphuset fyllt med trä får du en lugn ingång till ditt hem

Torsplan - Italienska restaurangen Macelleria

Torsplan med allt från café, Systembolag och matbutik.

Både Willys och Hemköp finner ni vid Torsplan.

Karolinska ligger precis runt hörnet.

Både Friskis och Svettis samt SATS i närheten.

Populära restauranger i kvarteren runtomkring.

Kontakta mig- Pamela Aguilar

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planskiss

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
41 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
2481 kr
Pris:
4 495 000 kr
Lgh Nr:

3-1303

Våning:
3/7
Byggår:
2022
Område:

Vasastan/Hagastaden

Andelstal:
0,66%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Arkitraven

Bildades
2019
Byggår

2022

Hiss
Ja
Våning
3/7
Andelstal

0,66%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Arkitraven kommer att bestå av 2 st byggnader med 7-12 våningar. Utslaget på totalt 4 st trapphus kommer det att finnas 111 st bostadsrätter i föreningen. Den första etappen omfattar 60 st lägenheter och etapp 2 omfattar 51 st lägenheter.

Föreningens yta kommer att disponeras enligt följande:
Boarea: 6 713, 5 kvm
Lokalarea: 400 kvm

Lokalerna i entréplan passar bra för verksamheter så som butik, kontor, galleri och café.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning genom fjärrvärme, via vattenburen golvvärme.
FTX-ventilation.

Övriga utrymmen

Gårdsyta mellan husen.
Sopsug och miljörum.
Cykelparkering i cykelrum i källaren och cykelställ på gården.
Barnvagns- och rullatorförråd finns i anslutning till respektive entré.
Gemensam takterrass i hus ett med sittplatser och utomhuskök.
Till varje lägenhet hör även ett lägenhetsförråd som är beläget i källaren.

TV/Internet

Gruppanslutning för TV/Bredband via Telia. Tv-paket Telia Lagom och Bredband 100/100. Obligatorisk avgift om 229 kr/mån (beräknad avgift) tillkommer på månadsavgiften.

Parkering

Det kommer att finnas 31 st (17 st för etapp 1) parkeringsplatser för bostadsrättsinnehavare i föreningen att hyra i Stockholm Parkerings garage under Norra stationsparken. Bostadsrättsinnehavare kommer i samband med inflyttning att ha förtur till parkeringsplatser i garaget och kommer att betala marknadsmässig hyra för parkeringsplatserna. Parkeringsavtal tecknas direkt med Stockholm Parkering AB. I garaget kommer det även att finnas två eldrivna poolbilar för föreningens medlemmar. Anslutningsavgift till bilpoolen ingår för boende och bokning sker digitalt via bilpoolen, Our Green Car.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

För information kring materialval, tillval och utrustning i samtliga rum vänligen se den bifogade filen "Säljbroshyr", "Rumsbeskrivning", "Mina materialval" under fliken dokument.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 481 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 229 kr/mån (beräknad avgift) tillkommer för TV/Bredband.

Faktisk förbrukning av hushållsel kommer att mätas separat för varje bostadsrätt och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med årsavgiften.

Driftskostnader
Hushållsel
187 kr/månad
Summa driftskostnader
187 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 208 kr betalas av Köpare
Pantsättningsavgift
483 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte