Uttran

Sandstuguvägen 53

 • 1 575 000 kr
 • 28.9 kvm
 • 1.5 RoK
 • 1 651 kr/mån

Fantastisk gavellägenhet med stor uteplats i sydvästligt läge!

-Ring ansvarig mäklare Pamela Aguilar för visning, 0761101006- Uteplats om ca 13 kvm i sydvästligt läge! Om du längtat efter en egen oas med blommor, odlingar, mysbelysning och utemöbler har du kommit helt rätt! På denna rymliga uteplats kan umgås med nära och kära över middagar. Runt uteplatsen går ett högt staket som gör den privat och sedan är det bara fantasin som sätter gränser för hur du vill inredan den! Så fort du kliver in i bostaden känner du dig genast hemma och tack vare fönstret precis vid entrén får du ett härligt ljusflöde in. På golvet ligger mattlackad ekparkett som fortsätter in i vardagsrum, sovrum och kök. Följer du hallen hela vägen till köket möts du av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Ett rogivande sovrum når du via köket. Det rymliga badrummet nås från hallen är fräscht och bekvämt, utrustat med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Separat källarförråd och garageplan nås med hiss! Från Sandstuguvägen 53 tar du dig snabbt till skog, promenadstråk och badplats. Gångavstånd till Tumba centrum. I Tumba centrum finns bussförbindelser till bland annat Rönninge, Vårsta och Hallunda. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på 25 minuter. Varmt välkommen!

Pris

1 575 000 kr

Mäklare

Underbar uteplats med plats för utemöbler, blommor och odlingar

Rymligt vardagsrum men utgång till den stora uteplatsen!

Tidlöst kök utrustat med bland annat diskmaskin, mikro, ugn och K/F

Närbild vardagsrum och sovrum

Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare samt bänkskiva och skåp

Välkommen till Sandstuguvägen 53!

Kontakta mig- Pamela Aguilar

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
1.5 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
28.9 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
1651 kr
Pris:
1 575 000 kr
Lgh Nr:

31005

Andelstal:
0,85000%
Våning:
1/5
Byggår:
2016
Område:

Uttran

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Lillstugan 1

Bildades
2014
Byggår

2016

Hiss
Ja
Allmän information

Bostadsrättsföreningen Lillstugan 1 i Kvarnsjön, Uttran, består av 3 flerbostadshus på adresserna Sandstuguvägen 49, 51 och 53 i 4-5 våningar med sammanlagt 79 bostadslägenheter samt ett underliggande garage i två plan med ca 120 p-platser.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.

Övriga utrymmen

Till bostadsrätten hör ett källarförråd.

TV/Internet

I alla lägenheter finns Triple Play-system installerat (uttag för TV/Bredband/Telefoni). Ett grundutbud för digital TV ingår i månadsavgiften. Telefon och bredbandsuppkoppling betalas separat.

Parkering

Föreningen disponerar över ca 120 garageplatser samt 20 öppna parkeringsplatser. En garageplats uthyres för 750 kr/mån och parkeringsplatserna 375 kr/mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:

Inbjudande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter med en garderob. Genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar som följer med in i lägenhetens samtliga rum. Säkerhetsdörr.

Kök:

Stilrent och modernt kök med vita snickerier. Köket är utrustat med laminatbänkskiva och rostfri diskbänk. Kökets maskinella utrustning består av induktionshäll, kyl/frys, varmluftsugn, mikro samt diskmaskin.

Vardagsrum:

Väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot köket vilket bjuder in till sociala tillställningar. 2 fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Från rummet når man även lägenhetens uteplats!

Uteplats:

Stor uteplats med staket runt. Här finns gott om plats att göra till din egna oas med odlingar, blommor, utemöbler och belysning.

Sovdel:

Underbar sovdel med plats för säng, nattduksbord och passande inredning.

Duschrum/wc:

I anslutning till hallen finner du bostadens stilfulla duschrum som är utrustat med duschblandare, tvättställ med blandare, wc-stol, kommod, spegelöverskåp med belysning, tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva, överskåp och belysning.

Förråd:

Tillgång till förråd i källaren.

Övrigt:

Bostaden är registrerad som 1 RoK enligt föreningens lägenhetsförteckning men disponeras som en s.k. minitvåa. Pga sovdelens storlek kan det inte klassas som ett rum.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
1 651 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I månadsavgiften ingår värme, vatten och TV (grundutbud).

Driftskostnader
Hushållsel
300 kr/månad
Hemförsäkring
140 kr/månad
Summa driftskostnader
440 kr/månad
Personer i hushållet
1

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Tisdag 1 dec 2020
  Energiklass: D
 • Område
  Område

  Kvarnsjön är ett expansivt bostadsområde i Botkyrka kommun som erbjuder ett modernt boende i direkt anslutning till natursköna områden och samtidigt närhet till bekvämligheter som restauranger, butiker och ett flertal skolor med klasser från åk 1-9 samt förskolor. Här finns det många fina naturstigar och motionsspår i närheten och på varma sommardagar kan man svalka sig med ett dopp vid Möllebadet eller Brosjön. Under vintertid när isen har lagt sig på Utterkalven är det en populär sjö för skid- och skridskoåkning.

  För boende i Uttran finns en fastighetsägarförening som arrangerar populära midsommar- och valborgsmässofiranden, loppmarknader m.m. Kostnad för medlemskap är 100 kr/år och då finns möjlighet till båtplats i Uttran för ytterligare 100 kr/år.

  Restauranger, livsmedel och andra butiker finns i dagsläget i Solbo och Tumba C. Det planeras även uppförande av ett torg med restaurang, närbutik och gym strax norr om gamla sjukhuset.

  Kommunikationer: Buss 725 går till Tumba Centrum. Restid ca 5-10 minuter. Annars promenadavstånd ca 20-40 minuter. Från Tumba Centrum går pendeltåget mellan Stockholm C (restid ca 25 min) och Södertälje C (restid ca 15 min).

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte