Uttran

Sandstuguvägen 57

 • 1 400 000 kr
 • 28.9 kvm
 • 2 RoK
 • 1 669 kr/mån

Gavellägenhet med balkong i sydvästligt läge!

Välkommen till denna perfekta gavel-tvåan med stor balkong i vinkel i ett härligt sydvästligt läge! Bostaden är ljus, modern och är rymlig med generös takhöjd. Redan i hallen känner du dig hemma där du välkomnas av en fin mattlackad ekparkett som fortsätter in i övriga rum, ljusmålade väggar och ett fönster. Följer du hallen så möter du ett stilrent kök och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och ett separat rogivande sovrum. Duschrummet är stort och bekvämt med klinker på golv och kaklade väggar samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Separat källarförråd och garageplan nås med hiss! Från Sandstuguvägen 57 tar du dig snabbt till skog, promenadstråk och badplats. Gångavstånd till Tumba centrum. I Tumba centrum finns bussförbindelser till bland annat Rönninge, Vårsta och Hallunda. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på 25 minuter. Denna bostad bör inte missas! Varmt välkommen!

Visning

 • Söndag 30/1 kl 13:00-13:45Välkommen på visning!
 • Mån 31/01
 • Måndag 31/1 kl 18:00-18:30Välkommen på visning. Anmälan görs till ansvarig mäklare; 0761101006 pamela@grandfast.se

Pris

1 400 000 kr

Mäklare

Kontakta mig- Pamela Aguilar

Områdesbild 3

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
28.9 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
1669 kr
Pris:
1 400 000 kr
Lgh Nr:

5:1101

Våning:
1/5
Byggår:
2016
Område:

Uttran

Andelstal:
1,34 %

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Lillstugan 2

Bildades
2014
Byggår

2016

Hiss
Ja
Våning
1/5
Andelstal

1,34 %

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Lillstugan 2 är en äkta bostadsrättsförening som består av 50 lägenheter fördelade på 1-3 rum och kök. Föreningen innehar marken med äganderätt. Föreningens 50 bostäder är fördelade på två flerbostadshus om fem våningar med en trevlig innergård med lekplats och flertal sittgrupper. Totala boarean uppgår till ca 2161 kvm.

Under 2022 planeras en OVK genomföras. Fasadtvätt eventuellt under 2021. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 190 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 476 kr/pant. Beloppen är beräknade på 2,5% respektive 1 % av prisbasbeloppet för år 2021.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.

Övriga utrymmen

Gemensamma förråd till barnvagnar och cyklar. Trevlig innergård med lekplats och flertal sittgrupper.

TV/Internet

Fibernät från Botkyrka stadsnät. Triple Play-system installerat (uttag för TV/Bredband/Telefoni). Ett grundutbud för digital TV ingår i månadsavgiften. Telefon och bredbandsuppkoppling betalas separat.

Parkering

Det finns 70 st parkeringsplatser i garage under bostadshusen samt 15 st öppna parkeringsplatser på tomten. En garageplats uthyres för 750 kr/mån och parkeringsplatserna 375 kr/mån. F.n är det en person i kö.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:

Inbjudande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter med en garderob. Genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar som följer med in i lägenhetens samtliga rum. Säkerhetsdörr.

Kök:

Stilrent och modernt kök med vita snickerier. Köket är utrustat med laminatbänkskiva och rostfri diskbänk. Kökets maskinella utrustning består av induktionshäll, kyl/frys, varmluftsugn, mikro samt diskmaskin.

Vardagsrum:

Väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot köket vilket bjuder in till sociala tillställningar. 2 fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Från rummet når man även lägenhetens balkong!

Balkong:

Stor balkong i vinkel. Här finns gott om plats att göra till din egna oas med odlingar, blommor, utemöbler och belysning.

Sovdel:

Underbar sovdel med plats för säng, nattduksbord och passande inredning.

Duschrum/wc:

I anslutning till hallen finner du bostadens stilfulla duschrum som är utrustat med duschblandare, duschdraperi skena, tvättställ med blandare, wc-stol, kommod, spegelöverskåp med belysning, tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva, överskåp och belysning.

Förråd:

Tillgång till förråd i källaren.

Övrigt:

Bostaden är registrerad som 1 RoK enligt föreningens lägenhetsförteckning men disponeras som en s.k. minitvåa. Pga sovdelens storlek kan det inte klassas som ett rum.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
1 669 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme, vatten och TV (basutbud).

Avgiftsändringar

Från och med januari 2022 kommer avgiften att höjas med 167 kr/ månaden.

Driftskostnader
Hushållsel
260 kr/månad
Hemförsäkring
237 kr/månad
Summa driftskostnader
497 kr/månad
Personer i hushållet
1

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Närhet till skog, promenadstråk och badplats. Gångavstånd till Tumba centrum. I Tumba centrum bussförbindelser till bland annat Rönninge, Vårsta och Hallunda. Med pendeltåg till Stockholms central på 25 minuter. Buss går 5 minuters promenad från området till Tumba C samt Rönninge. I takt med att området växte öppnades Jensens förskola och grundskola under 2020, närbutik, gym, ett torg samt ytterligare bussförbindelser finns även med i planeringen.

  I november 2019 öppnades en sushi och pizzarestaurang på Elsa Beskows torg 7 (på andra sidan vägen från föreningen), med 1 minuts gångavstånd.

 • Allmänt

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid tillträdet. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök berörd kommuns hemsida för mer information.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte