Kista- Kista Gård

Surtsögatan 4, vån 3

 • 1 990 000 kr
 • 44 kvm
 • 2 RoK
 • 2 412 kr/mån

Välplanerad 2:a i populär förening!

Välkomna till Surtsögatan 4! På våning 3 finner du denna fina 2:a i populära Kista Gård. Lägenheten är optimalt planerad bostad där varje kvm används helt rätt. Du erbjuds många fönster som ger ett fint ljusflöde in i lägenheten, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - perfekt för större sällskap. I anslutning till köket finns det plats för större matbord om man önskar. I det rymliga vardagsrummet finns förutom soffgrupp, soffbord och TV även plats för arbetshörna. I brf Skagagård bor du i en populär förening i expansivt område med närhet till goda kommunikationer, gångavstånd till Kista galleria och vacker natur precis runt knuten. Garage och hiss finns. Välkommen på visning!

Pris

1 990 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Många fönster ger ett fint ljusflöde in i lägenheten!

Härligt kök med matplats intill fönster.

Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng

Badrum med duschhörna och glasdörrar

Hall med säkerhetsdörr och klinker på golv i direkt anslutning till entrén

Hall

Kök

Kök med många skåp för maximal förvaring

Utsikt från fransk balkong. Detaljbild golv

Kista Galleria med massor av restauranger, bio och shopping!

Kista Centrum

Kista Galleria

Kistamässan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
44 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
2412 kr
Pris:
1 990 000 kr
Lgh Nr:

1104

Andelstal:
1,2888 %
Våning:
3/6
Byggår:
2011
Område:

Kista- Kista Gård

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Skagagård

Bildades
2009
Byggår

2011

Hiss
Ja
Markägare
Marken är tomträtt
Allmän information

BRF Skagagård är en äkta bostadsrättsförening i Kista Gård och innehar 54 bostadsrättslägenheter på adresserna Oddegatan 10, och Surtsögatan 2 och 4 samt Skagafjordsgatan 11. Till varje lägenhet finns ett förråd som finns på bottenvåning i samma byggnad. Individuell mätning för värme och vatten tillkommer på månadsavgiften. För mer information om föreningen besök: https://brfskagagard.se/

Värme- och ventilationsanläggning

FTX ventialtionssystemet med värmeåtervinning.

Övriga utrymmen

Föreningen har tillgång till en tvättstuga som är belägen på Skagafjordsgatan 11. Föreningen har tillgång till små barnvagnsrum i samtliga av föreningens fastigheter; Surtsögatan 4, Skagafjordsgatan 11 och Oddegatan 10. Dessa finns belägna på bottenplan i samtliga hus. Det finns två cykelställ utanför Surtsögatan 4:as båda portar. (Ena på markplan och den andra på innergården). Det finns även ett cykelrum som går att nå via garaget. Använd din bostadsnyckel för att komma in genom metalldörren.

TV/Internet

TV och internet via Bahnhof.

Parkering

Brf Skagagård har 37 garageplatser till förfogande till sina boende. Infart till garaget finns på Surtsögatan och ligger mellan Surtsögatan 4 och Oddegatan 10. Kostnad: 690 kr/månad.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med klinker i direkt anslutning till entrén. Här hänger en hatthylla, plats för skoställ och 3 garderober för maximal förvaring. I den inre hallen ligger lamellparkett på golvet som fortsätter in i kök och vardagsrum.

Kök

Rymligt kök med arbetsbänk i mörk kulör och klinker som stänkskydd. Här finns massvis med förvaring bakom de släta köksluckorna. Matplats intill fönster. Öppet mot vardagsrum.

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV och medieförvaring. Öppet mot kök.

Sovrum

Rogivande sovrum med plats för stor säng och garderober för maximal förvaring.

Badrum

Stort badrum med klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch med glasdörrar, wc, handfat, badrumsskåp.

Övrigt

Till bostaden hör ett källarförråd.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 412 kr/mån
Kommentar till avgiften

I avgiften ingår kallvatten, TV (basutbud) och bredband (1 Gbit upp/ned)

Driftskostnader
Hemförsäkring
249 kr/månad
Värme/ varmvatten
330 kr/månad
Summa driftskostnader
579 kr/månad
Personer i hushållet
2

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 14 nov 2019
  Energiklass: B
 • Allmänt

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid tillträdet. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök berörd kommuns hemsida för mer information.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte