Järfälla/Kallhäll

Ulvsättragränd 7

 • 1 900 000 kr
 • 48 kvm
 • 2 RoK
 • 3 438 kr/mån

Välplanerad hörntvåa i högt skick med uteplats på ca 20 kvm!

Kontakta ansvarig mäklare Daniel Broné, 0708-997934 alt. daniel@grandfast.se för att boka privat visning! En sommardröm! Välkomna till denna nyproducerade hörnlägenhet från 2017 med stor uteplats på ca 20 kvm. Hörnläget i fastigheten och den öppna planlösningen gör lägenheten mycket ljus och trivsam. Den rejält stora uteplatsen med utsikt mot de grönskande omgivningarna blir även som ett extra rum på sommarhalvåret. Planlösningen är svårslagen med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har vita skåp och luckor samt mer eller mindre all utrustning som kan önskas. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat samt får ett härligt ljus tack vare fönster i två väderstreck. Sovrummet är rymligt och här får ni plats med en stor säng. Det snygga badrummet har gott om yta och bl.a. egen tvättmaskin samt torktumlare. Hallen i sin tur är funktionellt utformad och binder smidigt samman lägenhetens samtliga delar. Här finns plats för att både hänga av ytterkläder och i det anslutande förrådet erbjuds massvis av förvaring. I närområdet finner vi förskolor, skolor, lekplatser, idrottsplatser, parker, restauranger och Kallhälls 4-H gård. Kort promenadavstånd till Ulvsättra livs och endast ca 10 minuters promenad till Kallhäll centrum där även Kallhälls pendeltågsstation ligger. Det går också bussar i området.

Pris

1 900 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Stor uteplats på ca 20 kvm!

Stort kök med utgång till den härliga uteplatsen.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Rymligt vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen!

Kök i toppskick.

Vardagsrum

Sovrum med garderob.

Rymligt badrum.

Badrum med egen tvättmaskin och torktumlare.

Hall med säkerhetsdörr och ingång till rymlig klädkammare/ förråd.

Hallen binder smidigt samman samtliga delar av lägenheten.

Förråd/klädkammare i anslutning till hallen.

Stort förråd / klädkammare.

Välkomna till Ulvsättragränd 7.

Grönskande innergård

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
48 kvm
Enligt enligt föreningens ekonomiska förvaltare.
Månadsavgift:
3438 kr
Pris:
1 900 000 kr
Lgh Nr:

4-1001

Andelstal:
0,49510%
Andelstal avgift:

0,0049

Våning:
NB/6
Pantsättning:
är pantsatt
Byggår:
2017
Område:

Järfälla/Kallhäll

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Kallhällsparken 1

Bildades
2018
Byggår

2017

Hiss
Ja
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Kallhällsparken 1 är belägen i närhet av centrala Kallhäll. Här bor du perfekt med kort promenad till Kallhälls centrum som erbjuder bra service och shopping samt Mälarbanans pendeltågstation som enkelt tar dig till Stockholm City på 20 minuter. Föreningen är fint belägen intill en sjö med vacker natur runt knuten. Byggbolaget Veidekke har inspirerats av närliggande parkmiljö och byggnadernas tak har därför sedumtak med växtnät på fasaderna. Husen är Svanenmärkta vilket innebär att husen uppfyller marknadens tuffaste miljö- och klimatkrav. Ett modernt boende med hög kvalitét i hus som smälter samman med vacker parkmiljö.

Totalt finns 149 st bostäder i föreningen fördelade på 145 lägenheter samt 4 st bostadsrättsradhus. Det finns även 1 lokal (LSS-boende) om 492 kvm.

Lägenhetsfördelning:
1 RoK 1 st
1,5 RoK 29 st
2 RoK 58 st
3,5 RoK 28 st
4 RoK 29 st
6 Rok 4 st

Total boarea 9494,5 kvm.
Total lokalarea 492 kvm.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Radiatorer med vattenburen värme. Mekanisk till- och frånluft.

Planerade renoveringar

I dagsläget finns det inga renoveringar inplanerade.

Övriga utrymmen

Gemensamt cykelförråd med tak finns på gården.
Barnvagns- och rullatorsrum finns i entréerna.
Miljöstationer i två separata hus finns även på gården.
I en separat del av huset finns ett LSS-boende. Detta är en kommunal verksamhet som kommer ge stöd åt funktionshindrade. Boendet består av 4 st lägenheter belägen i markplanet.

TV/Internet

Fiberanslutning finns för TV och bredband via Telia.
Obligatoriskt tillägg på 179 kr/mån tillkommer på månadsavgiften för kabel-tv basutbud och bredband 100/100 mbit/s.

Parkering

Föreningen har 105 st parkeringsplatser för uthyrning till föreningens medlemmar. Kostnad 300 kr/mån. Kölista tillämpas.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Hallen binder smidigt samman lägenhetens samtliga delar och erbjuder plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen ligger även lägenhetens stora förråd/klädkammare.

Badrum

Snyggt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, toalett, handfat, spegelskåp och dusch.

Sovrum

Rymligt sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här ryms utan problem en stor säng och det finns även en garderob. Dubbla dörrar till rummet.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Mycket ljust rum med fönster i två väderstreck och öppen planlösning mot köket. Via vardagsrummet nås den stora och trälagda uteplatsen.

Kök

Modernt kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Vita skåp och luckor samt grå bänkskiva med vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med diskho, köksblandare, fläkt, induktionshäll, ugn, diskmaskin, mikro och kyl/frys.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
3 438 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg på 179 kr/mån tillkommer för basutbud kabel-tv och bredband via Telia. Föreningen tillämpar individuell mätning och debitering av el.

Avgiftsändringar

Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar.

Driftskostnader
Hushållsel
420 kr/månad
Hemförsäkring
200 kr/månad
Summa driftskostnader
620 kr/månad
Personer i hushållet
1
Överlåtelseavgift
1 313 kr betalas av Köpare
Pantsättningsavgift
525 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 8 apr 2021
  Energiprestanda: 95 kWh/m2
  Energiklass: C
 • Allmänt

  Andel av BRF:s nettoskuldsättning: 683 996 kr. Baserat på uppgifter hämtade från årsredovisningen för 2022.

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid tillträdet. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök berörd kommuns hemsida för mer information.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte