Danderyd/Djursholms torg

Vendevägen 9E, 2tr

 • 6 695 000 kr
 • 90 kvm
 • 3 RoK
 • 5 500 kr/mån

Ljus och härlig gavellägenhet med stor balkong samt garageplats!

Varmt välkomna till denna ljusa och härliga gavellägenhet med stor balkong. Lägenheten har en svårslagen planlösning där hallen smidigt binder samman samtliga rum samtidigt som den erbjuder gott om förvaring i en stor klädkammare och avhängningsmöjligheter av ytterkläder. Vidare in i lägenheten öppnar det stora och ljusa vardagsrummet upp sig i all sin prakt med ett ståtligt fönsterparti som vetter ut mot balkongen samt grönskan utanför. Det fördelaktiga hörnläget mot baksidan av fastigheten i kombination med det stora antalet fönster gör att ni får rikligt med ljusinsläpp men samtidigt slipper insyn från grannar eller förbipasserande. I lägenheten får ni även två sovrum i bra storlek där det ena idag används som matsal. I sovrummen går det att, utöver en stor säng, få plats med t.ex. både skrivbord och flertalet garderober. Perfekt för er som också söker efter möjligheter till att ha ett praktiskt hemmakontor. Köket är mycket trivsamt med fönster i två väderstreck, goda arbetsytor och rikligt med förvaring. Köket har också en rymlig matplats för minst 4-6 st personer. I anslutning till hallen finner ni det rymliga badrummet med bl.a. egen tvättpelare, förvaringsskåp och en rejäl duschkabin. Läget är helt perfekt med placering precis vid Djursholms torg. Här finner ni bl.a. restauranger, caféer, matbutik, apotek, husläkarmottagning, bibliotek och butiker. Det finns även goda bussförbindelser som t.ex. kan ta er till Roslagsbanan som enkelt tar er in till stan. Det går självklart också att ta en kortare promenad på 15 min till tågstationen. På Djursholms torg finns verkligen något för alla. Utöver allt detta följer det dessutom med en garageplats med lägenheten för en obligatorisk kostnad om 1 034 kr/mån. Nuvarande ägare disponerar även över ett stort källarförråd. Sammanfattningsvis är detta ett oerhört funktionellt och trivsamt boende där ni inte kommer att behöva kompromissa med något på er checklista.

Pris

 • Aktuellt bud: 7 200 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 ons 9 jun 09:52 7 200 000 kr

Mäklare

Fantastisk balkong med utsikt mot grönska!

Nylagd trätrall.

Härligt ljusinsläpp genom de stora fönstren.

Ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong.

Stort sovrum som idag används som matsal.

Detaljbilder kök och matsal/sovrum

Kök med vita luckor och fönster i två väderstreck.

Matplats för minst 4-6 st personer.

Sovrum som är utrustat med garderober och har plats för stor säng.

Kontakta mig-Daniel Broné

Dusch/wc med egen tvättmaskin och torktumlare.

Funktionell hall som smidigt binder samman lägenheten.

Plats för avhängning av ytterkläder finns i hallen.

Rejäl walk-in closet som nås via hallen.

Fasad framsidan av fastigheten.

Fasad baksidan av fastigheten. Den aktuella lägenheten har balkongen högst upp på bilden.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
90 kvm
Enligt Föreningens ekonomiska förvaltare.
Månadsavgift:
5500 kr
Pris:
6 695 000 kr
Lgh Nr:

09E:32

Våning:
2tr/4
Byggår:
1994
Område:

Danderyd/Djursholms torg

Andelstal:
1,46354%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Odinslund Djursholm

Bildades
1993
Byggår

1994

Hiss
Ja
Våning
2tr/4
Andelstal

1,46354%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Odinslund Djurholm bildades 1993 och förvärvade fastigheten Odinslund 16 år 1994. Föreningens markareal är 9 365 kvm och total lägenhetsyta är 6 150 kvm fördelat på 61 st bostadsrätter på 7 st flerbostadshus.

Värme- och ventilationsanläggning

Bergvärme och mekanisk frånluft.

Renoveringar

TV och bredband via fiber - 2020-2021
Renovering av kvarvarande terrasser med plattbeläggning - 2020
Renoverat dräneringspumpar vid tvättstugan - 2020
Brandskydd i trappuppgångar och soprum har genomförts - 2019-2020
Fönsterisolering - 2019-2020
Påbörjat successiv renovering av radiatorers ventiler och reglering - 2018-2020
Renoverat och förbättrat tätskikt och ytskikt på samtliga terrasser med trätrall - 2018
Bytt ut bergvärmepumparna, belysning och rensning av avloppsstammar - 2017
Hissar och ventilation - 2015-2017

Planerade renoveringar

Inga planerade renoveringar just nu men husen repareras och underhålls kontinuerligt. Alla parkeringar utomhus får elbilsladdning i höst.

Övriga utrymmen

Källarförråd
Tvättstuga
Utomhusparkerings- och garageplatser

TV/Internet

TV och internet via Telia. Obligatoriskt tillägg om 339 kr/mån tillkommer för kabel-tv (Telia stor) och bredband 100/100 mbit/s.

Parkering

Till den aktuella lägenheten följer en garageplats under huset som kostar 1 034 kr/mån. Föreningen har även utomhusparkeringar.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med parkettgolv och målade väggar. Hallen binder smidigt samman samtliga delar av lägenheten och erbjuder gott om förvaring i en stor klädkammare.

Dusch/wc

Rymlig dusch/wc med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, duschkabin, toalettstol, handfat och spegelskåp.

Vardagsrum

Ljust och lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Stora fönster och utgång till den fantastiska balkongen.

Balkong

Härlig balkong med nylagd trätrall och vacker vy över de grönskande omgivningarna. Den stora ytan gör att ni utan problem plats för både utemöbler och diverse planteringar om så önskas. Balkongen blir till ett extra rum under sommarmånaderna.

Sovrum 1/Matsal

Rymligt sovrum, som idag används som matsal, med parkettgolv och målade väggar. Här finns plats för en stor säng och ytterligare förvaring samt eventuellt skrivbord om så önskas.

Kök

Fint kök med målade väggar och plastmatta på golvet. Köket är utrustat med vita köksluckor, spis, spisfläkt, diskmaskin, diskho och dubbla kyl/frys. Här får ni även rikligt med förvaring och en generös matplats för minst 4-6 st personer.

Sovrum 2

Sovrum 2 nås via vardagsrummet och har målade väggar samt parkettgolv. Även i detta sovrum finns det gott om ytor vilket gör att ni kan få plats med både en stor säng samt ytterligare förvaring. Idag står här redan två garderober.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
5 500 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 339 kr/mån tillkommer för kabel-tv (Telia stor) och bredband 100/100 mbit/s samt 1 034 kr/mån för garagehyra.

Avgiftsändringar

Inga planerade avgiftsförändringar.

Driftskostnader
Hushållsel
433 kr/månad
Hemförsäkring
125 kr/månad
Summa driftskostnader
558 kr/månad
Personer i hushållet
1
Överlåtelseavgift
1 190 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift
476 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte