Kungsholmen - Fredhäll

Fredhällsgatan 3

 • 5 200 000 kr
 • 80 kvm
 • 3 RoK
 • 3 239 kr/mån

Vindsvåning med fantastiska möjligheter och nära till allt.

Eftertraktad vindsvåning i trevliga Fredhäll med ett fantastiskt läge och flera spännande möjligheter. Ta hissen högst upp i huset och kliv in i denna väldisponerade trea med charmiga takkupor i samtliga rum och stora fönster som gör denna lägenhet ljus och inbjudande. Här finns allt för att skapa det perfekta drömboendet i Stockholm. Bostaden disponeras med två stora sovrum, det ena med klädkammare och utgång till en privat och infälld balkong utan insyn med fin utsikt över hustaken. Rymligt kök med matplats, stort vardagsrum och ett badrum med plats för en snygg duschhörna eller ett badkar man så önskar. Hallen har plats för det mesta med gott om förvaring och det finns även ett tillhörande källarförråd till bostaden. Stabil förening med mycket god ekonomi.

Lägenheten är belägen invid den ljuvliga Fredhällsparken och ligger på badrocksavstånd från de populära Fredhällsklipporna. I närområdet finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar. Eller varför inte njuta av utsikten från Solstugan. Från denna bostad har du gångavstånd till såväl tunnelbana och buss som till större matvarubutiker och Hornsbergs Strand som erbjuder flertalet restauranger och fina promenadstråk.

Kom på visning för att uppleva denna fantastiska möjlighet att skapa ett drömboende i city.

Visning

 • Söndag 27/01 kl 12:00-12:45Varmt välkommen på visning!
 • Måndag 28/01 kl 18:30-19:00Varmt välkommen på visning!

Pris

5 200 000 kr

Mäklare

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
80 kvm
Månadsavgift:
3239 kr
Pris:
5 200 000 kr
Lgh Nr:

43

Våning:
5/5
Byggår:
1930
Område:

Kungsholmen - Fredhäll

Andelstal:
5,802%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Fredhällen 3

Bildades
1992
Byggår

1930

Hiss
Ja
Våning
5/5
Andelstal

5,802%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

BRF Fredhällen 3 är en äkta bostadsrättsförening med 22 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 1992. Föreningen har mycket god ekonomi och det finns 1 hyresrätt kvar i föreningen. Vid försäljning kommer föreningen vara så gott som skuldfria.

Delat ägande godkänns av föreningen. Juridisk person godkänns ej.

Överlåtelseavgift är 2,5% av gällande prisbasbelopp och betalas av överlåtaren. Pantsättningsavgiften är 1% av gällande prisbasbelopp och betalas av låntagaren.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Central ventilation och nya ventilationsfläktar installerade 2016.

Renoveringar

2017 Nytt torkskåp i tvättstugan. Nytt kodlås med automatöppning av yttre port. 2016 nya fläktar installerades på vinden. Radonmätningen klar efter fyra år. OVK och Energideklaration har gjorts två gånger under 10 år. 2016 nya fläktar installerades på vinden. Radonmätningen klar efter fyra år. OVK och Energideklaration har gjorts två gånger under 10 år. 2015 ny belysning på baksidan av fastigheten installerades. 2013 Byttes 70% av bottenplattan ut. Källare målades om och tvättstugan renoverades. Ny belysning sattes in i tvättstugan samt i källaren. 2008 Genomfördes en fasadrenovering intill murbruket vilket beräknas hålla i 50 år. Ommålning i trapphus, tak samt tätning av och ommålning av fönster. Ny belysning i trapphuset och renovering av ytterdörren. Säkerhetsdörrar sattes in med nya ramar. Vädringsbalkongerna renoverades.

Planerade renoveringar

Endast generellt underhåll är planerat.

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen - Tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkskåp - Barnvagnsrum finns på entréplan - Cykelförråd beläget på källarplan - Gemensam prunkande gård där det finns en murad grill samt trädgårdsmöbler och partytält som får användas av alla. Trädgården är föreningens stolthet och här odlas exempelvis örter etc. Kompost finns. Till lägenheten hör ett källarförråd.

TV/Internet

Fiber från Ownit i en gruppanslutning 100/100 Mbit.

Parkering

Boendeparkering enligt rådande skyltning.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Ljus välkomnande hall där man direkt möts av rymd och vindsvåningens absoluta charm. Här finns gott om plats för förvaring i flertal garderober. Ljusa väggar och parkettgolv löper vidare in i lägenheten.

KÖK

Kök med gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. köksutrustning bestående av en kyl/frys, ugn med spishäll och diskmaskin. Gott om plats för ett matbord med plats att duka för flera middagsgäster med fint ljusinsläpp från den stora fönsterkupan.

VARDAGSRUM

Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, soffbord och tillhörande möblemang. Härlig och stor sällskapsyta med direkt närhet till kök och den fantastiska terrassen. Den stora fönsterkupan ger ett härligt ljusinsläpp och erbjuder en fin vy.

SOVRUM1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord samt annat möblemang efter smak. En bred fönsterkupa med utgång till den infällda terassen ger sovrummet ett härligt naturligt ljus. Gott om förvaring i garderober samt en rymlig walk-in-closet

SOVRUM2

Charmigt sovrum med plats för säng, nattduksbord samt annat möblemang efter smak. En bred fönsterkupa ger sovrummet ett härligt naturligt ljus.

BADRUM

Badrum med kaklade väggar i vit och plastmatta på golvet. Badrumsutrustning bestående av en duschkabin, handfat och spegelskåp med belysning samt en tvättmaskin. Handdukstork finns också installerat.

TERRASS

Stor infälld terrass i öst helt utan insyn. Fin utsikt över träd och takåsar. Klinkers på golvet gör utrymmet lättskött och det finns en markis för ökad komfort när solen ligger på. Här kan många trevliga stunder tillbringas med gott om plats för sittgrupp, bord och växter.

ÖVRIGT

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 239 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  Va, vatten och bredband/tv. Obligatoriskt tillägg för fiber á 138 kr samt 50 kr till balkongfond.

  Avgiftsändringar

  Inga planerade avgiftsändringar 2019-0118

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Plats för diverse sporter Kristinebergs Idrottsplats 549 m

  Bowlinghall Ballbreaker Kungsholmen 769 m

  Lekplats Summer pool for kids 101 m Uggleparken 388 m

  Park Fredhällsparken 217 m Kristinebergsparken 532 m

  Kommunikationer

  Busstationer & Hållplatser Frödingsvägen 82 m Fredhäll 138 m

  Tunnelbana Kristineberg T-bana 188 m

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 8 mar 2018
  Energiprestanda: 137 kWh/m2
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!