Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 12 B

 • 53 kvm
 • 2 RoK
 • 3 456 kr/mån

2:a med balkong i bästa söderläge!

Välkommen till denna fina 2:a högt upp i huset med solig balkong i bästa sydvästläge. Här bor du perfekt i hjärtat av centrala Sundbyberg. Bostaden har renoverats varsamt och har påkostade detaljer och genomgående mycket stilsäkra materialval. Välplanerad bostad med separat kök perfekt för dig som gillar att laga mat. Stor vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats samt mycket bra förvaring. Stabil förening med god ekonomi och låg månadsavgift. Populär adress i Sundbyberg med flera restauranger precis runt knuten och kort promenad till närmsta tunnelbana. Vackert grönskande område med närhet till Lötsjö. Hiss finns!

Vi hjälper gärna till med privatvisningar, hör av dig till oss vid intresse.

Mäklare

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
53 kvm
Månadsavgift:
3456 kr
Lgh Nr:

1202

Våning:
2/3
Byggår:
1944
Område:

Centrala Sundbyberg

Andelstal:
3,58746%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Fredsgatan 12

Bildades
2005
Byggår

1944

Hiss
Ja
Våning
2/3
Andelstal

3,58746

Andelstal avgift

4,10553

Allmän information

Brf Fredsgatan 12 en äkta förening och består av 29 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter med hyresrätt samt 2 lokaler med hyresrätt som utgör ett dolt kapital. Sundbyberg centrum är ett trivsamt område med mestadels bostadsrätter. Här bor man perfekt med närhet till bra restauranger och mycket goda kommunikationer via tunnelbana, pendeltåg, tåg och buss.

Lägenhetsfördelning: 1 rok 17 st 2 rok 8 st 3 rok 5 st 5 rok 1 st

Renoveringar

2016 Byte av portkodssystem 2015 Byte av kärl till värmepannan 2015 OVK Genomförd 2014 Stamspolning genomförd 2010 Nya maskiner till tvättstugan 2006 Ommålning av trapphus 2006 Byggnation av uteplats 2006 Ventilationsstyrning 2006 Ljudsensorer för ljus och allmänna utrymmen 2006 Fasadtvätt 2006 Föreningslokal renoverad 2006 Takrenovering 2005 El till lägenheterna omdragen 1987 Stambyte kök och badrum

Övriga utrymmen

Cykelförråd, gemensamhetslokal men pentry, plats för barnvagnar i källaren, uteplats på innergården med matplats för 6-8 personer.

TV/Internet

Kabel-TV och bredband via ComHem.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande

Hall

Ljus och välplanerad hall med smarta förvaringslösningar i stor garderob med skjutdörrar. Vid entrén finns vacker natursten som snyggt övergår i ljust laminatgolv som är flytande i hela bostaden. Väggarna är vitmålade. Säkerhetsdörr finns.

Kök

Nytt kök från 2014 i stilrent utförande med vita släta överskåp och beige/grå underskåp . Ovanför arbetsytorna finns snyggt grått kakel. Detta modernt kök erbjuder härlig plats för matlagning och umgänge. Här finns bra förvaring och mycket arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, fläkt, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. Matplats för 4 personer med vacker utsikt . Detta är ett perfekt kök för dig som gillar att laga mat .

Vardagsrum

Vardagsrummet är hemmets hjärta med stora sociala ytor och gott om plats för soffgrupp samt stor matplats. I vardagsrummet finns smart garderobsvägg med skjutdörrar som ger otroligt bra förvaring utan att ta värdefull yta från vardagsrummet. Det fina ljusinsläppet via fönsterpartiet och utgången till den härliga balkongen gör detta till ett rum att trivas i. På balkongen kan du njuta av trevliga sommarkvällar tillsammans med goda vänner. Balkongen har ett soligt sydvästläge och ligger högt upp i huset.

Sovrum

Trivsamt master bedroom med vitt målade väggar och en trendig fondtapet. Här finns plats för dubbelsäng och förvaring.

Badrum

Stilrent badrum med vitt kaklade väggar och våtrums matta. Här finns duschhörna, kommod med förvaring, spegelskåp och wc.

Förråd

Till bostaden hör ett vindsförråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 456 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  Inkl. värme, VA och kabel-TV (basutbud)

  Hushållsel
  83 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  233 kr/månad
  Personer i hushållet
  2

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Energideklaration
  Utfördes: Måndag 27 okt 2008
  Energiprestanda: 139 kWh/m2
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!