Kungsholmen - Fredhäll

Frödingsvägen 7

 • 41 kvm
 • 2 RoK
 • 2 173 kr/mån

Kommande försäljning!

Välkommen till denna trivsamma 2a med balkong i eftertraktat sydvästläge. Bostaden har genomgående fräscha ytskick som ljuslaserat plankgolv samt vitmålade väggar. Nyrenoverat kök och fräscht helkaklat badrum. Optimalt planerad bostad där varje kvm används helt rätt. Här bor du perfekt i stabil förening med bra ekonomi och låg månadsavgift. Området är mycket populärt med närhet till stadens puls och dess breda restaurangutbud samt Fredhälls vackra natur. Mycket goda kommunikationer via t-bana och buss.

Bostaden är en kommande försäljning och kan säljas underhand. Kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad och vill veta mer!

Mäklare

Stort och ljust vardagsrum med plats för matbord och soffgrupp
Sovrum med bra förvaring och plats för dubbelsäng
Rofyllt sovrum med utgång till fin balkong
Mysig balkong
Stilrent kök i vitt utförande
Trivsamt kök med gott om förvaring
Mysigt sovrum med utgång till balkong
Fräscht helkaklat badrum
Välkommen hem!
Endas 2 min promenad till Kristinebergs tunnelbana
Klipporna i Fredhäll
Närliggande grönområde

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
41 kvm
Månadsavgift:
2173 kr
Våning:
1/3
Byggår:
1933
Område:

Kungsholmen - Fredhäll

Andelstal:
0,00126%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

HSB:s Bostadsrättsförening Fredhäll i Stockholm

Byggår

1933

Hiss
Ja
Våning
1/3
Andelstal

0,00126

Andelstal avgift

0,00104

Allmän information

Brf Fredhäll är en äkta förening som bildades 1931 och är en av Stockholms största bostadsrättsföreningar. HSB.s Bostadsrättsförening Fredhäll i Stockholm består av 789 lägenheter vara 788 upplåts som bostadsrätt och en med hyresrätt. I föreningen finns det 58 lokaler som inbringar intäkter. Föreningen finns på adresser Adlerbethsgatan 13-21, Ernst Ahlgrens väg 1-7, 2-10, Frödingsvägen 1-9, Rålambsvägen 42-54, Vitalisvägen 1-13, 2-10. Föreningen äger marken och förvaltar fastigheterna Briljantsmycket 3 och 4, Skogslandet 1, 2 och 3, samt Purpur 1 och 2.

Renoveringar

Föreningen har under sommaren 2016 inlett en renovering av Skogslandet 2; fasad inkl. tak, fönster och delvis balkonger. Skogslandet 2 (EA ojämna nr, ADL 17, RÅ 50) var klart vid årsskiftet 2016/2017. Under vår 2017 inleds renovering av Skogslandet 1 och Brilijantsmycket. De sista två husen har beräknad start av renovering Q1 2018. Samtliga fönster målas om i samband med fasadrenoveringen.

Föreningens köksstammar byttes under slutet av 1960-talet och relinades i olika etapper t.o.m. 2013.

Föreningen investerade i en helt ny sopsug under 2007.

Under åren 1990-92 byttes samtliga stammar till badrum i föreningen ut. Samtidigt renoverades alla badrum i föreningen. En stor majoritet av stammarna har under 2010 högtryckspolats.

Alla elledningar (stigarledningar) byttes ut 1990-92 med nya dragningar fram till lägenhet.

Åtta tvättstugor samt föreningslokalen Victoria gjordes i ordning samtidigt med stambytet 1990-92.

Övriga utrymmen

Det finns åtta tvättstugor i föreningen och två barnvagnsförråd. Föreningen har även en föreningslokal där det inryms bastu och motionslokal. Där finns även ett fotolabb tillgängligt för föreningens medlemmar. Föreningen har två gästlägenheter till uthyrning för sina medlemmar. Föreningens medlemmar har tillgång till en egen liten lokal för snickeriarbeten i källaren på Ernst Ahlgrens väg 10.

TV/Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Bredband. Leverantör: Ownit. Förening har ett fördelaktigt avtal gällande internet. Obligatoriskt tilläg för bredband är 69 kr/månad.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande

Hall

Ljus välkomnande hall med fantastiskt ljusinsläpp och högt i tak.Här finns en garderob samt gott om utrymme för hatthylla. Golvet består av ljuslaserat plankgolv och väggarna i hela bostaden är ljust målade. I taket finns dimbara spotlights. Säkerhetsdörr finns.

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt matbord för 6-8 personer intill det fina fönsterpartiet. I detta rum har man ett fint ljusinsläpp och vackra tidstypiska detaljer som fönsterbrädor i marmor och högt i tak. Detta är absolut ett rum att trivas.

Sovrum

Välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i två inbyggda garderober.Rummet nås enklet både via köket och vardagsrummet. Väggarna är målade i ljusgrå ton som ger ett fint lugn.

Balkong

Från sovrummet når du den mysiga balkongen i syd väst med trevlig kvällssol. Balkongen är den perfekta platsen att sitta på trevliga sommar kvällar.

Kök

Stilfullt kök i vitt utförande med vita skåpsluckor och vitt kakel. Detta funktionella kök erbjuder gott om förvaring och bra arbetsytor. Vitvaror består av gasspis, kolfilterfläkt, diskmaskin och integrerad kly/frys. I taket finns dimbara spotligts och ovanför arbetsytorna finns bra arbetsbelysning. Mycket trivsamt kök perfekt för dig som gillar att laga mat.

Badrum

Fräscht helkaklat badrum med svart klinkergolv och vitt kaklade väggar från föreningens stambyte år 1992. Badrummet har handukstork, kommod, spegelskåp med förvaring, wc och badkar.

Förråd

Till bostaden hör ett förråd.

Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 173 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  Inkl. värme & vatten

  Hushållsel
  150 kr/månad
  Hemförsäkring
  100 kr/månad
  Summa driftskostnader
  250 kr/månad
  Personer i hushållet
  1

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Kommunikationer

  Natursköna Fredhäll byggdes upp under 1930-talet och området är en oas för funkisälskare. Här vid Mälaren hittar man stadens mest populära och bästa klippbad Fredhällsklipporna. Hit kommer man gärna en sommardag och badar från klipporna hela dagen lång och när solen börjar gå ned så finns det inte mysigare ställe att vara på än just här, helt perfekt för en lyckad grillkväll! I Fredhäll finns även motionsslingor, båtklubbar, Fredhällsbadet, tennisbana, minigolf, fotbollsplan, lummiga parker och plaskdamm för de minsta. En kort promenad bort ligger den anrika restaurangen Solstugan dit Stockholmarna har njutit sedan 1922. Kom hit och avnjut en bit mat eller svalkas av en kyld drink på en av soldränkta terrasserna som har underbar utsikt över Mälaren. När det är dags att handla går det snabbt att ta sig till Lindhagenshuset. Goda kommunikationer till Fridhemsplan där flertalet bussar och både den gröna och blåa linjen passerar.

 • Allmänt

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!