Vasastan/Vasaparken

Gästrikegatan 16A

  • 34 kvm
  • 2 RoK

Välplanerad och snyggt renoverad tvåa i skuldfri förening!

Välkomna till denna perfekt planerade tvåa med gårdsläge på lugna och högst eftertraktade Gästrikegatan. Den här lägenheten bör tilltala även den mest kräsne. Denna vackra sekelskifteslägenhet har renoverats snyggt och här finns allt som går att önska, stora fönster ut mot innergården, generös takhöjd, perfekt planlösning med bl.a. klädkammare och separat sovrum. Modernt kök med mycket skåpförvaring och bra med arbetsytor samt öppen planlösning med vardagsrummet Placeringen mot föreningens lugna innergård gör även att läget blir väldigt ostört. Bf Idog u.p.a är en välskött och skuldfri förening som bildades 1907. Föreningen består idag av 44 lägenheter med bostadsrätt och 1 lägenhet samt 2 lokaler med hyresrätt. Kort och gott är detta ett perfekt boende för er som verkligen vet vad ni vill ha!

Mäklare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
34 kvm
Lgh Nr:

10320014

Byggår:
1904
Område:

Vasastan/Vasaparken

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Bf Idog u.p.a

Bildades
1907
Byggår

1904

Våning
NB mot gård
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Idog u.p.a bildades 1907-07-10 och består av 44 lägenheter med bostadsrätt och 1 lägenhet samt 2 lokaler med hyresrätt.

Fördelningen av lägenheter är: 10 st lgh om 1 rok, 19 st lgh om 2 rok, 16 st lgh om 3 rok.

Totalyta enligt taxeringsbesked är 2 705 kvm, varav 2 lägenhetsyta 2 608 kvm och lokalyta 97 kvm.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme och självdragsventilation.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga och förråd.

TV/Internet

Avtal finns med Stockholms Stadsnät AB. Fiberanslutning om 1000/1000 mbit/s ingår i avgiften. Hemtelefon och kabel-tv kan tecknas separat av varje medlem direkt med Stockholms Stadsnät AB.

Avtal för kabel-tv finns med Boxer TV och ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Boendeparkering gäller i området.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med trägolv och målade väggar. Hallen binder smidigt samman samtliga delar av lägenheten. I hallen finns det gott om avhängingsmöjligheter för ytterkläder och via hallen nås även en klädkammare.

Badrum

Stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med toalett, kommod och dusch.

Sovrum

Rymligt sovrum med laminatgolv och målade/tapetserade väggar samt fönster mot innergård. Här får ni utan problem plats med en stor säng och idag står det här även en rejäl garderob.

Vardagsrum

Välplanerat vardagsrum med trägolv och målade väggar samt två stora fönster mot innergården. Den öppna planlösningen mot köket gör att rummet känns stort och möjliggör för olika möbleringsalternativ.

Kök

Modernt kök med trägolv och vitmålade väggar. Vita luckor på överskåpen och ljusgrå luckor på underskåpen samt en mörk bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med diskho med blandare, diskmaskin, kyl med frysfack, ugn, kolfilterfläkt och induktionshäll. I anslutning till köket finns en matplats med utrymme för åtminstone 4-6 st personer.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme, vatten, bredband och basutbud kabel-tv.

Driftskostnader
Överlåtelseavgift
1 183 kr betalas av Köpare
Pantsättningsavgift
473 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte