Järfälla

Hästskovägen 84, vån 3

 • 2 150 000 kr
 • 42.5 kvm
 • 2 RoK
 • 2 532 kr/mån

Balkong i väst & mot innergård!

Välkommen upp till våning 3 och denna fantastiska, välplanerade bostad med balkong om ca 7 kvm i härligt västläge! Perfekt för varma sommarkvällar! Bostaden erbjuder dig ett stilfullt kök från Vedum med bl.a. mikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll och ett fräsch och rymligt duschrum med kombinerad tvättmaskin. Allt för ett bekvämt boende. Här bor du en kort promenad till Jakobsbergs Centrum där all serviceutbud du kan tänka dig finns; butiker, restauranger, gym samt goda kommunikationer med bussar och pendeltåget som tar dig till city på 20 minuter. * Bostaden säljs på ritning och kan inte visas. * Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare på 0761101006 eller mail: pamela@grandfast.se

Pris

 • Aktuellt bud: 2 125 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 mån 23 jul 16:38 2 125 000 kr
  1 fre 20 jul 12:39 2 100 000 kr
  1 fre 20 jul 11:35 2 050 000 kr

Mäklare

Illustrationsbild från Riksbyggen

Illustrationsbild från Riksbyggen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Illustrationsbild från Riksbyggen

Helikoptervy

Illustrationsbild från Riksbyggen

Innergård

Illustrationsbild från Riksbyggen

Illustrationsbild från Riksbyggen

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
42.5 kvm
Enligt Upplåtelseavtalet
Månadsavgift:
2532 kr
Pris:
2 150 000 kr
Lgh Nr:

3302

Våning:
3/8
Byggår:
2017
Område:

Järfälla

Andelstal:
0,006794

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf brandstationen

Bildades
2015
Byggår

2017

Hiss
Ja
Våning
3/8
Andelstal

0,006794

Andelstal insats

0,007411

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Brandstationen består av 3 byggnader i 4-10 våningar och består av totalt 111 st lägenheter, belägna på adresserna Nibblevägen 6A-C, Nibblevägen 8A-c och Hästskovägen 86. Det finns en övernattningslägenhet, en gemensamhetslokal, tre lokaler i markplan. Det finns 6 lägenheter som är LSS-boende och en för personal som drivs av Järfälla kommun.

Byggnaden

Brf Brandstationen består av 3 byggnader. Fasad av tegel ut mot gatan och mot innergård trälaminat skivor. Kodlås vid port och automatisk dörröppnare. I anslutning till entrén finns postboxar.

Värme- och ventilationsanläggning

Byggnaderna ventileras med mekanisk frånluft typ FX. Uppvärmning sker med vattenburet värmesystem med radiatorer (element).

Övriga utrymmen

Underliggande garage samt en terass på våning 11. Cykelparkering finns på gården och i garaget, barnvagnsrum finns i varje hus. I hus nr 3 finns det en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet. På våning 11 finns en gemensam takterass.

TV/Internet

Fastigheten ansluts med fiberkabel. Data uttag för telefon, data och TV finns i samtliga boningsrum och kök. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abonnemang.

Parkering

Bilparkering i underliggande garage till en kostnad på 880 kr/månaden.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med två garderober och plats för kapphylla. På golvet ligger ekparkett.

KÖK/vardagsrum

Öppet mellan kök och vardagsrum. Stor yta om ca 18 kvm. Stilfullt och tidlöst L-format kök från Vedum i varmgrå färg. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Köket är utrustat med rostfritt K/F, induktionshäll, utdragbar köksfläkt, helintegrerad diskmaskin, högskåp med inbyggnadsugn och mikro. Stänkskydd i vit, blankt kakel med halvstens- förbandsättning. Bänkskiva i laminat, rak kant. Vitvaror från Siemens. Här finns plats för både matbord och soffgrupp samt TV och medieförvaring. Utgång till balkong.

Sovrum

Rymligt sovrum med två garderober och ingång till ditt förråd som du enkelt kan göra om till klädkammare. Sovrummet är ca 12 kvm. Här finns också multiumediauttag för den som vill ha TV i sovrummet.

Duschrum

Svart klinker på golv med mörkgrå fog och väggarna är prydda med vitt kakel med ljusgrå fog. Utrustat med wc, spegel, dusch med vikbar duschvägg, Kombimaskin från Siemens med bänkskiva och överskåp.

Balkong

Stor balkong om ca 7 kvm i härligt västläge! Här finns plats för ordentliga utemöbler och blomkrukor och odlingar!

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 532 kr/mån
Överlåtelseavgift
1 120 kr betalas av säljaren
Pantsättningsavgift
448 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Brf Branstationen ligger med närhet till Jakobsbergs centrum. Här bor du i en levande stadsdel med närhet till natur och centrumets breda service i form av butiker, skolor, biograf, simhall och gym. I närheten ligger även Järvafältet fullt av natur och vadsjöar.

  Kommunikationer

  Pendeltåg som tar dig in till Stockholm city på 21 minuter.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte