Tollare

Hedenströms väg 11, 3 tr

 • 2 745 000 kr
 • 46 kvm
 • 2 RoK
 • 2 725 kr/mån

2a med högt, fritt läge & solig balkong!

Ljus och välplanerad 2:a högt upp i huset med stor balkong och kvällssol. Bostaden har påkostade detaljer och mycket bra materialval. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och ett fantastisk ljusinsläpp via de stora fönsterpartiet. Stort badrum i ljust utförande med tvättmaskin samt torktumlare. Här bor du perfekt med vacker natur runt knuten och endast 20 min till centrala Stockholm . Expansivt område med bra kommunikationer och närhet till bra service.

Vi hjälper gärna till med privatvisning!

 • Snabbt tillträde
 • Nyproduktion
 • Påkostade tillval
 • Balkong med kvällssol!

Pris

2 745 000 kr

Mäklare

Nacka IP
Nacka Forum en kort biltur bort
Naturreservat

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
46 kvm
Månadsavgift:
2725 kr
Pris:
2 745 000 kr
Lgh Nr:

C1302

Våning:
3/4
Byggår:
2017
Område:

Tollare

Andelstal:
0,9596%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Grindstugeparken

Bildades
2015
Byggår

2017

Hiss
Ja
Våning
3/4
Andelstal

0,9596%

Allmän information

Brf Grindstugeparken bildades 2015 och består av tre flerfamilshus med 80 lägenheter. I föreningen kommer det även finnas teknikutrymme, barnvagns-/rullstolsrum. Cykelparkering och lägenhetsförråd på gård och i källarplan. På gården finns lekplats och plats för gemensam samvaro. Här finns även tre miljöhus för hushållssopor och källsortering. Föreningen äger marken den står på.

Varmvatten: Individuell varmvattenmätning för varje lägenhet. El: Individuell mätning av förbrukning av el.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Planerade renoveringar

Det finns ingen planerad renovering/ombyggnad utan endast löpande underhåll.

Övriga utrymmen

Övernattningslägenhet (hus E), barnvagns-/rullstolsrum. Cykelparkering och lägenhetsförråd på gård och i källarplan.

På gården finns lekplats och plats för gemensam samvaro. Här finns även tre miljöhus för hushållssopor och källsortering.

TV/Internet

Fastigheten är ansluten till ett fibernät. Lägenheterna är förberedda för bredband, telefoni och digital TV.

Parkering

Föreningen har 71 parkeringsplatser i ett gemensamt garage som delas med en grannförening. Separat kö. Kostnad: 1000 kr/ mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Ljus välkomnande hall med klinker vid entrén samt gott om förvaring i rymlig klädkammare om ca 2,5 kvm. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Säkerhetsdörr finns.

KÖK

Stilrent köket i klassik vitt utförande med genomtänkta arbetsytor och välplanerad förvaring. Maskinell utrustning består av inbyggd ugn,induktionshäll, fläkt, inbyggd micro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Vid fönstret får man plats med stort matbod för flera vänner eller varför inte duka ut till långbord. Social och öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är lätt att möblera med en öppen planlösning intill köket. Här kan du enkelt hålla en konversation med gästerna kring matbordet och samtidigt se när du får nytt besök! Från den rymliga balkongen får du fint ljusinsläpp och här finns även plats för ett café bord eller en mindre soffgrupp.

SOVRUM

Stort sovrum med fint ljusinsläpp från fönstret mot balkongen och gott om plats för en dubbelsäng. På kortsidan finns bra förvaring i form av ett linneskåp och en garderob.

BADRUM

Helkaklat badrum med snyggt vitt kakel och ett mörkgrått klinkergolv med golvvärme som ger fin kontrast mot det vita. Smart duschhörna i glas, tvättställ med kommod i vitt utförande och spegelskåp med belysning. Fullt utrustat badrum med kombinerad tvätt/torkmaskin.

BALKONG

Stor balkong om ca 6 kvm med kvällssol! Här kan umgås och grilla under flera soltimmar, rymlig yta med plats för en mindre soffgrupp eller matbord för 3-4 personer.

FÖRRÅD

Till bostaden hör ett externt förråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 725 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  Inkl. värme och kallvatten

  Hushållsel
  191 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  341 kr/månad
  Personer i hushållet
  2

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Låt dig förföras av Tollares vackra skärgårdslandskap där du lätt kombinerar familjeliv, skärgårdsliv och stadsliv då området erbjuder flera urbana fördelar. Från bostaden har du alltid nära till strandpromenader, båtliv, klippbad, lekplats och restauranger. Skolor finns även i närområdet och du når stan med bussen på cirka 15-20 minuter.

  Natur och fritid Naturen i Tollare är svårslagen och lockar såväl svampplockare som joggare i de omgivande skogspartierna. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. I Nacka finns också gott om möjligheter för både barn och vuxna att spela lagsport, friidrotta och gymma.

  Skolor och förskolor På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. Hösten 2015 planeras stiftelsen Stora Sköndal att öppna en ytterligare förskola med namnet Lilla Tollare.

  Kommunikationer

  Från Tollare går busslinje in till Slussen. Från Nacka Strand ges även möjlighet till båtpendling in till city.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!