Nacka - Tollare

Hedenströms väg 11

 • 2 495 000 kr
 • 46 kvm
 • 2 RoK
 • 2 725 kr/mån

Högt belägen 2:a med stor balkong

Välplanerad 2:a med stor balkong i högt och fritt läge med vy över den trevliga innergården. Här erbjuds ett boende av högsta kvalitet med ett stilsäkert kök, lyxiga materialval och en matplats på första parkett för grillkvällar och socialt umgänge. Bostaden är fullt utrustad med praktiska förvaringslösningar, klädkammare, ett ordentligt sovrum med garderober samt ett stort och lyxigt badrum med kombimaskin. Denna bostad passar perfekt för dig som vill bo bekvämt med natur och aktiviteter runt knuten med goda förbindelser till Stockholm. Till lägenheten hör ett källarförråd och det finns även cykel- och barnvagnsförråd, garage samt övernattningslägenhet i föreningen.

Att bo i Trollare med hav och natur inpå knuten inbjuder till sköna skogspromenader, bad och roliga aktiviteter året om. Vid torget strax utanför ligger ett fräscht gym med generösa öppettider och en livsmedelsbutik. Nere i hamnområdet skapas flera fina promenadstråk längs vattnet, småbåtshamn och restauranger. Bra kommunikationer till Stockholm på ca 20 min.

Denna bostad får du inte missa, varmt välkommen!

Visning

 • Tisdag 21/05 kl 18:00-18:30Vänligen anmäl dig till denna visning.

Pris

2 495 000 kr

Mäklare

Café och bageri runt knuten
Närliggande badplats
The Old Smokehouse
The Old Smokehouse
Nacka Forum en kort biltur bort
Naturreservat
Nacka IP

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
46 kvm
Månadsavgift:
2725 kr
Pris:
2 495 000 kr
Lgh Nr:

C1202

Våning:
3/4
Byggår:
2017
Område:

Nacka - Tollare

Andelstal:
0,9596%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Grindstugeparken

Bildades
2015
Byggår

2017

Hiss
Ja
Våning
3/4
Andelstal

0,9596

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Grindstugeparken bildades 2015 och består av tre flerfamilshus med 80 lägenheter. I föreningen kommer det även finnas teknikutrymme, barnvagns-/rullstolsrum. Cykelparkering och lägenhetsförråd på gård och i källarplan. På gården finns lekplats och plats för gemensam samvaro. Här finns även tre miljöhus för hushållssopor och källsortering. Föreningen äger marken den står på.

Varmvatten: Individuell varmvattenmätning för varje lägenhet. El: Individuell mätning av förbrukning av el.

För mer information om Tollare, besök: https://www.tollareinacka.se/

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Planerade renoveringar

Det finns ingen planerad renovering/ombyggnad utan endast löpande underhåll.

Övriga utrymmen

Övernattningslägenhet (hus E), Teknikrum, barnvagns-/rullstolsrum, lägenhetsförråd och cykelrum. Cykelparkering med tak på innergården. Här finns även tre miljöhus för hushållssopor och källsortering. Innergården utformas som naturmark med plats för lek och gemensam samvaro. Intill gården kommer det även att finnas en förskola, planerad byggstart för den är våren 2018.

TV/Internet

Fastigheten är ansluten till ett fibernät. Lägenheterna är förberedda för bredband, telefoni och digital TV.

Parkering

Föreningen har 71 parkeringsplatser i ett gemensamt garage som delas med en grannförening. Separat kö. Kostnad: 1000 kr/ mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Välkomnande entré med säkerhetsdörr, ljusa kulörer och genomgående parkettgolv av ek. Plats för avhängning samt tillgång till en stor klädkammare.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Vackert parkettgolv och vitmålade väggar samt fönsterbänk i sten. Denna sociala yta är naturligt belyst med stora fönsterpartier samt utgången till bostadens fantastiska balkong med plats för alla dina gäster. Här kan du njuta och känna brisen från havet.

KÖK

Välutrustat Marbodalkök med stilrena ljusa köksluckor och beslag i rostfritt. Bra förvaring och goda arbetsytor på den fina bänkskivan av tålig laminat. Påkostade vitvaror i sober vit design. Utrustningen inkluderar: glashäll, ugn, en snygg kökskåpa, mikrovågsugn, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord invid fönstret.

SOVRUM

Sovrum med ekparkett, ljusa kulörer samt stort fönster. Plats för dubbelsäng och diverse möblering. Garderob med dörrar finns med gott om förvaring.

BADRUM

Lyxigt badrum i högsta klass med ljusa kakelplattor och klinker golv i grå kulör med komfortvärme. Inredningen består av ett tvättställ, spegel med belysning, toalett och dusch. Badrumet är även utrustad med arbetsbänk och tvättutrustning i form av en kombimaskin (tvättmaskin/torktumlare).

BALKONG

Stor balkong som enkelt ger plats åt både grillsugna matgäster och planteringar av olika slag. Här kan du njuta av morgonkaffet med fin utsikt över den grönskande innergården och havsbrisen som fläktar.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett externt källarförråd som smidigt nås med hiss.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 725 kr/mån

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Låt dig förföras av Tollares vackra skärgårdslandskap där du lätt kombinerar familjeliv, skärgårdsliv och stadsliv då området erbjuder flera urbana fördelar. Från bostaden har du alltid nära till strandpromenader, båtliv, klippbad, lekplats och restauranger. Skolor finns även i närområdet och du når stan med bussen på cirka 15-20 minuter.

  Natur och fritid Naturen i Tollare är svårslagen och lockar såväl svampplockare som joggare i de omgivande skogspartierna. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. I Nacka finns också gott om möjligheter för både barn och vuxna att spela lagsport, friidrotta och gymma.

  Skolor och förskolor På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. Hösten 2015 planeras stiftelsen Stora Sköndal att öppna en ytterligare förskola med namnet Lilla Tollare.

  Kommunikationer

  Från Tollare går busslinje in till Slussen. Från Nacka Strand ges även möjlighet till båtpendling in till city.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!