Tollare

Hedenströms väg 11

 • BUD: 4 295 000 kr
 • 93 kvm
 • 4 RoK
 • 4 402 kr/mån

Rymlig 4:a med sjönära läge och dubbla balkonger

Intill Lännersta sundet ligger denna välplanerad 4:a med attraktiv planlösning och två stora balkonger. I denna bostad finns gott om utrymme och den öppna planlösningen göt att det är lätt att stortrivas. Förutom ett välutrustat familjekök med trevlig matplats finns ett stort vardagsrum som enkelt möbleras med en soffgrupp och media för hela familjen. Från den sociala delen når du en av lägenhetens två stora balkonger som rymmer flera möblerings alternativ och som med fördel kan glasas in så att du kan njuta av solen ännu längre. Den andra balkongen har vy mot den trevliga innergården och är en perfekt plats att njuta av en frukost i morgonsolen. Bostaden har tre bra sovrum med garderober, gäst wc samt ett rejält badrum med badkar, wc och en praktisk tvättdel med arbetsbänk, överskåp, tvättmaskin samt torktumlare. Bostaden har genomgående stora fönster som skapar ljus och livsrymd, gott om förvaring i garderober och rymlig klädkammare samt moderna installationer som underlättar vardagen. Till lägenheten hör ett källarförråd och det finns en övernattningslägenhet för dina gäster samt garageplats att hyra.

Här bor du perfekt i populär förening med god ekonomi som värderar gemenskap och erbjuder sina medlemmar en trevlig samvaro i idylliska omgivningar med lekplats, havet och vacker natur runt knuten. För den träningsintresserade finns både gym och motionsspår på bekvämt avstånd.

Området Tollare är en riktig idyll med fina promenadstråk, klippbad och härliga picknickställen längs vattnet. I närområdet finns en omtyckt lunchrestaurang vid Tollare folkhögskola, en ny restaurang öppnar snart vid vattnet eller varför inte hämta ditt nybakade bröd och andra godsaker på det lokala bageri/caféet som öppnar i området i höst. Bra kommunikationer till Stockholm på ca 25 min. För mer information om Tollare, besök: https://www.tollareinacka.se/

För privatvisning kontakta ansvarig mäklare 070 575 33 13

Pris

4 295 000 kr
 • Aktuellt bud: 4 295 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  2 tis 2 apr 17:27 4 295 000 kr
  2 tis 2 apr 15:00 4 225 000 kr

Mäklare

The Old Smokehouse
The Old Smokehouse
The Old Smokehouse
Nacka Forum
Nacka IP
Naturreservat

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
4 RoK varav 3 sovrum
Boarea:
93 kvm
Månadsavgift:
4402 kr
Pris:
4 295 000 kr
Lgh Nr:

C1103

Våning:
2/4
Byggår:
2017
Område:

Tollare

Andelstal:
1,5501%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Grindstugeparken

Bildades
2015
Byggår

2017

Hiss
Ja
Våning
2/4
Andelstal

1,5501

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Grindstugeparken bildades 2015 och består av tre flerfamilshus med 80 lägenheter. I föreningen kommer det även finnas teknikutrymme, barnvagns-/rullstolsrum. Cykelparkering och lägenhetsförråd på gård och i källarplan. På gården finns lekplats och plats för gemensam samvaro. Här finns även tre miljöhus för hushållssopor och källsortering. Föreningen äger marken den står på.

Varmvatten: Individuell varmvattenmätning för varje lägenhet. El: Individuell mätning av förbrukning av el.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Planerade renoveringar

Det finns ingen planerad renovering/ombyggnad utan endast löpande underhåll.

Övriga utrymmen

Övernattningslägenhet (hus E), Teknikrum, barnvagns-/rullstolsrum, lägenhetsförråd och cykelrum. Cykelparkering med tak på innergården. Här finns även tre miljöhus för hushållssopor och källsortering. Innergården utformas som naturmark med plats för lek och gemensam samvaro. Intill gården kommer det även att finnas en förskola, planerad byggstart för den är våren 2018.

TV/Internet

Fastigheten är ansluten till ett fibernät. Lägenheterna är förberedda för bredband, telefoni och digital TV.

Parkering

Föreningen har 71 parkeringsplatser i ett gemensamt garage som delas med en grannförening. Separat kö. Kostnad: 1000 kr/ mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Rymlig hall med hatthylla och klädförvaring i fyra garderober samt ett städskåp. Golv av ekparkett och vitmålade målade väggar som sätter tonen i resten av bostaden. Säkerhetsdörr.

KÖK

Vita köksluckor och lådfronter från stilsäkra Marbodal med moderna beslag. Bänkskiva i ljus laminat med stänkskydd av modernt vitt kakel. Fullt utrustat kök med energisnåla vitvaror från Elektrolux; kyl och frys, inbyggnadsugn och micro, integrerad diskmaskin, induktionshäll och spiskåpa. Öppen planlösning mot vardagsrummet bjuder in till middag och mingel. Naturlig matplats invid stort fönster med plats att duka ut till flera middagsgäster. Golv av ekparkett och vitmålade målade väggar.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med öppen planlösning mot köket samt utgång till en stor balkong. Stora fönster ger ytan härligt naturligt ljus. Flera möblerings alternativ för att skapa en trevlig och social yta. Golv av ekparkett och vitmålade målade väggar.

SOVRUM 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblering. Fönster samt utgång till bostadens andra balkong med fin vy över innergården. Golv av ekparkett och vitmålade målade väggar.

SOVRUM 2

Plats för större säng och tillhörande möblering. Förvaring i en garderob samt ett linneskåp. Stora fönster med vy över trevlig innergård. Ligger i anslutning till det större sovrummet.

SOVRUM 3

Plats för större säng och tillhörande möblering. Ligger i anslutning till hallen och passar perfekt till ett gästrum eller varför inte ett kontor. Förvaring i en garderob samt ett linneskåp.

BADRUM

Modernt helkalkat badrum i vitt och mörkgrått klinker golv med komfortvärme. Kommod med lådor samt spegelskåp ovan, toalett och badkar. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk med förvaringsskåp ovanför.

WC Separat wc i anslutning till två av bostadens sovrum.

KLÄDKAMMARE & PASSAGE

Plats för konsolbord eller liknande möblemang. Ingång till en stor inredd klädkammare med gott om plats för dina plagg, accessoarer och skor. Golv av ekparkett och vitmålade målade väggar.

BALKONGER

Bostaden erbjuder extra lyx med två stora balkonger där man enkelt njuter av dygnets soltimmar och gärna bjuder in till grillkvällar eller middagar. Perfekt placerade i förmånligt solläge mot den trevliga innegården med lekplats samt mot torget och grönska.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett källarförråd som bekvämt nås med hissen.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 402 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår värme, kallvatten och förråd. Separat debitering för el- och varmvatten baserat på förbrukning.

  Hushållsel
  220 kr/månad
  Uppvärmning
  80 kr/månad
  Hemförsäkring
  240 kr/månad
  Summa driftskostnader
  540 kr/månad

  Uppvärmning avser varmvatten. Driftkostnader är individuella och varierar beroende på abonnemang och förbrukning.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Låt dig förföras av Tollares vackra skärgårdslandskap där du lätt kombinerar familjeliv, skärgårdsliv och stadsliv då området erbjuder flera urbana fördelar. Från bostaden har du alltid nära till strandpromenader, båtliv, klippbad, lekplats och restauranger. Skolor finns även i närområdet och du når stan med bussen på cirka 15-20 minuter.

  Natur och fritid Naturen i Tollare är svårslagen och lockar såväl svampplockare som joggare i de omgivande skogspartierna. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. I Nacka finns också gott om möjligheter för både barn och vuxna att spela lagsport, friidrotta och gymma.

  Skolor och förskolor På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. Hösten 2015 planeras stiftelsen Stora Sköndal att öppna en ytterligare förskola med namnet Lilla Tollare.

  Kommunikationer

  Från Tollare går busslinje in till Slussen. Från Nacka Strand ges även möjlighet till båtpendling in till city.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!