Kista

Heklagatan 57G, vån 2/2

 • BUD: 1 710 000 kr
 • 31.4 kvm
 • 1.5 RoK
 • 1 973 kr/mån

Välplanerad 1,5:a med balkong i soligt läge!

Väldisponerad 1,5:a på våning 2 av 2 med balkong och härligt solläge! Bostaden är ljus och luftig med fönster i två väderstreck och stor balkong i soligt sydvästläge - perfekt för varma sommarkvällar och för att maximera vinterns soltimmar! Fint kök från Ballingslöv med gott om förvaring i lådor och skåp med snygg bänkskiva i lyxig granit. Stort helkaklat badrum med rymlig dusch och en kombimaskin. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig social yta. Vita väggar och fin ekparkett på golv.

Från bostaden är det nära till service och shopping samt kommunikationer. Ca 200 meter från bostadsområdet finns en busshållplats varifrån bussen tar dig till bl.a Kista där du med T-banan tar dig till T-centralen på endast 17 minuter.

Ring för visning 070 575 33 13

Pris

1 700 000 kr
 • Aktuellt bud: 1 710 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  2 ons 19 jun 13:14 1 710 000 kr

Mäklare

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
1,5 RoK varav sovrum
Boarea:
31.4 kvm
Månadsavgift:
1973 kr
Pris:
1 700 000 kr
Lgh Nr:

01:57 G

Våning:
2/2
Byggår:
2016
Område:

Kista

Andelstal:
0,751%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Kistaterrassen

Bildades
2015
Byggår

2016

Juridisk person
Nej
Hiss
Nej
Våning
2/2
Andelstal

0,751%

Markägare
Marken är tomträtt
Allmän information

Brf Kistaterrassen bildades 2016 och består av 11 st tvåvåningshus. Moderna och välplanerade lägenheter med radhuskänsla. I de 11 husen finns mellan 6 och 18 bostadslägenheter i vardera, totalt 111 lägenheter. Husen är grundlagda med delvis isolerad betongplatta på mark och delvis med betongplintar, stålpelare och limträbalkar.

Byggnaden

I Kista i norra Stockholm i det nya bostadsområdet Kistahöjden har Rikshem uppfört 111 bostadsrättslägenheter. Lägenheterna är fördelade på 11 mindre tvåvåningshus placerade längs Heklagatan. Lägenheterna består av 1-2 rum och kök om 31 - 47 kvm med genomgående hög standard och smarta lösningar. Husen ligger längst in på en lugn lokalgata och det höga läget i området ger en trevlig utsikt från de soliga balkongerna.

Värme- och ventilationsanläggning

Bergvärme. Lägenheterna värms upp med vattenburna element. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning i respektive lägenhet.

Planerade renoveringar

Underhållsbehovet bedöms som lågt eftersom byggnaden är nybyggd. Ett belopp motsvarande 50 kr/kvm bostadsarea avsätts årligen för att säkerställa underhållet av husen.

Övriga utrymmen

Cykelparkeringar är placerade utanför hus 2, 5 och 7. Det finns 2 miljöstationer som är placerade utanför hus 1 och 6 samt miljöstugor för sopsortering i närheten. Tvättstuga finns inte. Alla lägenheter är upprustade med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Grönområden, gemensamma parkeringsplatser och lekplats.

TV/Internet

Bostäderna är anslutna med fiber för TV, IP-telefoni och data.

Parkering

Det finns 45 parkeringsplatser som hyrs ut till en kostnad av 400/månad. Det är separat kö till platserna.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:

Funktionell hall med mörkt klinker golv och vita väggar som fortsätter in i lägenheten. Här finns plats för avhängning i kapphyllan. Säkerhetsdörr.

Rum:

Härligt rum med plats för säng, soffa, medieförvaring och annan passande inredning. Här finns utgången till den stora balkongen om ca 4 kvm som enkelt kan möbleras med utemöbler och blomkrukor! Här kan du njuta av solen under sena sommarkvällar.

Kök:

Ljust och luftigt kök från Balingslöv i vitt med mycket förvaringsmöjligheter i de många skåpluckorna och lådorna. Vacker bänkskivan i grå granit. Köket är fullt utrustat med all maskinell utrustning för ett bekvämt boende; kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn med fläkt ovan samt mikrovågsugn.

Duschrum/WC:

Rymligt och fräscht duschrum med helkaklade väggar i vitt och grå klinkers på golv. Utrustat med dusch, wc, handfat med praktisk kommod och egen kombitvättmaskin. Komfortvärme (el) i golv och vädringsfönster.

Övrigt:

Till lägenheten hör ett förråd strax utanför ytterdörren om ca 1-2 kvm.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  1 973 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  Inkl värme och VA

  Avgiftsändringar

  Inga planerade avgiftsändringar.

  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Kistahöjden är ett nybyggt bostadsområde beläget på en skogbeklädd höjd cirka en kilometer norr om Kista Centrum. I dagsläget utgörs bostäderna i området uteslutande av radhus, parhus och kedjehus. Här bor man med direkt närhet till naturen. Naturmarken, med skog och hällar, som omger Kistahöjden bjuder in till promenader och friluftsliv. Här finns även en fornlämning i form av ett röse. Kista gränsar också till Järvafältet, ett av länets största naturreservat med ca 2 000 hektar mark, som bjuder in till olika friluftsaktiviteter. I närheten av Kistahöjden finns också en rackethall samt ett träningscenter.

  Kommunikationer

  Närmaste busshållplats ligger endast ca 200 meter från husen. Tunnelbana är det några få minuters promenad till T-banestationen i Husby, där den blå linjen tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. För den bilburne nås E4:an mycket enkelt, där man tar sig vidare in till city på 15 minuter och till Arlanda på 20 minuter med bil.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!