Sundbyberg

Humblegatan 15, 3 tr

 • 81.5 kvm
 • 3 RoK
 • 5 888 kr/mån

Smart 3:a/2:a med uthyrningsdel och garageplats!

Unikt tillfälle att förvärva denna smarta bostad med flexibel planlösning samt separat uthyrningsdel. Bostaden kan disponeras som en 3a eller en 2a med uthyrningsdel om 1 rok med egen ingång, badrum och kök. Uthyrningsdelen är fördelaktig för dig med äldre barn eller vid uthyrning för att minska månadskostnaden.

Lägenheten är topprenoverad och erbjuder lyx och elegans. Hela bostaden är i mycket gott skick med vitmålade väggar, parkettgolv samt dimbara spotlight. Både kök och badrum är renoverade med exklusiva detaljer och mycket hög standard. Denna trivsamma gavellägenhet har ett fantastiskt ljusinsläpp och utgång till mysig balkong med plats för sittgrupp. Stabil förening med mycket god ekonomi på populär adress med kort promenad till Sundbybergs centrum. Här bor ni bekvämt med hiss hela vägen ner till garaget!

Att bo på Humblegatan 15 är perfekt för dig som vill bo nära stadens puls samtidigt som du har vacker natur och Bällstaån precis runt knuten. Den fina strandpromenaden tar dig enkelt till Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Inom kort avstånd finns både tunnelbana, tvärbana, tåg samt buss. För den shoppingsugne finns både Bromma Blocks och Mall of Scandinavia på promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Uthyrningsdel
Uthyrningsdel
Sundbyberg centrum med flertalet restauranger
Sundbybergs centrum
Vackra promenadspår precis nedanför bostaden

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
81.5 kvm
Månadsavgift:
5888 kr
Lgh Nr:

0257-00224

Våning:
3/7
Byggår:
1966
Område:

Sundbyberg

Andelstal:
1,62430 %%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Klinten i Sundbyberg

Bildades
1964
Byggår

1966

Hiss
Ja
Våning
3/7
Inre rep.fond
Inre reparationsfond saknas
Andelstal

1,62430 %

Andelstal insats

0,0162430

Andelstal avgift

1,62970%

Allmän information

Brf Klinten i Sundbyberg är en äkta förening med 53 bostadsrätter och 1 lokal fördelad på två fastigheter med adress Humblegatan 15 - 17. Föreningen äger marken husen står på . Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 5 81 2 m2, varav 4 175 m2 utgör lägenhetsyta och 1 637 m2 utgör lokalyta.

Renoveringar

2016 lnstallation av frånluftsvärmepump. 4 styck värmepumpar installerades, för att ta tillvara värmeinnehållet i den utgående ventilationsluften. Den tillvaratagna värmen används för att värma upp husen och varmvatten. 2016 Byte till 3-glas fönster 2016 Renovering av fasader och tak 2016 Byte av elementtermostater och ventiler för värmestammar 2015 Ombyggnad av två lokaler till lägenheter 2014 Byte frånluftfläktar 2013 -2014 Renovering tvättstuga 2013 -2014 Stambyte vatten och avlopp, alla lägenheter fick sina badrum/toaletter totalrenoverade. Föreningens gemensamma tvättstuga har också genomgått en komplett förvandling. 2013 -2014 Byte elinstallation. I samband med detta byttes stor del av den elektriska installationen också ut. Belysningen i gemensamma utrymmen byttes till närvarostyrda armaturer. I lägenheterna har också elinstallationen och alla uttag har bytts mot jordade varianter. Lägenhetscentraler har bytts ut mot nya med 3-fas matning och automatsäkringar och jordfelsbrytare. 2008 Byte gårdstätskikt 2006 Tomt friköpt från kommunen 2002 Ny undercentral för fjärrvärme

TV/Internet

Föreningen är anslutna till ComHem för kabel tv, basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband kan tecknas via Comhem samt Sundbybergs stadsnät.

Parkering

Till varje bostad i föreningen hör egen plats i varmgarage. I garaget finns möjlighet till däckförvaring samt tvättplats. Det är tillåtet att hyra ut sin garageplats i andra hand om man inte har nytta av den. Garaget finns i källarplanet av huset.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall

Ljus och välkomnande hall med gott om förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas. Väggarna är vitmålade i hela bostaden och på golvet består av ljuslaserad parkett. Hela lägenheten har dimbara spotlights i taket. Mycket exklusiv bostad med genomgående fräscha ytskick. Säkerhetsdörr finns.

Sovrum

Välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng och nattygsbord. Här finns en stor garderob längs rummets långsida med snygga skjutdörrar i spegelglas samt praktiskt förvaringssystem med infälld tv på arm som du kan vinkla om du vill se tv från sängen. Sovrummet är helt fritt från insyn med snygga skjutdörrar som optimerar ytan och känslan av ett master bedroom.

Vardagsrum

Exklusivt vardagsrum med fantastisk rymd och mycket fint ljusinsläpp. Detta är ett rum att trivas i! Här flödar ljuset från morgon till kväll. Med öppen planlösning mot köket samt fönster i två väderstreck upplevs detta rum väldigt ljust. Vardagsrummet är stor och rymmer lätt stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Via vardagsrummet når du den trivsamma balkongen. Där du kan njuta av solen från lunch till kväll.

Kök

Modernt kök med både stil och funktion. Fin design med svarta köksluckor som erbjuder smart förvaring i form av utdragbara lådor. Med bra arbetsytor är detta ett kök för dig som gillar att laga mat. Bänkskiva består av vit laminat och stänkskydd är vit sten med stilrent mönster. Här finns bra maskinell utrustning som induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Köket erbjuder en stor matplats för 6-8 personer med möjlighet till långbord.

Badrum

Lyxigt badrum i vitt utförande med fina detaljer. Här finns duchhörna med vattenfallsdusch samt avskärmning i glas, handdukstork, golvvärme, vit kommod med förvaring samt belyst spegel och wc.

Uthyrningsdel disponeras enligt följande:

Allrum

Välplanerat rum med plats för dubbelsäng samt matplats och tre garderober. Vid entrén finns ett mindre kök med vatten, spis, fläkt samt micro. Väggarna är vitmålade och golvet består av parkett.

Badrum

Fräscht helkaklat badrum från föreningens stambyte 2013. Golvet består av mörk klinker med golvvärme och väggarna är vitt kaklade. I badrummet finns dimbara spotlights, handfat, wc samt duschhörna med duschväggar i klarglas.

Förråd

Till bostaden hör ett källarförråd om ca 7 kvm.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 888 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  Inkl. Värme, vatten, kabel-tv (Comhems grundutbud), egen garageplats i varmgarage & förråd

  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  199 kr/månad
  Summa driftskostnader
  499 kr/månad
  Personer i hushållet
  3

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Energideklaration
  Utfördes: Måndag 11 aug 2008
  Energiprestanda: 140 kWh/m2
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!