Norra Djurgårdsstaden

Jaktgatan 17, vån 2

 • 123 kvm
 • 5 RoK
 • 6 087 kr/mån

Rymlig 5.a med balkong i tre väderstreck!

Ring för visning! Denna 5:a erbjuder charmiga vinklar och en spetsig balkong i tre väderstreck, här får du sällskap av både morgon- och kvällssol. En stor pampig innerhall i mitten av lägenheten håller entrén till tre bra sovrum, kök, duschrum/wc och gäst-wc, stor klädkammare, samt vardagsrummet med utgång till den häftiga balkongen. Genomgående stora fönsterpartier låter ljuset flöda in i våningen. Fastigheten erbjuder även en rymlig hiss, ett garage samt en mysig innergård med egen lekpark. Lägenheten är belägen i populära Norra Djurgårdsstaden, en trygg och säker bostadsmiljö med närhet till butiker, restauranger, kaféer och ett flertal idrottsanläggningar. Omgiven av fantastiska grönområden här erbjuds det absolut modernaste när det gäller att leva och arbeta på ett miljövänligt sätt och här satsar man allt på en hållbar livsstil. Det lyxigt sjönära området erbjuder flera båtklubbar och precis intill ligger Ridklubben med hästridning och Kungliga Tennisklubben. Det centrala läget förutsätter goda kommunikationer med promenadavstånd till city samt bussar och tunnelbana (Ropsten-Röda linjen).

Mäklare

Fasad

Matsal för stora middagssällskap!

Balkong i tre väderstreck

Vardagsrum

Kök

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Kök

Matplats och matsal

Matsal

Master bedroom

Kontor/Sovrum

Duschrum

Vacker utsikt från balkongen

Utsikt från balkongen

Entré

Vy vardagsrum intill kök

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
5 RoK varav 4 sovrum
Boarea:
123 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
6087 kr
Lgh Nr:

1103

Våning:
2/7
Byggår:
2013
Område:

Norra Djurgårdsstaden

Andelstal:
3,63557 %

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Uggleviken

Bildades
2012
Byggår

2013

Juridisk person
Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Hiss
Ja
Våning
2/7
Andelstal

3,63557 %

Andelstal avgift

3,63557 %

Allmän information

Brf Uggleviken är en äkta bostadsrättsförening och innefattar två bostadshus med sammanbindande garage, innehållande 34 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt, samt en föreningslokal.

Fastigheten ingår tillsammans med övriga fastighetsägare inom kvarteret i en samfällighet. För innergård, garage och sophantering bildas gemensamhetsanläggningar som samfälligheten driver och sköter.

Byggnaden

Flerbostadshuset är i sju våningar och ritat av Sweco Architects. Fasaderna utformas med små burspråk och balkonger för att ge skiftande vyer ut lägenheterna. De putsade fasaderna är i en sandfärgad kulör och sockeln utförs i granit och puts. Entréerna nås från gården och gatan. Balkongfronterna är glasade och undersidan av balkong-plattorna målas vit för att reflektera ljuset.

Alla lägenheterna har balkong eller uteplats. Respektive lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Vissa större bostäder har även extra wc.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme + frånluftsvärmepump och mekanisk frånluftsventilation.

Planerade renoveringar

Enligt styrelsen finns en 20 årig underhållsplan finns. Inga större renoveringar i närtid.

Övriga utrymmen

Gemensamt rum för förvaring av cyklar, barnvagnar och rullstolar finns och är beläget i fastigheten Jaktgatan 17s spets.

TV/Internet

100 Mbit per sek ingår. TV och Bredband via Ownit

Parkering

Gemensamt garage. 23 parkeringsplatser på 34 lägenheter. Kostar 1875 kr/mån. Admin via Q-park. Kö finns.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Stor hall med garderob och klädförvaring, härifrån finner du sovrum 3, köket samt det stora duschrummet. Vidare in längs snygga trägolv kommer du till en större innerhall som leder dig vidare till resterande rum.

VARDAGSRUM

Stora fönster i tre väderstreck samt utgången till den häftiga balkongen ger fantastiskt ljusinsläpp. Rummet erbjuder plats för en soffgrupp med tillhörande möblemang och angränsar till matsalen med inblick till köket. Rummets charmiga form förhöjs av genomgående vita väggar och fina golv i ekstavsparkett.

KÖK

Matta vita skåpluckor mot svart kakel ger det rymliga köket ett sobert intryck som ger utrymme för personliga detaljer. Snygg svart bänkskiva med infälld induktionshäll samt underliggande multifunktionsugn, och en inbyggd köksfläkt i överskåpet ger inspiration att laga mat. Köket erbjuder flera smarta lösningar som diskbänk i rostfritt stål med integrerad ho, modernt utrustad med en avfallskvarn, samt en integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Dubbel kyl/frys och ett städskåp finner du längs ena väggen och mitt emot ett stort fönsterparti som ger fint ljus och erbjuder plats för en extra matplats eller en större köksmöbel.

MATSAL

Lyxig matsal med plats för ett större matbord för 6-8 personer, möjlighet att duka ut för flera gäster. Härligt flow med ingång från tre rum, här kan du hålla koll på allt som pågår runtomkring.

SOVRUM

Tre bra sovrum. Det större sovrummet erbjuder mängder av förvaring i form av en praktisk garderobsvägg och det finns plats för en större säng. Alla sovrum har stora fina fönster, vita väggar och golv i ekstavsparkett. Flera valmöjligheter att konvertera ett av rummen till exempelvis ett kontor.

DUSCHRUM/WC

Matt vitt helkaklat duschrum med plats för ett badkar. Snygga rektangulära plattor på golvet i svart utförande. Spegelskåp med gott om förvaring samt inbyggd belysning. WC-stol och handfat i vitt porslin samt badrumsarmaturer i krom. Smart tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare samt överskåp för extra förvaring.

GÄST WC

Matta vita kakelplattor kompletteras av ett snyggt svart golv. WC-stol och handfat i vitt porslin. Spegelskåp med inbyggd belysning.

BALKONG

Häftig trekantig balkong i tre vädersträck, här får du sällskap av både morgon- och kvällssol. Plats för ett cafébord med fin utsikt mot grönområde och en liten park.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
6 087 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I månadsavgiften ingår Bredband och TV-utbud från Ownit. Elförbrukning, varm- och kallvatten mäts och debiteras utöver månadsavgiften.

Avgiftsändringar

Inga planerade avgiftsändringar 2017 enligt styrelsen.

Driftskostnader
Överlåtelseavgift
1 120 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift
448 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Uggleviken ligger granne med nationalstadsparken som ger stor möjligheter till naturupplevelser och promenader. Stora skuggan och Djurgårdskanalen är populära löparstråk. Närmsta centrum är Lidingö Centrum och Fältöversten vid Karlaplan med ett bra utbud av butiker, caféer och restauranger. Är du idrottsintresserad finner du flera båtklubbar i området samt ett flertal idrottsanläggningar som t.ex. Kungliga tennishallen, Östermalms IP med hockeyrink, Ryttarstadion och Fältrittklubbens terrängridbana, samt Gymnastik och Idrotts Högskolan där det finns en simhall. Förskolor, grundskolor, gymnasier och högskolor finns i närheten och I Norra Djurgårdsstaden planeras för flera nya skolor, däribland förskolan som ligger i det flerbostadshus som Järntorget bygger.

  Kommunikationer

  Det finns bra kommunikationer i området med gångväg till city som tar 15–20 min och med Cykel tar du dig ner till Stureplan på 8 minuter. Buss Linje 55, Hjorthagen via Gasverksverkan. Buss linje 73, Ropsten-Karolinska sjukhuset via Tekniska Högskola och Odenplan. Här finns även Tunnelbanans röda linje med station Ropsten.

 • Allmänt

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte