Hornsbergs strand- Kungsholmen

Kellgrensgatan 10, vån 5

 • 5 295 000 kr
 • 78.5 kvm
 • 3 RoK
 • 4 525 kr/mån

Modern 3:a med stor balkong i sydväst!

Lyxig 3:a med öppen planlösning, vackra, vitlaserade ekgolv och vitmålade väggar. Stor möblerbar balkong i både söder och i västläge! Bostaden erbjuder dig bland annat ett modernt HTH-kök som är placerat med god uppsyn över både vardagsrum och matplats och har tilltagna arbetsytor och stänkskydd i elegant granit. Planlösningen är perfekt för mingel och middagar med familj och vänner. Två rogivande sovrum med fönster mot den egna balkongen. Det stora sovrummet har ingång till egen, väldisponerad klädkammare. Lyxigt duschrum med härlig SPA-känsla och utrustat med regndusch, goda förvaringsmöjligheter och TT och TM. *Under 2018 amorterade föreningen 8,6 mkr. *Garage finns i huset *Från lägenheten tar du dig till city på 10 min. T-bana ligger ca 2-3 minuter bort och samtidigt har du nära vackra grönområden vid Rålambhovsparken och strandpromenaden längs Hornsbergs strand. *Acceptpris Kom på visning!

Pris

5 295 000 kr

Mäklare

Underbara ytor

Bostadens många fönster ger ett fint ljusflöde in

Optimal planlösning

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Bänkskiva i glänsande granit

Detalj, kök

Från kök mot balkong och sovrum 1 och 2

Vardagsrum

Luftigt sovrum med utgång till balkongen..

..och ingång till den stora klädkammaren

Sovrum mot utgång till balkong

Stor klädkammare/ förråd

Sovrum 2

Mysig balkong i söderläge

Härlig utsikt från balkong

Balkongvy långsida

Från balkong mot matplats/ vardagsrum

Från vardagsrum mot hall

Hall mot vardagsrum

Entrén på Kellgrensgatan 10

Välkomna till Kellgrensgatan 10

Fasad

Lindhagens Galleria

Utegym

Här bor du alltid nära Mälaren

Aftonbild

Vackra strandpromenader

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
78.5 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
4525 kr
Pris:
5 295 000 kr
Lgh Nr:

1053

Våning:
5/13
Byggår:
2015
Område:

Hornsbergs strand- Kungsholmen

Andelstal:
0,5520

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Gladan

Byggår

2015

Hiss
Ja
Våning
5/13
Andelstal

0,5520

Markägare
Marken är tomträtt
Allmän information

Brf Gladan är en äkta bostadsrättsförening och är Sveriges största passivhus dvs, husen klarar energikraven för klassificeringen. Föreningen består av 187 lägenheter fördelade på Kellgrensgatan 10 och Warfvinges väg 18 och 3 lokaler som är uthyrda på 7 år; ett daghem (Pysslingen), en butik (BabyProffsen) och en lunchrestaurang (Nurres Cafe). Husen ligger på en kulle så dess två torn ligger högt upp och syns från långa håll.

Ett modernt uppvärmningssystem gör att lägenheten slipper element, vilket gör det enklare att möblera. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Värme upp till 21 grader ingår, extra värme debiteras separat. Varje lägenhet förses med mätning av varmvatten och debiteras separat. Individuell mätning av elförbrukning. Med en app kan du enkelt följa dina energikostnader och även reglera din värme inomhus på ett smidigt sätt.

En överlåtelseavgift tas ut om f.n. ca 1100 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 444 kr/pant. Juridisk person godkänns inte. Einar Mattsson sköter föreningens förvaltning.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme, luftburen värme via tilluften.

Övriga utrymmen

Cykelrum, barnvagns - och miljörum. En gemensam nedre gård och en gemensam terrass på det nedre taket mellan de två tornen finns för medlemmarnas förfogande. Förråd finns att hyra för ca 370 SEK/Mån.

TV/Internet

Bredband (100/100) och tele från Telenor. Nätverksuttag finns i samtliga rum. Ingår i månadsavgiften.

Parkering

167 st garageplatser i källarplan. Lediga platser finns f.n. Kostnad: 1450- 1 550 kr/mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL

Ordentlig hall med säkerhetsdörr och plats för avhängning av ytterkläder och skor. Förvaring i 3 garderober och 1 städskåp. Från hallen når du badrummet och kök samt vardagsrum.

BADRUM

Stilrent och elegant badrum med grå klinkers på golv och storskaligt vitt kakel på väggarna. Duschhörna, wc, handfat med kommod och spegel ovan samt spotlights i taket. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens samt arbetsbänk och svart väggskåp ovan. Komfortvärme.

KÖK

Snyggt och tidlöst HTH-kök med vita skåpsluckor, bänkskiva + stänkskydd i granit, integrerad diskmaskin, induktionshäll, kombiugn med micro, köksfläkt samt integrerad K/F. Samtliga vitvaror från Siemens.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt med lättmöblerade ytor och utgång till balkongen. Plats för soffgrupp, tv och soffbord samt gott om matplats för större middagssällskap.

SOVRUM 1

Rogivande sovrum med fönster mot innergården. Här ifrån når du den rymliga klädkammaren/förrådet. Utgång till balkong.

SOVRUM 2

Mysigt sovrum med fönster mot den egna balkongen. Samma fina gov som i övriga lägenheten och vitmålade väggar.

BALKONG

Stor balkong i både sy- och västläge. Plats för bord och stolar samt blommor och plantering. Balkongen är av prefabricerad betong med räcken i mässingsplåt med glasdetaljer. Utgång från både det större sovrummet och vardagsrum/ matplats

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
4 525 kr/mån
Kommentar till avgiften

I avgiften ingår värme, kallvatten och TV och bredband (100Mbit).

Avgiftsändringar

Inga planerade avgiftsändringar för 2019.

Hemförsäkring
257 kr/månad
Varmvatten, värme(över 21 grader) & el
498 kr/månad
Summa driftskostnader
755 kr/månad
Personer i hushållet
2

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Underbart läge på Kungsholmen med närhet till innerstadens puls med krogar, affärer, restaurangbesök samt spontana träningspass i parkmiljö. Samtidigt har du lika nära till skolor, förskolor, kommunikationer och sjukvård. Dessutom har du nära till strandpromenaden med allt vad det innebär av restauranger, krogar och bad vid Kristinebergsklipporna. Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  Kommunikationer

  Tack vare det geografiska läget med T-bana på gångavstånd, busstrafik med linje 49 till Fridhemsplan och linje 56 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har du stora tidsvinster vart du än behöver åka. Tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och gröna linjen i Thorildpslan.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte