Mariehäll/Bromma

Kratsbodavägen 44 A, 1tr

 • 2 180 000 kr
 • 26 kvm
 • 1 RoK
 • 1 309 kr/mån

Modern & välplanerad 1:a med stor balkong!

-Juridisk person tillåts som medlem i föreningen- Här har du ett hem som har allt du kan önska dig för ett bekvämt och lyxigt liv med en stor balkong som du kan göra till din egna oas med utemöbler och blomkrukor! Köket är helt perfekt i en tidlös stil och utrustat med integrerade vitvaror. Öppen planlösning mot vardagsrum gör det luftigt och lättmöblerat. Läget är utmärkt för dig som gillar natur och sjölivet samtidigt som närheten finns till Sundbybergs puls i Signalfabriken och längst Landsvägen. På några minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer som pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. För den som vill in mot stan är det enklast att ta en promenad eller cykla längst vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen.

Pris

2 180 000 kr

Mäklare

Allrum med stora fönster

Utgång till rymlig balkong

Härlig balkong med plats för utemöbler!

Detaljer, kök och säng

Viktig visningsinformation

Från allrummet når du den stora balkongen

Vy mot det moderna köket

Stilfullt kök med integrerad K/F

En av föreningens takterrasser (illustrationsbild från föreningens hemsida)

Vy från hallen

Balkong

Badrum med vitkaklade väggar och grå klinkers

Praktiskt badrum med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare

Välkommen till Kratsbodavägen 44A

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
1 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
26 kvm
Enligt Föreningens ekonomiska förvaltare.
Månadsavgift:
1309 kr
Pris:
2 180 000 kr
Lgh Nr:

0111

Våning:
1/7
Byggår:
2018
Område:

Mariehäll/Bromma

Andelstal:
0,41

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Alprosen i Mariehäll

Bildades
2014
Byggår

2018

Juridisk person
Ja
Hiss
Ja
Våning
1/7
Andelstal

0,41

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Alprosen i Mariehäll äkta bostadsrättsförening som bildades 2014 och består av 109 bostadslägenheter och 3 lokaler fördelade på adresserna Kratsbodavägen 44-46 i Bromma och äger fastigheten Stockholm Alphyddan 11.

Kostnad för varmvatten och el tillkommer separat. Individuell mätning och debitering enligt förbrukning. Föreningen har ett gemensamt el-avtal med Skellefteå Kraft. Lokaler som hyrs ut, bland annat till 24 Fitness och populära Bun Meat Bun.

Överlåtelseavgift (1 183 kr) och pantsättningsavgift (473 kr/ pant) betalas av köpare.

Värme- och ventilationsanläggning

Bergvärme. Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Planerade renoveringar

Inga renoveringar planerade då byggnaderna är nyuppförda. Därför bedöms inte något fastställbart underhållsbehov föreligga utöver sedvanligt löpande underhållsbehov.

Övriga utrymmen

Två gemensamma takterasser finns att nyttja i föreningen. Barnvagnsrum finns i gemensam källare under byggnaderna. Cykelförråd finns på gårdsplanen. Miljörum för sortering finns på gårdsplanen. Alprosen har även en poolbil som alla medlemmar i föreningen får hyra.

TV/Internet

Bredbandsbolaget är leverantör av bredband 250/100mbit, fiber in i lägenheten som debiteras separat (165 kr/ mån). Must-carry kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering

Garage finns under fastigheten som nås via hiss och trappor. Föreningen har 52 garageplatser som kostar 1300,50 kr/mån att hyra, det finns även 2 parkeringsplatser på gården som kostar 650 kr/mån. Föreningen har en bilpool som medlemmarna kan nyttja.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall

Funktionell hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderob. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Säkerhetsdörr. Från hallen når du kök och duschrum.

Kök

Från hallen når man bostadens kök som följer in i vardagsrummet. Stilrent kök i vitt utförande med vita luckor, svart bänkskiva och svart stänkskydd. Köket är utrustat med ugn (rostfri), induktionshäll, mikro, kyl/frys samt spiskåpa med kökslucka.

Allrum

Rymligt och lättmöblerat allrum med plats för säng, garderober, soffa och TV. Fönster mot innergården och utgång till balkong!

Duschrum/WC

Fräscht duschrum med svart klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch med vikbara väggar, vit kommod, spegelskåp och en praktisk kombimaskin.

Övrigt

Till bostaden hör inget förråd.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
1 309 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår kallvatten och värme (+165 kr obligatoriskt tillägg för bredband/tv).

Driftskostnader
Hemförsäkring
145 kr/månad
El och varmvatten
299 kr/månad
Summa driftskostnader
444 kr/månad
Personer i hushållet
1
Överlåtelseavgift
1 208 kr betalas av Köpare
Pantsättningsavgift
473 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Området mellan Bromma och Sundbyberg befinner sig i ett expansivt skede. Området kan närmast beskrivas som ett härligt möte mellan naturen och det urbana. I området byggs tusentals bostäder och kommunikationerna skapar goda förbindelser med omvärlden. Den här typen av område lockar till sig unga och kreativa människor som vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Här får du chansen om att vara med om någonting helt nytt och sätta din egen prägel på en hittills outnyttjad del av Stockholm.

  Ett stenkast från lägenheten ligger populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro. I anslutning till parken finns skogspartier med klätterträd och berghällar. Parker som Marabouparken, Lönnebergaparken och Åparken finns på gångavstånd. Från bostaden är det nära till Bällstaån, som erbjuder fina promenad- och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.

  I området finns bland annat skolor, förskolor, parker, aktivitetsplatser för stora och små, restauranger, affärer och butiker. Sundbybergs Centrum som enbart ligger inom 10-15 minuters gångavstånd erbjuder även mycket bra service med flertal mysiga restauranger, caféer, pubar, shopping och gym.

  Kommunikationer

  Området har goda kommunikationer i form av buss, tvärbana och pendeltåg. Förbindelserna kommer förbättras ytterligare med den nya tvärbanan. När den är fullt utbyggd kommer det att finnas snabba spårförbindelser till Sundbyberg, Bromma flygplats, Kista och Alvik samt flertal närförorter söder om innerstaden.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte