Bromma

Kratsbodavägen 44 A

 • 2 350 000 kr
 • 26 kvm
 • 1 RoK
 • 1 309 kr/mån

Modern & välplanerad 1:a med stor balkong!

Ring för visning: 076 110 10 06.

Välkommen till denna unika 1:a i Brf Alprosen!

Här har du ett hem som har allt du kan önska dig för ett bekvämt och lyxigt liv med en stor balkong som du kan göra till din egna oas med utemöbler och blomkrukor! Köket är helt perfekt i en tidlös stil och utrustat med integrerade vitvaror. Öppen planlösning mot vardagsrum som ör lättare möblera.

Läget är utmärkt för dig som gillar natur och sjölivet samtidigt som närheten finns till Sundbybergs puls i Signalfabriken och längst Landsvägen. På några minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer som pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. För den som vill in mot stan är det enklast att ta en promenad eller cykla längst vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen.

Pris

2 350 000 kr

Mäklare

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
1 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
26 kvm
Månadsavgift:
1309 kr
Pris:
2 350 000 kr
Lgh Nr:

0111

Våning:
1/7
Byggår:
2018
Område:

Bromma

Andelstal:
0,41%

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Alprosen i Mariehäll

Bildades
2014
Byggår

2018

Hiss
Ja
Våning
1/7
Andelstal

0,41

Allmän information

Brf Alprosen i Mariehäll består av 109 bostadslägenheter och 4 lokaler fördelade på två huskroppar. 5-ledarsystem. Föreningen har ett gemensamt el-avtal. Individuell mätning och debitering enligt förbrukning. Kallvatten ingår i avgiften, individuell mätning och debitering av varm vatten enligt förbrukning. Uppvärmning sker med bergvärmepump. Lägenheter värms med tilluft. Uppvärmning upp till 21 grader ingår i avgiften. Reglering av värmen sker via en rumsregulator

Värme- och ventilationsanläggning

Bergvärme. Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Övriga utrymmen

Förrådsrum och barnvagnsrum finns i gemensam källare under byggnaderna. Cykelförråd finns i gemensamt utrymme på gårdsentréplan.

TV/Internet

Bredbandsbolaget är leverantör av bredband 250/100mbit, fiber in i lägenheten som debiteras separat (165 kr/ mån). TV Must-carry kanaler ingår i månadsavgiften

Parkering

Föreningen har ett garage med 52 garageplatser och två parkeringsplatser.
Kostnad: 1275 kr/ mån respektive 500 kr/ mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall

Funktionell hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderob. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Säkerhetsdörr. Från hallen når du kök och duschrum.

Kök

Från hallen når man bostadens kök som följer in i vardagsrummet. Stilrent kök i vitt utförande med vita luckor, svart bänkskiva och svart stänkskydd. Köket är utrustat med ugn (rostfri), induktionshäll, mikro, kyl/frys samt spiskåpa med kökslucka.

Allrum

Rymligt och lättmöblerat allrum med plats för säng, och garderob samt soffa och plats för TV. Fönster mot innergården och utgång till balkong!

Duschrum/WC:

Fräscht duschrum med svart klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch med vikbara väggar, vit kommod, spegelskåp och en praktisk kombimaskin.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  1 309 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  I avgiften ingår värme och kallvatten.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Området mellan Bromma och Sundbyberg befinner sig i ett expansivt skede. Området kan närmast beskrivas som ett härligt möte mellan naturen och det urbana. I området byggs tusentals bostäder och kommunikationerna skapar goda förbindelser med omvärlden. Den här typen av område lockar till sig unga och kreativa människor som vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Här får du chansen om att vara med om någonting helt nytt och sätta din egen prägel på en hittills outnyttjad del av Stockholm.

  Ett stenkast från lägenheten ligger populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro. I anslutning till parken finns skogspartier med klätterträd och berghällar. Parker som Marabouparken, Lönnebergaparken och Åparken finns på gångavstånd. Från bostaden är det nära till Bällstaån, som erbjuder fina promenad- och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.

  I området finns bland annat skolor, förskolor, parker, aktivitetsplatser för stora och små, restauranger, affärer och butiker. Sundbybergs Centrum som enbart ligger inom 10-15 minuters gångavstånd erbjuder även mycket bra service med flertal mysiga restauranger, caféer, pubar, shopping och gym.

  Kommunikationer

  Området har goda kommunikationer i form av buss, tvärbana och pendeltåg. Förbindelserna kommer förbättras ytterligare med den nya tvärbanan. När den är fullt utbyggd kommer det att finnas snabba spårförbindelser till Sundbyberg, Bromma flygplats, Kista och Alvik samt flertal närförorter söder om innerstaden.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!