Huddinge centrum

Lackerargränd 3, vån 2

 • 1 795 000 kr
 • 29 kvm
 • 1 RoK
 • 2 115 kr/mån

Ett perfekt förstagångsboende!

Fantastisk 1:a med BALKONG och toppenläge i centrala Huddinge. Du erbjuds bland annat ett stilfullt, funktionellt kök och ett rymligt badrum med egen tvättsektion.

 • I Huddinge Centrum finns all serviceutbud du kan tänka dig; butiker, restauranger, gym samt goda kommunikationer med bussar och pendeltåget som tar dig till city på 16 minuter!
 • 3-5 min promenad from pendeltågsstationen och centrum.
 • Studenter har tre minuter till Södertörns högskola med pendeltåget och enkla, snabba resvägar till andra lärosäten i Stockholm.

Tillträde: Preliminärt vecka 43-44.

Kontakta Pamela Aguilar för mer info: 0761101006 eller pamela@grandfast.se

Pris

1 795 000 kr

Mäklare

Exempelbild, inredning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
1 RoK varav sovrum
Boarea:
29 kvm
Månadsavgift:
2115 kr
Pris:
1 795 000 kr
Lgh Nr:

1-1206

Våning:
2/5
Byggår:
2018
Område:

Huddinge centrum

Andelstal:
0,5754%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Sjödalsterrassen, 769630

Byggår

2018

Hiss
Ja
Våning
2/5
Andelstal

0,5754%

Andelstal insats

0,5773%

Allmän information

Brf Sjödalsterrassen 2 förvaltar 109 bostädsrätter på adresserna Lackerargränd 1, 3, 5, Finslipargränd 2 och 4och Sjödlasvägen 21A, 21B, 21D, 21E, 21F, 21G och 21H. Föreningen innehar tre lokaler om ca 78 kvm vardera.

I föreningen finns 57 garageplatser. Ett antal platser kommer att förberedas för laddning av elbilar. För pris och kösystem vänligen kontakta styrelsen.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.

Övriga utrymmen

Cykelrum finns intill trapphus 2 och 3. Barnvagns- och rullatorsplats finns vid alla entréer. Lägenhetsförråd finns på våning 0.

TV/Internet

Digitaltv via Telia

Bredband via Telia.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Funktionell hall med goda förvaringsmöjligheter i form av 2 st garderober, 1 linneskåp samt 1 städskåp. Genomgående ekparkett samt vitmålade väggar och tak. Säkerhetsdörr.

Kök/Vardagsrum

Från hallen når man bostadens kök som följer en in i vardagsrummet. Stilrent kök i vitt utförande med vita luckor och vitt stående kakel ovan arbetsbänk. Vitvaror från Siemens, bestående av inbyggnadsugn, induktionshäll, mikro i högskåp, kyl/frys samt fläkt. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum/allrum med stort fönster som skänker rikligt med ljusinsläpp. Utgång till balkong.

Duschrum/wc

Fräscht duschrum med svart klinker på golv och kakel på väggarna. Utrustat med wc, dusch med duschvägg, tvättställl med vit kommod, spegelskåp med belysning samt kombimaskin.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 115 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  Inkl. värme, kallvatten Kabel-tv och bredband.

  Hushållsel
  97 kr/månad
  Varmvatten
  85 kr/månad
  Summa driftskostnader
  182 kr/månad
  Personer i hushållet
  1

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration behövs ej
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!