Centrala Huddinge

Lackerargränd 3, vån 6

 • 2 590 000 kr
 • 47 kvm
 • 2 RoK
 • 2 915 kr/mån

Nyproducerad 2:a högst upp i huset.

Bli först att flytta in i denna fantastiska 2:a i bästa läge högst upp i huset! Stor balkong om 7 kvm i sydöst med fria vyer över omgivningarna och bra sol läge. Välplanerad och ljus bostad med härlig rymd och en takhöjden på hela 3 meter. Lägenheten erbjuder en trivsam och öppen planlösning med ett modernt kök, rymligt vardagsrum och ett stort sovrum med inbyggda garderober. I denna bostad finns även möjligheten att utnyttja takhöjden och bygga ett sovloft! Fräscht helkaklat badrum utrustat med dusch, wc och bekvämligheten av en kombimaskin. Denna bostad är nyproducerad i toppskick och passar perfekt för er som söker ett modernt boende med alla bekvämligheter. Centralt belägen endast en kort promenad från Huddinge Centrum och ca 15 min till Stockholm C med pendeltåget. Populär förening med trevlig innergård och en gemensam takterrass med utekök, grillar, solsängar och sittgrupper, en perfekt plats att nyttja under varma sommardagar tillsammans med dina vänner!

 • Hela 3 m i takhöjd och stor balkong i sydöst
 • Garage som enkelt nås med hiss
 • Extra förvaringsmöjligheter i eget förråd.
 • Möjlighet till snabbt tillträde.
 • C:a 6 minuter till Pendeltåg och bussar

Missa inte denna fantastiska bostad! Kontakta ansvarig mäklare för visning 070 575 33 13

Visning

 • Söndag 20/01 kl 14:30-15:00Öppen visning. Varmt välkommen!
 • Måndag 21/01 kl 17:30-18:00Anmälan krävs via ansvarig mäklare

Pris

2 590 000 kr

Mäklare

Trehörningen
Rådsparken
Ågesta Golfklubb
Huddinge Centrum
Huddinge Centrum

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
47 kvm
Månadsavgift:
2915 kr
Pris:
2 590 000 kr
Lgh Nr:

1-1601

Våning:
6/6
Byggår:
2018
Område:

Centrala Huddinge

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Sjödalsterrassen 2

Bildades
2015
Byggår

2018

Hiss
Ja
Våning
6/6
Andelstal insats

0,9622%

Andelstal avgift

0,7931%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Sjödalsterrassen 2 förvaltar 109 bostädsrätter på adresserna Lackerargränd 1, 3, 5, Finslipargränd 2 och 4och Sjödlasvägen 21A, 21B, 21D, 21E, 21F, 21G och 21H. Föreningen innehar tre lokaler om ca 78 kvm vardera.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburna radiatorer. Mekaninsk till- och frånluftsventilation med möjlighet till forcering i kök.

Övriga utrymmen

Cykelrum finns intill trapphus 2 och 3. Barnvagns- och rullatorsplats finns vid alla entréer. Lägenhetsförråd finns på våning 0.

TV/Internet

Digitaltv via Telia. Bredband via Telia. Fiber med trådlös uppkoppling inom lägenheten. Home play wi-fi från Telia.

Parkering

I föreningen finns 57 garageplatser. Kostnad: 1 375 kr/månad. Ett antal platser kommer att förberedas för laddning av elbilar.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Funktionell hall med goda förvaringsmöjligheter i form av rymlig garderob med skjutdörrar, 1 linneskåp samt 1 städskåp. Genomgående ekparkett samt vitmålade väggar och tak. Säkerhetsdörr.

Kök/Vardagsrum

Bostadens har en öppna planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp och utgången till en 7 kvm balkong med bra solläge. Stilrent kök i vitt utförande med vita luckor och vitt stående kakel ovan arbetsbänk. Vitvaror från kvalitativa Siemens, bestående av inbyggnadsugn, induktionshäll, mikro, kyl/frys samt fläkt. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa, bord och tvbänk.

Sovrum

Generöst sovrum med plats för en dubbelsäng och gott om förvaring i garderob med skjutdörrar. Stort fönster med fint ljusinsläpp.

Duschrum/wc

Fräscht duschrum med mörkt klinker på golv och ljust kakel på väggarna. Utrustat med wc, dusch med duschvägg, tvättställ med vit kommod, spegelskåp med belysning samt kombimaskin.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 915 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  Inkl värme, kabeltv och bredband. Exklusive hushållsel och varmvatten.

  Hushållsel
  134 kr/månad
  Uppvärmning
  117 kr/månad
  Summa driftskostnader
  251 kr/månad
  Personer i hushållet
  2

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Huddinge kommun har vackra vidsträckta naturreservat, sjöar och djupa skogar. Här finns friluftsområde för både löprundor med utomhusgym, promenader och bad. Området ligger på kort avstånd från Huddinge Centrum med all tänkbar service och butiker som bland annat apotek, bibliotek, vårdcentral, pendeltågsstation, bussterminal och en variation av restauranger. Huddinge centrum är ett levande centrum - här finns över 400 bostadslägenheter kring de båda torgen Forelltorget och Sjödalstorget. För mer information, besök gärna http://www.huddingecentrum.se/

  Kommunikationer

  Bra kommunikationer med bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter och Södertälje på ca 25 minuter.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration behövs ej
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!