Skärholmen/ Vårby Gård/ Huddinge

Lammholmsbacken 197, vån 1

 • 2 095 000 kr
 • 65.5 kvm
 • 2.5 RoK
 • 3 696 kr/mån

Underbar 2,5:a där det bara är att flytta in!

Accepterat pris, ring för visning: 0761101006 Välkommen till denna eleganta och snyggt renoverade 2,5:a med inglasad balkong.

Bostaden har allt för en bekväm vardag; ett ordentligt kök för att laga härliga middagar med familj och vänner och ett stort, ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ekparkett på golv och ljusa målade väggar i samtliga rum. Från bostaden har du nära till föreningens gym och har tvättstuga i samma hus. Närhet till Skärholmen Centrum och Kungens kurva med mycket affärer, restauranger m.m. Bra förening nära T-bana, badplats och promenader.

Pris / bud

2 095 000 kr
 • # Datum Bud

Mäklare

Utgång till balkongen
Underbart vardagsrum
Underbar inglasad balkong
Elegant kök
Matplats för 4-6 personer
Sovrum
Snyggt badrum med allt du behöver
Storskaligt kakel på väggarna och golvvärme
Hall
Föreningens gym
Välkommen till Lammholmsbacken 197
Vacker allé utanför porten

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2,5 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
65.5 kvm
Månadsavgift:
3696 kr
Pris:
2 095 000 kr
Lgh Nr:

45-2016-1-24

Våning:
1/3
Byggår:
1972
Område:

Skärholmen/ Vårby Gård/ Huddinge

Andelstal:
0,45545%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

HSB Bostadsrättsförening Vårby gård i Huddinge

Byggår

1972

Hiss
Nej
Våning
1/3
Andelstal

0,45545

Andelstal avgift

0,45545

Markägare
Marken är tomträtt
Allmän information

HSB Brf Vårby gård är en stor förening som består av 192 lägenheter +4 nybyggda ettor i tidigare dagislokal i hus byggda i början av 70- talet. Föreningen äger våra två bostadshus och innehar marken med tomträtt. Tomträtten omfattar parkeringarna öster och väster om bostadshusen samt gräsytor norr och söder om husen.
Lägenheterna är mellan 29 m² och 101,5 m². Husen kallas sedan uppförandet för A och B. A ligger närmast Lammholmsbacken. Pantsättningsavgift 465 kr och överlåtelseavgift 1163 kr. Betalas av köparen.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.

Övriga utrymmen

Föreningen har ett övernattningsrum ,tvättstugor, en expedition, en hobbylokal, en festlokal, en bastu och ett gym.

Fritidslokalen som rymmer 30 personer. Den kan hyras för privata fester och tillställningar. Kostnaden är 200 kr per tillfälle. I B-huset, samma nedgång som till tvättstugan, finns motionsrummet/gymmet. Tillgång till gymmet får du via din aptusbricka . Kostnad 200 kr. Övernattningsrummet kan hyras för en 200 kr/dygn. Rummet finns bredvid port 185 och är utrustat med fyra sovplatser.

Det finns 4 vanliga tvättstugor och en grovtvättstuga. Närmsta tvättstuga ligger i samma hus.

TV/Internet

Föreningen har ett grundutbud av tv-kanaler Kanalerna är analoga, vilket innebär att hushållen kan se grundutbudet i alla sina tv-apparater utan digitalbox. Dessa kanaler ingår i månadskostnaden för din bostadsrätt. Önskar du ytterligare kanaler, en kostnad du själv får stå för, kontaktar du Comhem.

Föreningen har bredbanduttag via Bredbandsbolaget. Uttaget sitter placerat utanför ytterdörren i din hall.

Parkering

Föreningen har totalt 165 st. parkeringsplatser fördelat på två parkeringar. Reglerna för p-platserna är att man inte kan hyra fler p-platser än vad det finns bilar i hushållet men maximalt två.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall:

Praktisk hall med slittåligt klinker på golv med golvvärme. Här finns gott om plats för hatthylla och skoställ. Infällda spotlights med dimmerfunktion som fortsätter in i vardagsrummet.

Vardagsrum

Underbart vardagsrum med vacker ekparkett på golv vitmålade väggar och plats för soffgrupp, TV, fåtölj, arbetshörna och/ bokhyllor. Utgång till balkongen.

Kök

Elegant mörkt kök som bryts av med vackert vitt kakel med fasade kanter. Utrustat med inbyggd mikro, ugn, fläkt, diskho, spis, rostfritt K/F. Arbetsbelysning ovan arbetsbänk. Spotlights i tak. Matplats för 4-6 personer intill fönster.

Sovrum

Rogivande sovrum med plats för stor säng, nattduksbord och garderob. Målade väggar i vitt.

Klädkammare

Stor klädkammare med vita väggar, ekparkett på golv och flertalet garderober. Detta rum kan göras om till arbetsrum eller ett mindre sovrum. Infällda spotlights med dimmerfunktion.

Badrum

Fräscht och stort badrum med klinker på golv och storskaligt, vitt kakel som bryts av mörkt kakel på väggen längs toaletten. Badrummet är utrustat med wc, handfat, kommod, spegel, badkar med dusch, tvättpelare med tvättstuga och torktumlare. Vädringsfönster och golvvärme.

Balkong

Stor balkong som blir som ett extra rum om somrarna! Den är inglasad och vetter mot den vackra allén med körsbärsträden precis utanför. Möblera med utemöbler och gör till din egna oas med blomkrukor och odlingar!

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 696 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  I avgiften ingår värme, VA och kabel-TV.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Genom Vårby Gård går tunnelbana, röda linjen, mot Norsborg. Busslinjer finns mot Skärholmen, Kungens kurva och Huddinge centrum. Linje 740 går längs Bäckgårdsvägen, som löper rakt genom Vårby Gård. Under sommaren trafikerar Strömma kanalbolag ångbåtar från Vårby brygga för resor till Birka. Se vidare www.stromma.se

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Lördag 29 dec 2018
  Energiprestanda: 116 kWh/m2
  Energiklass: E
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!