Älta

Lillvägen 14

 • 3 500 000 kr
 • 81 kvm
 • 3 RoK
 • 5 199 kr/mån

Gavel-3:a med balkong i sydväst och fin vy över innergård

Välkommen till denna välplanerade 3:a möjliga 4:a med underbart ljusinsläpp från tre väderstreck. Här bor du perfekt med insynsskyddat läge, stora sociala ytor, och grönskande vy från alla fönster. Bostaden har en balkong med sol hela dagen och härlig utsikt över den fina innergården med lekplats som inspirerats av områdets historia. Lägenheten kan enkelt disponeras som en fyra med två stora sovrum och ett mindre rum som kan användas som ett mindre sovrum. I bostaden finns ett vinkelkök med trevlig matplats invid fönstret, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och flera förvaringsmöbler, två stora sovrum och en mycket trevlig innehall som binder ihop samtliga rum och ger extra rymd. Möjlighet att hyra förråd, i entréplanet finns en stor tvättstuga och det finns möjlighet till parkeringsplats och gästparkering.

Närmsta busshållplats ligger några minuter från bostaden och området erbjuder goda bussförbindelser med täta avgångar till både Slussen, Nacka och Gullmarsplan. Bostaden ligger i närhet till fin natur och det finns flera badplatser i området så som Stensöbadet, Älta friluftsbad, Strålsjöbadet, Flatenbadet, Skrubbabadet och Hellasgården. I området finns även matvarubutik, Älta IP, Ishall, populära Hellasgården, Nacka naturvård, Äventyrsbana samt Golfbana.

För privatvisning kontakta Jennie Capp 070 575 33 13

Pris

3 500 000 kr
 • Aktuellt bud: 3 200 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  2 tor 30 aug 19:57 3 200 000 kr
  1 mån 13 aug 16:31 3 100 000 kr

Mäklare

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
81 kvm
Månadsavgift:
5199 kr
Pris:
3 500 000 kr
Lgh Nr:

3041

Våning:
3/4
Byggår:
1993
Område:

Älta

Andelstal:
0,67617%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Snöstjärnan

Byggår

1993

Hiss
Ja
Våning
3/4
Andelstal

0,67617

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Bostadsrättsföreningen Snöstjärnan ligger vackert i Älta, Nacka och består av 179 moderna lägenheter. Området består av fyra gårdar med både låghus och något högre hus bestående av 4 våningar. Husen är byggda 1993 och föreningen ombildades till bostadsrätter under 2004.

I bostadsrättsföreningen finns fyra lekparker, en på varje gård. Gårdarna omnämns som röda-, blåa-, gröna- och gula gården, vilket man snabbt förstår när man sett gårdarna.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme, ingår i månadsavgiften. Ventilation: Via fläkten. (Den får inte bytas ut) Fönster: 2-glas El: Finns både jordade- och ojordade uttag i lägenheterna.

Övriga utrymmen

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd på gårdarna, ett barnvagnsrum finns nästan på varje våningsplan.

Förråd: Varmförråd: 200kr/månad. Kallförråd: 150kr/månad. Separat kö.

Tvättstuga: En tvättstuga finns i varje port. Dessa är nyligen renoverade och består av 2 st tvättmaskiner, 1 torktumlare samt ett torkskåp. Tvättmaskinerna är självdoserande så man behöver därför inte använda sig utav sitt egna tvättmedel.

Grovtvättstuga: Finns på Lillvägen 24. Bokas via informationstavlan som finns på Lillvägen 24. Här kan du tex. tvätta mattor och stora täcken.

Grovsoprum: Det finns ett grovsoprum där du kan slänga batterier, elektronik osv.

Gård & Området Innergård: Uteplats med gemensam grill samt trädgårdsmöbler. Cykelställ för cyklar.

TV/Internet

Internet: Föreningen har anslutit sig till ett gruppavtal med Bredbandbolaget fr. 250 kr/mån för 250 Mbit + 15 kanaler. Avgiften läggs på hyran. Önskar man ett större kanalutbud än vad som ingår så får man själv beställa och bekosta det.

Parkering

Boendeparkeringar samt ett flertal gästparkeringar med betalautomat. Parkering: 200kr/månad. Parkering med elstolpe: 250kr/månad.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Hall med plats för sittbänk och avhängning för ytterkläder och skor. Från hallen når man en stor innerhall/galleri som leder till resterande rum och skapar fin rymd i bostaden. Bostaden har genomgående fräscha ljusa väggar. Några av bostadens golv är beklädda med plastmatta som är av renoveringsbehov men kan enkelt bytas ut mot snygga trägolv om så önskas.

KÖK

Fräscht ljust kök från 2010 i vitt med stänkskydd av svart kakel mot en mörk bänkskiva i laminat. Fullt utrustat med ugn, kyl/frys, mikrovågsugn, induktionshäll samt diskmaskin. Invid ett stort fönstret finns en fin matplats och här finner du även utgången till bostadens trevliga balkong mot innergården. Ljusa väggar och plastmatta på golvet.

VARDAGSRUM

Mycket rymligt vardagsrum med fönster i två vädersträck och fin vy. Gott om plats för soffgrupp och förvaringsmöbler eller varför inte ett piano. Parkett golv i trä och ljusa väggar.

SOVRUM 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Fönster med fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och plastmatta på golvet.

SOVRUM 2

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Fönster med fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och plastmatta på golvet.

RUM 3

Rummet ligger i anslutning till hallen och kan disponeras som ett kontor, en stor klädkammare eller ett tredje sovrum. Ljusa väggar och plastmatta på golvet.

BADRUM

Renoverat badrum från 2009 med vitt kakel och tåligt mörkt klinkergolv. Badkar med dusch och en fin mosaikvägg som matchar det mörka golvet. Inrett med WC, kommod av trä med handfat och spegelskåp med belysning samt ett förvaringsskåp i samma serie. Litet fönster som skänker fint ljus till ytan.

BALKONG

Härlig balkong i högt och fritt sydvästläge. Fin utsikt mot den trevliga innergården som har en mysig lekplats som inspirerats av områdets historia. Gott om plats för bord och stolar samt krukväxter och en förvaringsbänk.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 199 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  Inklusive värme, vatten samt internet.

  Avgiftsändringar

  För närvarande finns det inga planerade avgiftshöjningar för 2018.

  Överlåtelseavgift
  1 400 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  I Älta har du nära till sjöar, natur samt ett mindre centrum där du hittar ICA Nära, två restauranger, caféet Söta Drömmar, frisör, kiosk samt en relativt nyöppnad blombutik. Närhet till förskolor, skola och centrum gör området mycket attraktivt att bo i. Här bor man nära kommunikationer, promenadstråk och naturen samt inom kortavstånd till Älta centrum med allt du behöver för en smidig vardag, och dessutom finns Sickla Köpkvarter endast en kort bilfärd bort. Området erbjuder flera utomhus aktiviteter med bollplaner, tennisbanor, motionsspår, skidspår, skridskobanor, en 9-håls golfbana och ett av Stockholms populäraste MTB-områden. Här bor du omgiven av grönområden såsom Hedvigslundsparken, Nackareservatet och Hellasgården bland annat och med endast 20 min till Stockholms city.

  I närområdet finns det flera grundskolor och förskolor: Älta skola, en kommunal grundskola med ca 550 elever från förskoleklass-årskurs 6. Kolarängensförskola, Solängens förskola, Älta gårds förskola och en ny förskola med åtta avdelningar är planerad att byggas i närheten av Älta centrum.

  Kommunikationer

  Området erbjuder goda bussförbindelser med täta avgångar till både slussen och Gullmarsplan: Gullmarsplan - Snabbuss 801, resan tar ca 17 minuter Slussen - Buss 401, och resan tar ca 25 minuter. Nacka sjukhus - Buss 821 tar ca 25 minuter. Nacka forum - Buss 840 ca 10 minuter. Tyresö - Promenad på ca 20-30 minuter via Storkällan eller 10 minuter med cykel.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 4 apr 2013
  Energiprestanda: 116 kWh/m2
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!