Kungsholmen

Lindhagensterrassen 9, vån 12

  • 77.5 kvm
  • 3 RoK
  • 3 088 kr/mån

Öppen planlösning - härlig utsikt - stor balkong med kvällssol!

*VISNINGAR KOMMER ATT HÅLLAS EFTER SOMMAREN. LÄMNA GÄRNA EN INTRESSEANMÄLAN I ANNONSEN* Högt upp i huset på våning 12 finner vi denna mycket välplanerade 3:a med en rejäl inglasad balkong med kvällssol och storslagen utsikt. Lägenheten är i mycket gott skick och har en modern öppen planlösning mellan det stilrena köket och luftiga vardagsrummet. Här nås även balkongen direkt från vardagsrummet, vilket är precis så som man vill ha det! Det höga läget och den öppna planlösningen gör att lägenheten blir otroligt ljus och trivsam. Här erbjuds även två sovrum i bra storlek, rikligt med förvaringslösningar och ett rymligt samt snyggt badrum. Sammanfattningsvis är det en helt perfekt lägenhet för både singeln, paret eller barnfamiljen. Varmt välkomna på visning! Området är en av Stockholms mest expansiva och populära stadsdelar. Här ges närhet till precis allt från grönska i Rålambshovsparken till badmöjligheter vid Smedsuddsbadet och Hornsbergs strand. Västermalmsgallerian och Fridhemsplan ligger på bekvämt gångavstånd där ni finner all tänkbar service. Precis runt hörnet ligger även Lindhagens galleria med bl.a. matbutik, Systembolaget, apotek etc. Bra restauranger och matvarubutiker i närområdet till ypperliga kommunikationer med tunnelbana och buss.

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Lindhagensterrassen 9

Välkommen till Lindhagensterrassen 9!

Friskis och Svettis rakt utanför porten

Hornsbergs strand i behagligt promenadavstånd

Lindhagens galleria med Ica Maxi, frisörsalong, restauranger och Systembolaget

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Populära restaurang Piren

Utegym längs vattnet

Kvällsbild över Hornsbergs strand

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
77.5 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
3088 kr
Lgh Nr:

3122

Byggår:
2009
Område:

Kungsholmen

Andelstal:
0,41900%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Lindhagensterrassen 3

Bildades
2006
Byggår

2009

Juridisk person
Nej
Hiss
Ja
Våning
12
Andelstal

0,41900%

Andelstal avgift

0,42%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Bostadsrättsföreningen Lindhagensterrassen 3 består av 3 st hus byggda 2009-2010 med adress Lindhagensterrassen 9, 19 och 27 på Kungsholmen i Stockholm. Föreningen har 253 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 5 lokaler upplåtna med hyresrätt.

Föreningens lokalhyresgäster är: Marino Café och Pizzeria, Art Sushi, Viking kemtvätt, Idrottsskadecentrum, Greattech Stockholm (Datorbutik)

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Planerade renoveringar

Det finns inga beslutade renoveringar.

Övriga utrymmen

Tvättstuga i port 19 och föreningslokal i port 27. Rum för cyklar finns i varje hus på plan 2 (entréplan), med ingång utomhus, från Lindhagensterrassen. Rum speciellt avsedda för barnvagnar, rullatorer och rullstolar finns inomhus vid hissarna på plan 2 (entréplan). Soprum i port 27. Terrasser finns i varje hus på vån 15.

TV/Internet

TV - Alla medlemmar har genom föreningens avtal tillgång till 18 kanaler via SAPPA:s utbud.

Bredband - Leverantör är Stockholms stadsnät, 1000/1000 Mbit/s.

Parkering

Föreningens fastighet Gångaren 21 disponerar 80 st garageplatser för bil som hyrs ut till de boende via Corepark, tel 08-650 02 15.

De platser som tillhör föreningen hyrs endast ut till föreningens medlemmar.

Det kan även finnas en möjlighet att hyra plats i de allmänna delarna av garaget via Corepark. Här finns även ett antal MC-platser.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
3 088 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk avgift på 157 kr/mån tillkommer för TV och bredband 1000/1000 mbit/s.

Avgiftsändringar

Det finns inga beslutade avgiftsförändringar.

Personer i hushållet
4
Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift
473 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte