Kungsholmen

Lindhagensterrassen 9, vån 12

 • 6 195 000 kr
 • 77.5 kvm
 • 3 RoK
 • 3 088 kr/mån

Öppen planlösning - härlig utsikt - stor balkong med kvällssol!

Högt upp i huset på våning 12 finner vi denna mycket välplanerade 3:a med en rejäl inglasad balkong med kvällssol och storslagen utsikt. Lägenheten är i mycket gott skick och har en modern öppen planlösning mellan det stilrena köket och luftiga vardagsrummet. Här nås även balkongen direkt från vardagsrummet, vilket är precis så som man vill ha det! Det höga läget och den öppna planlösningen gör att lägenheten blir otroligt ljus och trivsam. Här erbjuds även två sovrum i bra storlek, rikligt med förvaringslösningar och ett rymligt samt snyggt badrum. Sammanfattningsvis är det en helt perfekt lägenhet för både singeln, paret eller barnfamiljen. Varmt välkomna på visning! Området är en av Stockholms mest expansiva och populära stadsdelar. Här ges närhet till precis allt från grönska i Rålambshovsparken till badmöjligheter vid Smedsuddsbadet och Hornsbergs strand. Västermalmsgallerian och Fridhemsplan ligger på bekvämt gångavstånd där ni finner all tänkbar service. Precis runt hörnet ligger även Lindhagens galleria med bl.a. matbutik, Systembolaget, apotek etc. Bra restauranger och matvarubutiker i närområdet till ypperliga kommunikationer med tunnelbana och buss.

Pris

 • Aktuellt bud: 6 600 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 tor 3 sep 10:37 6 600 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Ljust vardagsrum

med fönster i två väderstreck

Vy mot vardagsrum och matplats/kök

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Inglasad balkong med milsvid utsikt!

Viktig visninfo

Ordentligt arbetskök med stora ytor för matlagning

Matplats för stora middagssällskap

Från matplats mot kök och hall

Stilfullt kök med kyl och frys i rostfritt

Detalj, kök

Stort sovrum med garderober

Sovrum 2 med fönster mot den egna balkongen

Fräscht badrum med bl.a. tvättmaskin och torktumlare

Hall med två garderober, ett städskåp samt överskåp

Välkomna till Lindhagensterrassen 9

Områdesbild

Friskis och Svettis rakt utanför porten

Hornsbergs strand i behagligt promenadavstånd

Lindhagens galleria med Ica Maxi, frisörsalong, restauranger och Systembolaget

Populära restaurang Piren

Utegym längs vattnet

Kvällsbild över Hornsbergs strand

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
77.5 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
3088 kr
Pris:
6 195 000 kr
Lgh Nr:

3122

Våning:
12/16
Byggår:
2009
Område:

Kungsholmen

Andelstal:
0,41900%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Lindhagensterrassen 3

Bildades
2006
Byggår

2009

Juridisk person
Nej
Hiss
Ja
Våning
12/16
Andelstal

0,41900%

Andelstal avgift

0,42%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Bostadsrättsföreningen Lindhagensterrassen 3 består av 3 st hus byggda 2009-2010 med adress Lindhagensterrassen 9, 19 och 27 på Kungsholmen i Stockholm. Föreningen har 253 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 5 lokaler upplåtna med hyresrätt.

Föreningens lokalhyresgäster är: Marino Café och Pizzeria, Art Sushi, Viking kemtvätt, Idrottsskadecentrum, Greattech Stockholm (Datorbutik).

Från oktober 2015 tar föreningen ut en avgift för andrahandsuthyrning, 10% av gällande prisbasbelopp.

För mer information vänligen se föreningens utförliga hemsida: https://www.lht3.se/

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Renoveringar

2014-2016 - Upprustning av entréer och korridorer.

2016-2017 - Byte av låssystem till elektroniskt passersystem.

2016-2017 - Byte till elektroniska postboxar.

2018 - Installation av dörröppnare på inre dörrar i entréer mot Lindhagensterrassen.

2019 - Anläggning av lekplats.

2019 - Installation av LED-belysning i port 9.

2019 - Laddboxar installerades på 10 av föreningens 80 garageplatser.

2020 - Byte av sopkomprimator.

Planerade renoveringar

2020 - Stamspolning.

2020 - Renovering av hissarna.

Övriga utrymmen

Tvättstuga i port 19 och föreningslokal i port 27. Rum för cyklar finns i varje hus på plan 2 (entréplan), med ingång utomhus, från Lindhagensterrassen. Rum speciellt avsedda för barnvagnar, rullatorer och rullstolar finns inomhus vid hissarna på plan 2 (entréplan). Soprum i port 27. Terrasser finns i varje hus på vån 15.

TV/Internet

Alla medlemmar har genom föreningens avtal tillgång till 18 kanaler via SAPPA:s utbud.

Bredband levereras av Stockholms stadsnät, 1000/1000 Mbit/s.

Det utgår en obligatorisk avgift på 157 kr/mån för kabel-tv och bredband.

Parkering

Föreningens fastighet Gångaren 21 disponerar 80 st garageplatser för bil som hyrs ut till de boende via Corepark, tel 08-650 02 15. Pris för dessa 1635 kr/mån. Det är för närvarande 30 st i kö. De platser som tillhör föreningen hyrs endast ut till föreningens medlemmar.

Det finns även möjlighet att hyra plats i de allmänna delarna av garaget. 430 st garageplatser, 10 st laddplatser för el- samt hybridbil. Här finns även ett antal MC-platser. Pris för garageplatserna är 2513 kr/mån + tillägg för el- samt hybridbil 1,3 kr/kWh. dessa nås via Corepark, tel 08-650 02 15.

Utöver detta gäller boendeparkering på gatan. Detta ansöks om hos Stockholm stad.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Funktionell hall med mörkt klinkergolv, parkettgolv och vitmålade väggar. Hallen binder smidigt samman samtliga delar av lägenheten och här erbjuds också rikligt med förvaringslösningar.

SOVRUM 1

Rakt fram från hallen finner vi lägenhetens största sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här får ni utan problem plats med en stor säng och det finns idag även gott om förvaring i rymliga garderober.

SOVRUM 2

Intill sovrum 1 finner vi sovrum 2 med parkettgolv och målade väggar. Detta rum kan ha många användningsområden som t.ex. barnrum, hemmakontor eller gästrum. Inbyggd garderob finns.

BADRUM

Snyggt badrum med kaklade väggar i vitt och i modernt beige ton samt enhetligt beige klinkergolv. Utrustat med kommod, vägghängd-wc, dusch med vikdörrar, torktumlare, tvättmaskin samt arbetsbänk med vitt väggskåp ovanför. Komfortvärme finns även för extra bekvämlighet.

KÖK

Modernt kök från Myresjökök med bra förvaring och arbetsyta. Parkettgolv och tapetserade väggar. Skåp och luckor i färgen cappuccino samt mörkare laminatbänkskiva med spotlights ovanför. Den maskinella utrustningen består av diskho, ugn, glaskeramikhäll, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin och dubbla kyl/frys. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket gör rummet mycket ljust och lättmöblerat. I anslutning ligger även en stor matplats med plats för minst 6-8 st personer.

VARDAGSRUM

Ljust och lättmöblerat vardagsrum med luftiga sociala ytor. Parkettgolv och vitmålade/tapetserade väggar. Flera stora fönsterpartier i två väderstreck vilket ger stort ljusinsläpp. Här får ni utan problem plats med både en stor soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Via vardagsrummet nås lägenhetens härliga balkong.

BALKONG

Stor inglasad balkong i perfekt sydvästläge med vacker utsikt och kvällssol. På balkongen finns gott om utrymme för utemöbler, grill samt blommor och plantering. Lättskötta golvplattor i grått.

FÖRRÅD

Till bostaden disponeras ett källarförråd på plan 1,5.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
3 088 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk avgift på 157 kr/mån tillkommer för TV och bredband 1000/1000 mbit/s.

Avgiftsändringar

Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Föreningen har god ekonomi och har sänkt avgifterna flertalet gånger tidigare. De senaste åren har avgiften varit oförändrad.

Hushållsel
334 kr/månad
Hemförsäkring
260 kr/månad
Summa driftskostnader
594 kr/månad
Personer i hushållet
4
Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift
473 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte