Solna- Näckrosen

Lövgatan 55, vån 2

 • 3 450 000 kr
 • 55 kvm
 • 3 RoK
 • 3 071 kr/mån

Välplanerad 3:a

Optimalt planerad 3:a med balkong! Här bor du i en ljus lägenhet med bra planlösning och stilfulla materialval med allt du behöver för en bekväm vardag. Du behöver aldrig åka långt för service och butiker för det är planerat att det ska finnas på nedre våningarna. På hustaket hittar du den gemensamma terrassen i västerläge och poolen finner du på innergården för svalkande dopp.

Här bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer dag som natt. Näckrosen är närmsta t-bana och flertalet bussar trafikerar också området.

För shopping har du nära till både Mall of Scandinavia och Solna centrum.

Tillträde 15 oktober 2019.

För mer info kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar, 0761101006.

Välkommen!

Pris

3 450 000 kr

Mäklare

Illustrationsbild på sovrum
SSM:s illustrationsbilder
SSM:s illustrationsbilder
SSM:s illustrationsbilder
SSM:s illustrationsbilder
SSM:s illustrationsbilder
skiss

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
55 kvm
Månadsavgift:
3071 kr
Pris:
3 450 000 kr
Lgh Nr:

2-1202

Våning:
2/8
Byggår:
2016
Område:

Solna- Näckrosen

Andelstal:
0,47%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf West Side Solna

Byggår

2016

Hiss
Ja
Våning
2/8
Andelstal

0,47%

Allmän information

Brf West Side Solna kommer att bestå av 1 st flerbostadshus med 266 st bostadsrätter fördelade i 6-8 våningsplan och antal trapphus är 8 st. 7 st hyreslokaler.

FAKTA OM LÄGENHETERNA: • 266 lägenheter mellan 1–4 rum och kök • Merparten 1–2 rum och kök • Gemensam takterrass för umgänge • Nästan alla med balkong eller uteplats • Gemensam uteplats i soligt läge • Gemensam pool för svalkande dopp

Byggnaden

Byggnadstyp: Flerbostadshus med 252 st bostadsrätter fördelade i 6-8 våningsplan. Byggnadsår:2018-2019 Fönster:3-glas

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Till och frånluftsventilation med värmeåtervinning (FTX-system)

Övriga utrymmen

LÄGENHETSFÖRRÅD: Av nätväggar i fastigheten alternativt i lägenheten.

UTEPLATS: Betongplattor.

CYKELFÖRRÅD: Cykelförråd i Fastigheten.

BARNVAGNSRUM/ RULLSTOLSFÖRRÅD: Gemensamma barnvagns- och rullstolsförråd i Fastigheten.

SOPRUM: Nedkast för hushållsavfall finns i miljörum i Fastigheten.

ÖVRIGT OM FASTIGHETEN Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren.

GÅRD Gård, övriga gårdsytor, som utgör en del av gemensamhetsanläggning, iordningsställs med belysning, plattbeläggning, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar och en pool

TV/Internet

Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Bostadsrättsföreningen har som avsikt att de fria marksända kanalerna på TV ska ingå i månadsavgiften. Utöver detta kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Parkering

PARKERING: 102 stycken p-platser till uthyrning i garage under huset.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall:

Vitpigmenterat ekgolv och vitmålade väggar. Från hallen når du badrum och sovrum. Här finns garderober och plats för hatthylla.

Sovrum:

Stort sovrum med plats för säng, nattduksbord och annan matchande inredning. Fönster mot innergård.

Sovrum 2: Detta sovrum når du från vardagsrummet och har 4 garderober och plats för säng, nattduksbord och annan matchande inredning. Fönster mot Lövgatan.

Kök:

Häcker, vita släta luckor och bänkskiva i laminat. Uno polar white/Natural Concrete Push to open handtag. Stänkskydd: Glasskiva med vitmålad baksida. Rostfria vitvaror, bänkbelysning, spotlights.

Vardagsrum:

Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, TV och medieförvaring. Öppet mot kök.

Badrum:

Klinkergolv i mörkgrå kulör. Kaklade väggar i vit. Svängbara duschväggar i klarglas.

Balkong:

Stor balkong i östligt läge med plats för utemöbler, blomkrukor och annan balkonginredning.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 071 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  Inklusive värme och vatten.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Men för shopping, nöje och service behöver du inte ta dig långt alls - i omgivningarna finns bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym. Inom gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Friends Arena där Skandinaviens största köpcenter, Mall of Scandinavia, håller på att byggas. Den invigs under hösten 2015 och kommer att ha runt 250 butiker och restauranger och en biograf med 15 salonger. Här är fritidssysslor en enkel sak, från bad och söndagspromenader vid Ulvsundasjön till sköna joggingturer i skogen, god mat på någon av områdets alla restauranger eller varför inte en rejäl shoppingrunda helt enkelt. Dessutom är det enkelt att motionera här, både sommar och vinter. Mitt i Solna ligger det kulturhistoriska naturområdet Ingenting, ett område vars namn hängt med sedan Bellmans tid då han sägs ha hyrt ett sommartorp i skogarna här. Ingenting är på många sätt motorn i Solnas enorma tillväxt och här byggs det inte bara ett antal nya bostadskvarter utan även kontor, restauranger och service.

  Kommunikationer

  I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Näckrosen är närmsta t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. En bit bort löper även den nybyggda tvärbanan. Inte långt därifrån, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana och pendeltågsstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. För den bil burne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla så är det bra försett med cykelbanor ända in till City. Du är med andra ord bara ett kick från till exempel Kungsholmens fulla utbud av uteliv, shopping och puls

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!